Mamici inimoase de Constanta***149***
Raspunsuri - Pagina 13
mihaela77O spune:
pe principiul ca noaptea este un bun sfestnic,am stat si am analizat situatia la rece si mi-am dat seama ca aveti dreptate!
in primul rand pe DC,v-am cunoscut pe voi,chiar daca toata tarasenia mi se trage de la o persoana de aici...si pana la urma,nu m-a deranjat ca s-a aflat,ca n-aveam nimic de ascuns(doar ca la momentul ala,n-am spus nimic din convingere ca putina lume ar intelege...ca drept dovada),ci ma deranjeaza si ma simt dezamagita,ca o persoana in care aveam incredere si o credeam prietena,a dezvaluti amanunte din viata mea si a familiei mele,unor necunoscuti....
dar voi imi sunteti tare dragi,imi sunteti sustinatori morali prietene,asa ca nu voi renunta!
nu am de ce sa imi inchid contul si sa renunt la persoane dragi mie,pt a da satisfactie,unor persoane rele,pline de invidie si rautate!
recunosc,ca la cat de mahnita am fost,asta a fost reactia de moment,dar mi-am dat seama ca nu se merita!
so,the show must go on!
va multumesc din suflet pt sustinere si intelegere!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
lulu77 spune:
Buna dimineatza,
Miha, ai luat o decizie inteleapta
Simo, am admirat baietii.Frumosi foc.
Gabi, felicitari ptr reusite.Tot inainte.
Cui trebuie sa declar razboi, cu cine trebuie sa ma rafuiesc? M-am saturat de vremea astaaaaaaaaaaa
Discutie aseara intre mine si copil.
Se auzea muzica de la vecinii mei adolescenti, era ora 21.30.
Luca : de unde se aude muzica mami?
Eu: cred ca de afara.
L:Pai e noapte, cine asculta muzica?
E:Mami, sunt oameni care asculta muzica si noaptea, tu cand te vei face mare o sa asculti si tu, o sa te duci si la discoteca.
L:Ce inseamna discoteca?
E:( i-am explicat cam cum sta treaba cu discoteca/clubul-fara detalii picante )
L: NU o sa merg niciodata la discoteca, ma duc doar la gradinitza si scoala si apoi vin acasa, ma spal pe maini si fatza, mananc, dorm putin si ma joc, ca sa ajung pompier si politist cu grade, sa am bani multi sa imi iau un jeep si o salupa de armata!
Ce sa mai zic? De tinut nu stiu pana cand il va tine aceasta "hotarare"
Fug la cafea, revin.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
ce mai fac eu
Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut
roxanaz spune:
neata
Miha, bun sfetnic noaptea
Ali hahahaha. ce hotarari au ei la 4 ani.. sa vedem la 16 cum e
Simona, chiar ca e funny poza cu puisorii de gaina
de vreme.. nu mai zic nimic. cica se raceste de azi. hahaha
o zi buna tuturor!
Dodo-pui spune:
Ct
.. celor ce s-au bucurat,sincer,de reusitele lui Bogdi.
Si la noi ploua...de parca vine toamna
eu mai am azi si maine si-am terminat cu comisia de anul acesta si cu stresul din cauza starii vremi
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,Bogdan Andrei ,Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
CRIXIA spune:
dodo n-am apucat s acitesc despre Bogdi, dar cred ca e de bine! Sa fie tot asa!!!
Miha, esti a noastra!!! Nu stiu ce s-a intamplat/pe unde, dar noi te vrem aici!!
Eu botez pe 14, motiv pentru care ieri mi-am rupt picioarele prin oras...a fost un maraton. Am dus fetele de la pranz la tatal meu, soacra e in vacanta plecata, si seara am fost la sedinta la scoala....ne-am reintregit pe la 21,30. Drumurile au fost grele si lungi. Azi ma refac!
Va pup!
blog magazin
cris_82 spune:
netaaaa
lulu chiar asa,sa vedem la dolescenta ce vrea sa se faca
miha ma bucur ca ai hotarat sa fi alaturi de noi in continuare
Mirunel terorista
BAZAR
mihaela77O spune:
'neata...
la mine nu-i prea buna...azi avem oprita apa rece,stiti nu?
toata constanta si desi stiam de aseara,am uitat sa opresc apa...asa ca sunt nespalata pe fata....noroc ca a venit terapeuta lui Mihaita si am rugat-o sa-mi cumpere o sticla de apa...dar nu ma indur s-o irosesc aiurea....asa ca vreau nu vreau,trebuie sa ma duc sa iau copilu'al'mare de la meditatii si sa mai cumpar apa...
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
lulu77 spune:
Eu stiam de apa, dar de dimineatza aveam apa ...doar fierbinte, dar aveam la chiuvete, destul de important. nu stiu daca au oprit-o mai tarziu, dar am rezerve
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
ce mai fac eu
Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut
Dodo-pui spune:
La capitolul apa noi ieri nu am avut ...a fost o avarie...din cauza unei firme care trebuia sa schimbe ceva tevi de gaz si au spart teava de apa de luni seara.Ceva rezerve pt baie avea... dar in rest
Fetelor,gospodinelor...am vazut in piata anason proaspat(seamana cu mararul) la ce fel de mancare as putea sa-l folosesc ...de ceai stiu.La noi e la 0,5 lei la fel ca patrunjelul...
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,Bogdan Andrei ,Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
georgipuia spune:
Neata...
Miha ce ma bucur ca te-ai razgandit
Eu am zis ca vine sotul de la bucuresti si daca nu vrea sa faca un dus, pun apa in cada... uitai complet si la 10 am mai bagat o masina de spalat ca am zis ca pana in 12 se termina... si la 1 m-am trezit ca scotea masina niste zgomote ciudate... ramasese la clatit si se chinuia sa traga apa din teava goala.. deci au oprit apa sigur mult mai devreme si am ramas cu rufele neclatite in masina pana diseara...
La apa calda nu am verificat daca este.. chiar este? buna si aia
Fetelor ce vreme... tre sa plec prin sectii in control, dar nu ma indur si pace pe vremea asta.. poate d eluni incolo o fi mai frumi totusi
Drept urmare fac ce am de facut la birou si atat... pauza dupa emotiile de ieri.
Ce am eu de oferit si/sau vandut?