Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(29)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

sugu, te referi la Dragonul Rosu? e prea departe daca despre acel dragon e vb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

sugu votam puficele in fiecare zi ..lupta pe ultima suta e crancena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacat spune:

Hristos a inviat!
Salutare barlog.
Nu am mai intrat pe forum de .... nici nu mai stiu. Iar de citit ... cam deloc.
Sper sa nu fiti suparate, nu mai stiu nimic de voi. Imi pare atat de rau, dar chiar nu mai gasesc acasa timp de calculator.

Pe 30 ursuletul meu a fost botezat si am facut petrecerea acasa, in curte.
A fost super frumos, dar si foarte solicitant si obositor. Raducu a fost insa de milioane, toata lumea l-a tinut in brate si el radea si se distra de minune.
Nici la biserica nu a plans (la baie nici atat, doar inotam cu colacelul si facem scufundari), doar spre sfarsit a inceput sa maraie si sa se agite (a durat slujba vre-o ora si 20 min.) ca se cam plictisise de stat degeaba in bratele nasei si i se facuse si foame.
Slujba a fost foarte frumoasa, dar fara imbisericire. Asta o facem duminica. Asa a zis preotul ca se face, ca la oras si pentru cei grabiti se face odata cu botezul Stiati de asa ceva??????
Asta e, vin nasii duminica si mai mergem o data.

Am pus link-ul cu cateva poze de pe picasa.com la semnatura (cum fac sa scrie doar POZE?

Incerc sa mai intru sa mai aflu cum sunteti si voi. Vad ca sunt si nume noi. Bine ati venit.
Sta vre-o mamica de gemeni in dr.taberei?

Pana apuc sa mai intru va doresc tuturor numai bine si sanatate ursuletilor.

Mami de ursulet acvatic (26.11.2010)

https://picasaweb.google.com/105006671541439377646/UrsuletInotatorDeInacat?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Da ala

Citat:
citat din mesajul lui misticgirl

sugu, te referi la Dragonul Rosu? e prea departe daca despre acel dragon e vb

Claudia, mami de Patrick (30.10.10) si Nicholas (25.11.04)

Puteti vota Puficele aici.

Sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Hello!

Claudia, incearca pe e-accesorii.ro. Eu si cateva fete am comandat de-acolo, au tot ce trebuie pentru botez, eu am luat tot trusoul. Sunt f prompti si f seriosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Salutare si de la noi ...
Nu am mai intrat de ceva vreme pe forum (si astazi am observat ca nici nu s-a scris asa mult). Trebuie sa recunosc ca m-au molipsit fetele cu Facebook-ul . Innainte nu il foloseam nici macar o data ... acum intru zilnic.

Fericita mamica de Tudor Andrei POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeea_vs spune:

Numai pe mine nu vreti sa ma primiti pe facebook.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

medeea, nu pleca si tu pe FB, ramai aici!!!!!!!!!!!!
sugu, mergi cu incredere la cmu, e super, la fel si la bosneac la sanador.
le-am checkuit pe both.
insucces cu tocanitza azi la bb ioakim, adica in timp ce sor'sa rade cate 160-170 ml de tocana, el caraie si maraie in continuare. dar macar a mancat 15 lingurite de tocana simpla, fara cereale sau pere. tot e ceva. in fiecare zi ii dau 15 imp de 5z, apoi cresc la 20 si tot asa.
i-am fct si dovlecel fiert si pasat cu branzica si cereale humana cu vanilie (auzi, vanilie bourbon, ne-am dat naibii!), sa vdm. la ce combinatii baga fi-miu, tre sa-l trec pe rata cu portocale, iar pe ana pe sarmale.
maaaaaaaaaaai, am vazut motanii mirelei2 cand am luat colacii. doamne, ce frumosi copii. frate, stiti ce armata face cu ei? mancau fiecare singurel pusi pe-o parte cu bibe in gurita sprijinit pe un prosopel, apoi radeau cu gurile pan la urechi si povesteau de toate. sunt absolut superbi, sa nu fie de deoki. m-au cucerit. n-am mai vzt asa niste copii veseli.toata ziua m-am gandit la ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

pazea ca diseara facem piscina.
dar de ce nu iesiti afara? io ies every day. cum sta ploaia, pac la razboiu'! azi am stat 2 ore si acu ies din nou.totusi, sunt 17 grade si nu bate vantu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeea_vs spune:

Adi si mie imi place aici dar se scrie rar si mi-ar placea sa impartasim cat mai multe experiente cu bebeii nostri fiind nascuti in aceeasi perioada.
Eu nu reusesc sa fac un program de masa nicicum. Desi nu mananca mult...abia la 11 papam mar cu biscuite dupa care pana la 4 n-am nici o sansa de legume. Am incercat si plang si scuipa..egal nu le este foame. Deci papa la 4-5 legume, azi si cu curcan, dupa care la 8-9 lapticul si somn. In conditiile astea nici gand de branzica la ora 17 cum spune tanti Capraru. O sa le amestec dimineata cu fructe in loc de biscuite.

Mergi la inceput