Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(29)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

http://sorisomail.com/partilha/95862.html

ceva dragutz despre bebei

Mergi la inceput

pai normal ca le dai br la fructe, ce te mai complici cu ora 5? foarte bine.
dar intre 11 si 4 ar manca, de ex, lapte? cate fructe papa la 11? papa fructe simple? cu cereale?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeea_vs spune:

O sa ies si eu zilnic de sapt viitoare. Pana acum nu puteam ca eram singura, carut demontat in portbagaj...Mi-am tras "filipineza" si o sa aiba cine ma ajuta sa ies. Sper sa fie mai realaxant ca de cand cu niste gingii avem teatru zilnic.

Mergi la inceput

Nu vor nici lapte. Le dau 100 gr piure pere + mere cu 3 lingurite biscuiti. Cred ca-i tine satui. Si mai beau si vreo 50-60 ml suc de mere sau ceai. Maine fac branzica calcica...sa vad daca le place.

Mergi la inceput

da, nu le dai mult. pediatra ce zice? oricum, sunt grasi, lasa ca le vine lor pofta, o sa vezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Medeea,nici pe mine nu m-a adaugat nimeni la grupul de pe FB...
Azi i-am dat Sandrei piure de dovlecel+suc de morcov+pulpa de morcov(am stors morcovul si am pus si cateva lingurite din ce a ramas din el) si i-a placut.A mancat cam 100ml,nici n-am sperante la mai mult.Asta a fost pe la ora 15.
La ora 11 i-a dat doamna care se ocupa de ea portocala+mar+2 lingurite de cereale.A mancat cam 120ml=succes total.
Stiu ca portocala e destul de controversata introdusa de pe acum dar Sandrei ii merge bine.
Azi trebuia sa-i fac branzica dar efectiv n-am fost in stare,am avut ieri un control mai serios pe la servici si m=am ambalat cam mult.Maine trebuie neaparat.
Sapt.asta sunt atat de ocupata ca nici nu stiu ce sa fac mai intai.Trebuie sa ma tund,sa ma ocup de niste acte,sa fac curatenie si ceva pregatiri ca vor veni nasii pe la noi.Sambata este botezul nepoatei mele...iar la servici zilnic.Cred ca-mi iau campii.
Sandra insa e din ce in ce mai dragalasa,rade,tipa...cere atentie mititica.Ma simt neputincioasa uneori....mamicile de gemeni arncati cu rosiile...le primesc

Mergi la inceput

letzy, multi copii papa portocala, mai ales cei cu parinti cu talasemie, asa ca relax. daca nu se irita la pasarica, e ok.
las ca e mai frumu aci decat pe fb.
nu aruncam cu rosii, stim cat e de greu.

Mergi la inceput

Adi,talasemie nu am dar am trombofilie.
Nu se irita de nici un fel si nu mai folosesc nici crema cand ii schimb pampersul.
Maine pt masa de la 11 vreau sa-i dau mar+1/4banana.I-am mai dat si ii place.de abia astept fructele autohtone.
Cartof ati dat pana acum?
In weekend merge sotul pana la tara si imi aduce carne de pasare.Sper sa-i placa Sandrei.

Mergi la inceput

Sugubina,scuza-ma.Acum am vazut ca m-ai adaugat.
Multumesc mult.
Zbor la donsoara,zbiara!

Mergi la inceput

Asa zic si eu...au de unde sa slabeasca. La inceput papau f bine acum insa au scazut. Banuiesc ca dintii...Nici nu-i fortez ca plang si se ineaca. Cand incep a bocifera le dau 2-3 guri de ceai...iar cateva lingurite. Papa si ei cat au nevoie.

Mergi la inceput