Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(29)
Raspunsuri - Pagina 11
Ramo_P spune:
sunt trista... de ce au schimbat regulile concursului si pentru a putea vota iti cere CNP-ul, nu e corect si cum eu nu imi dau CNP-ul nu o sa mai pot vota (sau o sa trisez si o sa dau un CNP fals....hmmm cred ca e o idee.... ---- o idee buna ca a mers )
Alexoiu' meu e incantat ca se poate intoarce de pe spate pe burta si nu pierde ocazia niciodata, e asa haios cum isi salta funduletul lui gras sa se poata intoarce... Am descoperit ce sa ii fac sa doarma ziua bine, il alaptez intinsa in pat, ii pun o perna la spate si dupa ce a adormit in locul meu ii pun o alta perna, si cum sta el cuibarit intre doua perne crede ca e in brate, ieri si alaltaieri mi-a dormit 2 ore asa incotosmanit, el nu dormea mai mult de 45 minute pe timpul zilei. Si acum doarme in pozitia mentionata, sa vedem cat...
Ieri i-am dat si eu unpicut de suc de mere cu suc de morcov, ca l-am testat cu suc de mar, apoi cu suc de morcov cate o lingurita sa simta gusturi noi, si ieri am zis ca ar fi timpul pentru inca un gust, luate separat i-au placut in combinatie insa nu prea...
Ramo_P spune:
La multi ani bebeilor sarbatoriti astazi:
Patrick Stefan
Ana Maria
Maysaa
Tudor Andrei
Natalia Maria
Sa cresteti mari cuminti, voiosi si sanatosi!!!!
adipapazi spune:
hello, back home, drumul ok, copii exemplari. le place, ma, in masina, sut safti calareti.
elfica, si noi tot de la buzau cu ouale si curcanii!
RABDARE, fomeie, rabdare: zic la fel ca medeea, nu ii da marul ala la o mie de mese, da-i-l la a doua masa din zi, ca e la 8, la 9, la 10, la 11, nu conteaza, cu timpul va reglati. stiiiiiiiiiiiiu ce scrie pe cutie, stiiiiiiiiu ce zice pediatrul si ce scrie in capraru,dar nu iti zisei, soro, ca randurile alea sun pt copii ideali, inexistenti? cum sa manance in prima zi atata mar sau atata cereala? lasa acolo marul ala dimineata, atunci da-i si fierul combinat cu VIT C, ca fierul asa se asimileaza, cu vit C, vigantolu il dai la o masa de lapte. si dai putin cate putin. si eu te sfatuiesc sa sari etapa cu sucul, nu ii invata nimic, ca daca il dai ci bibe, nu ti-ai atins scopul de a invata ce sa faca cu ce e in l;ingurita. copilul da afara ca nu stie ce sa faca cu ceva solid, dar tu insista, ca in vreo luna el va sti. nu-ti spuneam ca o sa te dai cu capul de pereti? daca vrei sa mai exersezi treaba cu lingurita, la masa de la 5 da-i niste cereale, de consistenta unui gris cu lapte, asa, vreo 5 lingurite.
Va multumesc pt incurajari. Mi-e dor de mama de nu mai pot in fiecare zi.
Medeea, ce grasani!da, stai mai pe margine cu cerealele, sa nu se ingrase artificial. Daca apuca sa se faca depozite, le va fi mai greu sa-si controleze greutatea. Vb cu drul pediatru, e cel mai bine asa. Doamne, dar ce grasani, sa nu fie de deochi, manaca-i-ar mama si tot barlogu!
martuza, pai daca au venit rusii, normal ca se scarbosise gustul LM!
Eea, ce au cutiile de aluminiu?
va pupez. ma duc sa dorm o ora, am trimis tribul in parc, unde nu mai suntem vedete, ca au aparut,pe langa cele 5-6 perechi de gemeni, niste triplete!
sculat la 4, hranit bbi, bagaj, imbarcare, cafea si sandviciuri de drum, entertainment pt copii, tinut treaz sotzul care era somnoros, dat mere, skimbat kk, aspirat muci, facut legume, piatza, spalat si intins rufe.sunt zombie!
fluturasha23 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui unique Eu nu mai sterilizez ustensilele de preparat mancarea, le spal bine si le clatesc cu apa fierbinte. Cand era Sofia mica eram exagerata cu sterilizarea, dar acum, la al doilea copil am scapat de spaima ca se imbolnaveste copilul daca nu sterilizez vasele si nu dezinfectez jucariile pe care le baga in gura. Dana, mami de Sofia Andreea (17/10/2007) si Alexia Stefania (22/10/2010) MTHFR C677T heterozigot http://corectareteme.blogspot.com/ |
Da, si eu la fel. Nu le mai sterilizez de cand avea 1 luna. La primul copil si eu aveam spaima asta si le-am sterilizat vreo 5 luni cred. Acum doar o luna si vad ca nu se intampla nimic, bine ca am scapat de stres.
sugubina spune:
Buna cikas,
Adi azi pe la 19 ma intorceam impreuna cu Mirela2 si am vazut si eu niste triplete!! Erau la fel, rozalii toate imbracate la fel si aveau 1-2ani mergeu in picere! Radeam cu Mirela ca uite asta ne mai mira si pe noi, ca in reest..
Asa de frumos a fost in parc azi..Suare, cald. Ne-am intalnit cu doo fete si apoi mai pe seara si cu Mirela si motaneii, de se suciau gaturi dupa noi.
A,si pt ca Ilincuta era maraita am luat-o in brate, si s-a linistit. Incepuse sa rada la lumea din jur. Pac unu din spate vine sa ii faca poza de haioasa ce era; dupa vede ca o duc la sorsa in carut si zice : "uaau sunt dooo! " Si a facut poze si cu sorsa . Ce m-am mai distraaat!
Maine sper sa nu ploo, ca ies iara pe la 14-15..
anya2010 spune:
citat din mesajul lui sunset_zuzi Elfica nu am primit nici un mesaj Fericita mamica de scorpiuta Alexia (20.11.2010) Doamne ai grija si de noi Votati scorpiuta AICI |
Fetele care nu ati votat azi, votati va rog scorpiuta la linkul de la semnatura lui sunset. Pana la 24:00 se mai poate vota si lupta e stransa intre locul 1 si 2, doar 2-3 voturi
anya2010 spune:
citat din mesajul lui eea_farcau oare unde a-si putea gasi scutece pt piscina? mami de Raresica |
Eu am luat din metro din Bulgaria, unele de la Libero.Poate se gasesc si la noi. Sigur gasesti de la huggies in farmacii
eea_farcau spune:
adipapazi cica LP tinut in cuti de aluminiu nu stunt bune. Cutia da anumite metale in lapte si nu sunt deloc bune. se face mare taraboi pt a nu se mai fabrica NAN pana nu isi schimba ambalajul
mami de Raresica
eea_farcau spune:
Azi am reusit performanta de a ne intoarce de pe burta pe spate, evident ca nu l-am vazut doar l-am gasit pe spate sunt super incantata pt ca ma chiniuam de 1 saptamana sa il incurajez sa se intoarca
mami de Raresica
kokorinusha spune:
neatzaaa!!!!coffee pt toata lumea!!!
fetelorrrr va rog un vot aici http://www.realitatea.net/concurs-romanii-au-ipad-v-tutu-ianau-sau-dinu-cine-este-cel-mai-talentat-trimite-un-mesaj_830104.html la parerea corinei mangu va roggg!!!