Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(29)
Raspunsuri - Pagina 19
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adipapazi maaaaaaaaaaai, am vazut motanii mirelei2 cand am luat colacii. doamne, ce frumosi copii. frate, stiti ce armata face cu ei? mancau fiecare singurel pusi pe-o parte cu bibe in gurita sprijinit pe un prosopel, apoi radeau cu gurile pan la urechi si povesteau de toate. sunt absolut superbi, sa nu fie de deoki. m-au cucerit. n-am mai vzt asa niste copii veseli.toata ziua m-am gandit la ei. Adi, mami de ana si ioachim |
tu femeie
a urlat toata ziua, de dorul tau cred, Robert
imi venea sa l pun in taxi si sa l trimit dupa tine
numa afara a fost cuminte si a dormit
cum fu balaceala?
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
eea_farcau spune:
al meu e nebun cu mancarea
dim pe la7-8 lapte pe la 11-12 fructe cu biscuite si eventual iaurt 200ml si vre`o 50-60ml suc la pranz legume si cam 50 ml ceai sau lapte depinde ce pofteste seara pe la 7 lapte 200ml iar pe la 10-11 lapte cu 2 masuri de cereale. uneori inlocuim laptele de la ora 19 cu piure de legume e un fomis micutul si ma uimeste pt ca il doare gingia
pana la urma am cumparat si eu babetica de plastic din Kaufland mare succes si mult mai comod !!! si o jucarie in plus pt bebe
cine avea colacei de vanzare??? ma informeaza si pe mine ?
mami de Raresica
sugubina spune:
Adi la mine azi Maruta a facut scandal la tocana..Plangea si se ineca cu ea. I-am dat o saizeaca de LP si dupa s-a calmat si a ras tocana. Ii era prea fuame sa aibe rabdare de lingurita. De mult nu am mai avut zile pruaste la papa.
A, te intalnisi cu Mirela, super! Eu azi nu am servit parc..de frica ploii Poate mai vii pin zona si ne intalnim cu tuatele. SUnt adorabili Motaneii asa e .
Medeea e ok dc dai mesele distantat, fix asa avem si noi la 10-11 fructe si la 18-19 legumi, si vad ca merge. Intre astea doo doar lapte.Dr zicea ca nu conteaza care mese sunt, si ca una e la pranz sau seara ideea e sa fie doua. Pune branzica in fructe, si mai alternezi eventual o zi cu branza si o alta zi cu biscuvite.
letzy81 te-am adaugat io la grup sa stii. Nu vezi grupu?
Deocamdata nu am bagat cartof-cica nu are mare aport nutritional ci doar amidon (adica sa se ingrase). Am dat cartof dulce insa, dovlecel, putina fasole verde conge,clasicele morcov,albitura.telina.Azi la tocanita vesela am pus si f putin ardei tocat mic.
eea_farcau mirela2 are colaci de vanzare, da-i PM.
Puteti vota Puficele aici.
Sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010
eea_farcau spune:
Buna dimineata !!!
Fac cinste cu cafea
Cu a trecut noaprea ? Pentru noi ca de obicei adormit in jur de ora 23 singurel la el in camera si inca nu da semne de trezire
upsss gresala tocmai sa trezit era si cazul ca i-am preparat deja lapticul
o zi minunata
mami de Raresica
JoAnn spune:
Salutare
vin si eu sa ma plang de zuzele mele, care nu prea mai iubesc legumele . si le dau la biberon, ca la lingurita nu vor...mai ales Marta nici nu vrea sa vada mai intai ce e in lingura...sigileaza gura si gata...
am zis ca o sa ii dau doar lapte la biberon pana in clasa intai.
nici cu somnul de noapte nu stam prea bine...aici e Sara lider....se agita , plange...vrea doar in brate si eu sa stau in picioare, ca daca stau jos nu e bine...si asta de vreo saptamana.
nu mai pot, sunt zombi
gata tre sa fug ca s-au trezit.
eea_farcau spune:
JoAnn valeu... nasol sta treaba pe la tine... fi tare
so fi suparat pe lingurita scumpa de ea si nu o mai vrea incearca sa i-o dai pe post de jucarie sa se obisnuiasca cu ea
ana_o spune:
Hello!
Asa vreme urata e afara... m-am uitat la prognoza, si sapt viit va fi urat. Noroc cu mall'ul salvator.
