Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(29)
Raspunsuri - Pagina 20
Elfica spune:
Buna ziua! Ce fac ursoaicele? In barlog, adapostite de vremea de afara? Si eu si mor de ciuda ca sotul si-a luat o saptamana de concediu si speram sa mai rezolvam si noi din treburi, dar sa ne si relaxam, plimbam etc. La treburi am mai bifat cate ceva, dar la plimbat... doar cu masina, ca afara e tare urat. Ieri am fost in vizita la o prietena, sa ii vedem puiul de 6 saptamani, ocazie cu care a vazut-o si ea pe Iulia. Tot zicea ca sper sa nu o deochi, nu stiu daca doar asa sau are astfel de "puteri", insa cert e ca seara am avut mare concert Vreo ora de plans, cu mici pauze, fara sa ii gasim leac: tzitzi nu o linistea, plimbatul nu, jucariile nu, baia nu. A fost cu cantec, sotul era panicat si vroia sa mergem la spital, ba mai mult... a cautat el pe net ce se face in caz de deochi si a venit la noi cu un castron cu apa si niste chibrituri . Saracul, a incercat si el ce a putut... In final a reusit sa adoarma si a fost ok noaptea. Dimineata iar un pic de plans, dar am vazut ca ii era foame, am incercat cu mar ras cu cereale, dar ma tot cauta la tzitzi si plangea si atunci i-am dat, s-a mai linistit, apoi iar putin mar, iar putin laptic si acum face nani la mami in brate.
V-am povestit de noi si am uitat ce vroiam sa va spun... Sa incerc sa sap printre amintiri: AnaO: pentru ca ai dat link-ul tau de pe FB, am dat si eu friend request. Dar nu stiu daca si cat o sa intru. Oricum, din fidelitate voi fi cu norma intreaga pe forum si dc mai ramane timp, dau un ochi si la FB.
Heidy: S-a reobisnuit Tudor sa adoarma singur, in patutul lui?
Inacat: Felicitari pentru botez si pentru Raducu cel vesel. Noroc cu vremea, ca inca a fost frumoasa! Ce va faceati daca era ca acum? Nimic nu e intamplator...
Mistticgirl: Bine ai revenit! Of, si la tine papa greu mar cu cereale, deci nu sunt singura... S-or invata ei incetul cu incetul. Ma bucur ca mananca si ca nu a mai vomat. Auzi, imi aduc aminte ca tu povesteai ca peste vara bagi la saci chestiile de iarna si le videzi, sa ocupe mai putin loc. Am retinut bine? Daca da, cum faci? De vidat am posibilitate, dar cum leg, incat sa nu ia aer pe urma? Cine stiem, help me, ca nu mai am spatiu, iar sotul ma avertizeaza ca ar fi bine sa imi donez hainele, in parte, ca multe nu imi mai vin. Dar eu sper sa revin la dimensiunile initiale si imi pare rau sa le dau.
Sunset: Sotul verifica vremea pe site-ul http://www.portal-info.ro/vremea/vremea-in-romania.html. Mai mereu au dreptate... Sper sa fie bine... Cand ne-am casatorit noi cu 15 zile inainte aratau ploaie, iar afara era soare, bine merci, si ce crezi, cu doua zile inainte s-a stricat vremea si a fost ploaie la greu. Dar si norocul nostru a fost pe masura, cum se spune cand ploua la nunta :)
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE
ana_o spune:
In afara de Elfica, am mai primit 2 cereri, dar nu stiu cine sunt...
Elfica, esti in club.
Siuta spune:
Oau ce copilasi papaciosi in barlog !!!
Si Toma a inceput sa pape legume de o saptamana si ii plac nevoie mare !Sunt tare bucuroasa ! De saptamana viitoare cred ca o sa incep cu fructele. Toma deocamdata are 4 mese de lapte si o masa de legume la ora13-14.
Voi la ce interval de timp fata de primul fel de papa ati inceput inlocuirea mesei nr 2 ?
in rest, e cumintel ,doarme noaptea dar ziua mai putin. Azi ar fi trebuit sa mergem la controlul de luni dar ploua prea tare ca sa il scot afara. O sa mergem saptamana viitoare.
A, si eu de luni am inceput serviciul .
va
adipapazi spune:
nu dau decat 1 cartof/2 cetateni la 2 zile, din motivul enumerat de sugubina.
mirela, am fct piscina, real succes!
joann, nici daca le dai amestecate cu ceva? de ex, iei in lingurita legume, apoi pui in varf ceva care le place si apoi le vari in gura.
of, si la noi e kiloman la legume cu ioakim. ana mananca 160-170 in max 8 minute, e campioana, dar la ioakim e belea. azi a papat 15 lingurite=50-60 ml legume tocanitza, apoi 100 ml de dovlecel pasat cu branzioca si cereale humana cu vanilie. am ratie sapt asta sa il pacalesc macar cu 15 lg de tocana, de sapt viit trec la 17-20 si tot asa.
abia astept sa bagam iaurtul, poate ii place.
doamne, ce mai zi: trezirea la 6, stat cu amandoi, la 8 merele pan pe la si jumate, apoi culca-i, apoi fa tocana, apoi joaca-te, apoi da legumele, apoi fugi la kineto, fa piatza, ce sa mai mananc si io? abia acu bag un iaurt cu un covrig dupa 2 oua fierte de dimineatza. mai papa o rosie cu br si castraveti diseara si gata.
adipapazi spune:
siuta, cam la 3-4 ore dupa prima masa. de ex, daca papa LP la 4-5, dau marul la 8-9.
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adipapazi nu dau decat 1 cartof/2 cetateni la 2 zile, din motivul enumerat de sugubina. mirela, am fct piscina, real succes! joann, nici daca le dai amestecate cu ceva? de ex, iei in lingurita legume, apoi pui in varf ceva care le place si apoi le vari in gura. of, si la noi e kiloman la legume cu ioakim. ana mananca 160-170 in max 8 minute, e campioana, dar la ioakim e belea. azi a papat 15 lingurite=50-60 ml legume tocanitza, apoi 100 ml de dovlecel pasat cu branzioca si cereale humana cu vanilie. am ratie sapt asta sa il pacalesc macar cu 15 lg de tocana, de sapt viit trec la 17-20 si tot asa. abia astept sa bagam iaurtul, poate ii place. doamne, ce mai zi: trezirea la 6, stat cu amandoi, la 8 merele pan pe la si jumate, apoi culca-i, apoi fa tocana, apoi joaca-te, apoi da legumele, apoi fugi la kineto, fa piatza, ce sa mai mananc si io? abia acu bag un iaurt cu un covrig dupa 2 oua fierte de dimineatza. mai papa o rosie cu br si castraveti diseara si gata. Adi, mami de ana si ioachim |
super
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
sara_a spune:
Buna fetelor!
Ma scuzati ca dau buzna la voi in odisee, vreau doar sa va invit sa vizitati bazarul de la semnatura, poate gasiti ceva care va place.
Va multumesc!