Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(29)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

neatza, raportez papare de mar: cate 1 mar jumate plus para din borcanel plus cereale. azi le bag carnitza: curcanel!sa vedem, sa vedem, sa vedem ce-o sa iasa!am cetit ieri in mama si copilul ca tre sa bagam carnea ca nu mai au copiii rezerve de fier si se pot anemia.
sugu, baga odata br aia de vaca, ca ma ameninti de nush cate zile. numa sa urmaresti scaunele. ai mei s-au constipat si am scos-o de 3 zile.
fug la impartasit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Felicitari scorpiutei! A iesit pe locul 1 !

Mami de Cristiana (29.12.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeea_vs spune:

Buna dimineata
Da Adi, nu le mai dau cereale decat in biberonul de seara. Nu vreau sa fie grasani. Oricum m-am mai relaxat cu mancarea...gata cantar...gata gramaj...gata bagat pe gat cantitatea scrisa "la carte". Daca au greutatea buna le dau sa manance exact cat vor ca au de unde slabi. Acum de cateva zile nu mai papa prima masa de la lapte de la 5-6. Se trezesc la 6.30-7 dar nu vor papa. Am tot incercat sa le dau dar papa putin asa ca am renuntat. Abia la 10 li se face foame si papam direct piure de mere si pere cu biscuiti.
Sunt un pic disperata cu donsoara care refuza laptele seara. Am tot sperat ca-si va reveni dar nu si nu...circ mare pana o pacalesc. Maine sun dr sa vad ce-mi zice ca nu-i ok. Am incercat si cu cereale si fara...il scuipa de cum ii ajunge in gurita. Oare trebui sa-i schimb laptele?
Am tot citit pareri despre branzica chiar daca in toate scheme spune ca trebuie introdusa...sunt mamici care spun ca nu...ca ii doare burtica. Abia dupa 7-8 luni. Nici nu stiu cum sa fac. Voi ce le mai dati de papa, ca devine monoton meniul?
Aaa...si cum ii mai imbracati cand iesiti ca eu am senzatia de fiecare data ca poate i-am imbracat prea gros...prea subtire...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Buna !

Adi am vb azi cu pediatra mea de cand eram mica si am tot intrebat-o una alta. Exact asta mi-a zis ca tre dat fier ca rezervele de fier se consuma cam la 6l, mai ales la bebeii prematuri cum avuseram noi - se duc si mai repede. O s-o intreb si eu pe pediatra lor sapt viit dc ne da fier supliment.

A zis cu carnea deja e ok sa incep, recomanda piept pui ca e mai usor de pasat, si sa ajungem la 30gr per cetatean, introdus progresiv evident. Uitai sa o intreb de branza aia.

Nu am cum sa fac deocamdata ca nu am lapte in casa decat de 3.5 si de 0.1..si tre sa iau 1.5 ca am inteles ca nu e ok de dat asa multa grasime deodata.

Sincer nu prea cre ca or sa se constipe-de cand cu cele doo mese piure legume si piure fructe fac cacutza de doo ori pe zi. Sper sa nu se constipe. O sa dau si eu putintica, amestecata de ex cu paruta care se stie ca e laxativa.. Sa vedem ce o fi.

Cum s-au constipat? iesea ceva tare? au facut kk rar? ii vedeai ca se chinuie?

Iaurt de cand e voe de dat oare?

Asa de satula sunt de controversele diversificarii! am obosit sa ma tot simt vinovata ca "gresesc cupii". Si cu banana..iara unii zic ca de la 10luni un an, altii ca e buna de acuma.

altii ca sa dai avocado mango ca e ok, altii ca nuu sunt alergene, si doar dupa 1y. Iti tre mare simt de echilibru si instinct sa alegi. Si mai ales odata ales sa NU iti para rau si sa nu ai dubii. Tare greu fratee..

Si cu ficatu: uni ca da se da, ca e plin de proteine, fier, altii ca se continua oxidarea in el si dupa moartea animalului, si sa il dai decat daca stii ca a fost taiat cu o zi inainte, deci sa nu fie vechi. Te ia cu capuuuU!

Medeea da poate nu ii e fuame seara ma gandesc..Cand are ultima masa inainte de laptele de seara, cam la ce ora? Apuca sa doarma putin inainte de ultima masa?

Scuze ca m-am lungit. Pufele dorm tinandu-se de manuta . Ma pregatesc de iesire, scot hainele. kiss

Puficele va roaga sa le dati un vot la concurs.

Sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010

Mergi la inceput

Sugu pai noi avem deja doar 3 mese pe zi....cea de legume este in jur de ora 3. De atunci pana seara la 8 nu mai papa deci ar trebui sa i se faca foame. Faci mofturi...plange...pana o pacalesc si apoi bea tot...240 ml. Deci cred ca foame ii este doar ca ceva nu-i mai place la lapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

buna

ce lp folositi?
eu le dau acum milumil, ca lui Razvi nu i place nan
dar vad ca si de asta s au cam saturat
LM nu mai papa decat Robi, si nici el decat rar

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Eu le-am dat Nan. Daca il voi schimba, se schimba treptat sau brusc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Eu am inceput sa-i dau aptamil o masa seara si vad ca papa in jur de 100 ml.

Medeea, din cate stiu LP se inlocuieste treptat, se amesteca cele doua in proportii diferite pana cand cel nou ramane singur.

Mami de Cristiana (29.12.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Incearca sa schimbi tetina cu un nr mai mare....lapte nu mai bea deloc? sau nu bea doar seara?

Citat:
citat din mesajul lui medeea_vs

Sugu pai noi avem deja doar 3 mese pe zi....cea de legume este in jur de ora 3. De atunci pana seara la 8 nu mai papa deci ar trebui sa i se faca foame. Faci mofturi...plange...pana o pacalesc si apoi bea tot...240 ml. Deci cred ca foame ii este doar ca ceva nu-i mai place la lapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eea_farcau spune:

LP se inlocuieste treptat Ex: faci lapte din 5 masurii
ziua 1: 4 masurii LP vechi 1 masura LP nou
ziua 2: 3 2
ziua 3: 2 3
ziua 4: 1 4
ziua 5: 5 LP nou

mami de Raresica

Mergi la inceput