Medeea, cine vrea in clubul de pe FB, e binevenit. Da clik aici, adauga-ma la prieteni, apoi eu te adaug in club. Sa-mi trimiti mesaj, banuiesc ca pe FB folosesti numele tau.
http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100000488007990
eea_farcau spune:
la noi soare frumos si un cer albastru desi umpic cam racoare azi iesim la plimbare sper sa ramana vremea asa in continuare
martutza spune:
Vreau si eu cafeeeeaaa....chiar de trece in lapte si tot vreau...
Votat zilnic...si pentru ca Sunzet a zis ceva de comentarii...bag si mesaje aproape zilnic....sa nu mai avem surprize
Medeea tu cine esti pe FB? Ca nu e club cu circuit inchis...te bagam si pe tine.
Adi eu nu am vazut motaneii dar am vazut-o pe Mirela si zau ca nu te cred ca face armata cu gupii...pare asa ...materna......dar deh...ce sa zic...si de mine zic unii ca sunt mamoasa...dar copiii mei stiu ce armata fac cu ei...masa la program,somn la fel...jucat cu masura...doar pupaturile sunt fara numar.
Mirela,Sugu nu am bagat fata la apa ca marti am avut necaz cu tata si am stat cu nepotii pana seara tarziu,ieri am avut program atipic asa ca l-am tuns pe Vic si l-am bagat pe el cu colacul sora-sii.... ca nu se poate sa aibe ea ceva si el sa nu incerce ...ashea s-a baltocit cu tasu ca mi-a ajuns apa din baie pe hol ca ei faceau valuri in cada .Azi, daca doarme si mandra pe ziua intre mese,la 18 cand vine sotzu din dotare o "bagam la apa" si va spun maine cum fu.
Eu nu i-am dat cereale in LM decat 3 zile.In prima zi a dormit de 22-7,a doua zi de la 22-4 si a treia zi de la 22.30-5.45.De doua zile ii dau 5-6 mese la interval de 3-4 ore si tot ashea doarme si maraie...ashea ca m-am oprit cu cerealele (desi nu e grasa la 5 luni avea 6.9kg) si incep saptamana viitoare cu legumele la pranz.Wish me luck....ca vad ca la voi se zbarceste treaba.
JoAnn...pofta buna la mandrute.Da-le cate o lingurita in mana sa-si faca de lucru cu ea si tu baga pe negandite la ele in cioc.La mine cu Vic a mers faza si chiar il lasam sa bage mana in mancare.II puneam un castronel de plastic in fata cu putina mancarica si eu il tineam pe celalalt in mana.El se mozolea, ducea la gura si eu ii bagam printre picaturi si manca in cca 30 min 150 g de mancarica.
LA mine ieri a fost ziua Z. Dupa o marti grea si aglomerata (am avut casa plina de nepoti ca a facut tata o criza si a cazut pe strada iar sora mea a mers cu el la urgente si eu am ramas dadaca la fiemea si un prunc de 9 luni ...si i-am leganat,alaptat ,jucat pe rand ca latrau pe rand si nu puteau sa adoarma unul de gura celuilalt-si dupa ora 16 au venit si ceilalti 3 de la gradi...----zi haotica-mesaj haotic....) ieri cum va spuneam mandra a depasit recordul la nesomn...de la 12 la 19 seara nu a dormit deloc.Papat,jucat,giugiulit,uitat la film mami si maimutarit la mandra,vorba lui Adi...dansuri din buric mai trebuia sa-i fac ca in rest am facut de toate...pus in pat urlat...am avut show. Apoi de la 19 a dormit pana la 22 cand s-a trezit si era sloi de gheata .M-am ingrozit cat de rece putea fi si am mai pus un pantalon pe ea..ca nu doarme invelita iar sacul a ramas mic ...a adormit la 23.30 si s-a trezit la 5 de papa si la 8.30 iar de papa...acum e in patul ei si se cearta cu mainile...sper ca azi sa doarma ca sunt chiaunica (m-am culcat dupa 1 ca am stat sa vad Lie to me ) si dupa masa ei de la 5 nu am mai putut adormi.Acum a dat-o in maraiala...ma duc sa vad daca nu a facut kk ca asta e singurul lucru la care se smiorcaie serios.
Ma duc sa ma intind putin si sa mai vad Lie to me ca m-a prins rau de tot.
Pupici si o zi linistita.