Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(29)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns medeea_vs spune:

Saru"mana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

vad ca lumea s-a cam mutat pe FB aici e mai slaba activitatea decat acolo

va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Buna iepurasele,

medeea o sa le placa la nebunie in colaci! Prima oara sa stai cu ei sa ii dragali, ca am mai auzit bebei care au latrat. Ale mele pt ca le-am pus cand nu aveau nici o luna s-au invatat si e maare distractie! (vezi ca am poze de la colacire si la semnatura)

martutza sa ne zici cum a fost prima bae cu colacii.

Heeei Crisis, bine ai revenit! Ne-a fost dor de tine! Doar tu ai starnit moda cu colacenia, esti un trend setter ce mai.Iti voi fi vesnic recunoscatoare pentru clipele de la baita.

Adi exista lapte la cutie care sa nu fie uht?
azi am dat cheese prima oara , f putin, o lingura/2cetateni. Au papat tot, ca era in amestec cu fructe (mar+para), si sincer nu cre ca s-a prea simtit. Raportam doo cacutze/bebe de atunci. Maine dai mai multa-am preparat azi din lapte 3.5 si a iesit si mai repede si mai multa.

Ma bucur mult ca le-a placut tocana!! conteaza mult cre ca le fierbem in apa mai putina si plus cuptoru..it's magic! Cine zice ca mancarea de bebei nu tre sa fie si buna la gust pt uamenii umani?

Mirela reteta de tocanita e cam asa:
pui ce legume doresti din cele permise (morcov, albitura, telina, dovlecel, cartof dulce) in ce combinatie vrei; doar le acoperi putin cu apa, las sa se moaie acoperit pe foc.Dupa bagi la cupt pan se face.

Ah ce m-am ofticat azi-cand am venit de la dr dau sa ies cu Pufele, dusei carutu jos si pac incepu si MAI RAU ploaia! Moor..Asa ca le-am pus imbracate de strada in scoici si cu giam deschis. Au adormit instant. Mi-am facut si eu pregatirile de legume si am reusit sa manc si eu un pui de piept.

La dr m-a gasit ok, a zis ca imi va veni ciclu si va curge mult, da cat timp mai am lapte e posibil sa nu vie.
Adi mi-a zis sa fac cum ai facut si tu-la 2luni de la oprirea lactatiei sa merg la o eco de san. Tu la ce clinica/ce dr ai facut-o? Joi merg si la cardiologie, unde sigur imi mai scoate din medicatia de tensiune ca sunt reglata bine.

A, si toooti deacolo si asistenta, si receptionista si dr mi-au zis ca am slabit, si ca ce bine sunt! Muaama ce bine m-am simtit, va dati siama. Am acu mai putin cu 10kile decat cand am ramas gravi. Scopu suprem ar fi sa ajung la un 65, adica sa mai dau 10.

Hai va pupez, seara usoara si bebeii sa va doarma toata nuaptea!

Puteti vota Puficele aici.

Sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Hello!

N-am mai avut timp de scris, m-am perindat prin tara, de la Bucuresti la Pitesti, apoi Tg Jiu, iar Pitesti si acum Bucuresti, home sweet home.

A scris Elfica tot ce era de scris despre nunta la care am mers impreuna, a fost f placut, pacat ca n-am putut sta la mese apropiate, au fost ceva neintelegeri cu numarul de persoane si am lasat-o balta. A fost bine ca am reusit sa ne simtim bine.

Ma retrag la somn, e f tarziu. Va pup, somn usor tuturor!

p.s. La multi ani, Loredana! Sper ca ai avut o aniversare fericita! Multa sanatate si multe impliniri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liana.berbec spune:

criss81,
Nu imi dau seama daca am inteles eu bine, pot cumpara de la tine colacel? M-ar interesa, puiul are 4.5 luni, mai merge folosit sau e tarzior?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

da, sugu, exista lapte la cutie fara sa fie UHT, la napolact, zuzu, milli, numa ca tre sa te uiti in raftul frigider cu lapte, nu acolo unde zac cuiile la orice temperatura.
oare cand putem pune unt?vaz ca medeea a bagat deja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

despre sani:cica cei mai buni dr care citesc in tzatze sunt: anca plotoaga (CMU baneasa, 140 roni echo bilateral), dr. lesaru (total radiology, mai scump si tre sa te programezi cu fo 3-4 luni before), adina bosneac (sanador, vreo 200 roni bilateral). la pipait e bun blidaru alexandru, el a operat-o si pe mama, dar nu e cazul deocamdata de mers la el.
eu am fost la anca plotoaga, e foarte de gasca si buna, o recomand din toata inima.a fost si hera, i-a placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

helouuuuuuuuu ...nu mai gaseam subiectul ca era pe pagina 2

Nu avem noutati, suntem bine si facem prostioare vrem afara dar cu vremea asta parca vine toamna si nu vara

Fericita mamica de scorpiuta Alexia (20.11.2010)
Doamne ai grija si de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Hello,
Am revenit din plimbare. Am fost la Telega din a doua zi de Paste pana ieri.
Din pacate, vremea oribila ne tine in casa si este horror, bebe nu are stare in casa, doarme doar cate 30 min (max 3 reprize in timpul zilei), deci va dati seama ce funny e pt mine. Sunt capiata, se trezeste noaptea sa pape tot la 2,5-3 ore. Cu greu papa mar ras pe razatoarea de sticla si cereale de la Milupa, vrea tzitzi - e preferata lui
Pe langa un bebe extrem de activ, vioi si jucaus, am avut examene si acum am inceput pregatirea lucrarii de disertatie. Trebuie sa fie gata la sfarsitul lunii.
Si, ca sa fie haos maxim, pe 21 mai avem si botezul...alte drumuri de facut, pregatiri etc
Voi sunteti bine?
Am si eu nevoie de recomandari de magazine cu haine frumoase si alte accesorii pt botez,va rogggggg!!!!
Revin, Patrick a inceput maraiala. Asa face daca nu-l bag in seama 2 minute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Neata de la noi,

Ah nu m-am mai odihnit de mult asa! Puficele s-au sculat pe la 7.30, le-am demancarit si dupa m-am sculat eu din nou de grija la...11.45!! Nu imi venea sa cre cat e ciasu. Erau treze si se uitau pe pereti.O fi de la vreme de fusera asa somnolente, ca alta data incep sa cante pe la 10-10.30 si tre sa intru in priza sa prepar piureul de fructe.

adipapazi a, deci ezista lapte fara uht.Hai ca ma uit la frigidere. Si pt info de sani. Noroc ca am asig si pot merge si la sanador si la cmu ca e inclus.Notat.

sunset_zuzi how does it feel to be a winner? Felicitari inca o data!
Da oribila vremea, da nu ma mai stresez..asta e.

misticgirl mergi la Dragonu imposibil sa nu gasesti ce vrei.

Puteti vota Puficele aici.

Sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010

Mergi la inceput