Mamici inimoase de Constanta***149***
Raspunsuri - Pagina 14
pisoi_aluna spune:
Neatza, fetele...
Ca sa nu ma deprime doar vremea asta urata, ma dor si burtile din cauza de treburi...
Stie cineva care-i faza cu bazarul? Nu reusesc sa postez nimic, imi zice ca trebuie sa pun descriere desi am scris...e ciudat, nu mi s-a mai intamplat decat de ieri incoace...
Vreau sa fac curatenie in sifonier si am o gramada de pantaloni care n-or sa ma mai incapain veci la marimea 34 sau XS si nici nu am cui sa iiau asa mici, asa ca vreau sa le bag la umanitare, dar nu merge bazarul
<><><><><><><><><><>
Cristina, mami de pisoi ANDREI (16.02.2011)
Totul sau nimic. Si de obicei totul...
LA BAZAR
simonapro spune:
Buna!
La multi ani STEFAN, multe bucurii si impliniri!
Cornelia: multe
Multumim pentru aprecieri. Nu va zic cat de incantat a fost Lucian de pui, ce ia mai pupat si dragalit, ca era sa sugrume unul.
Dodo: ma bucur tare mult pentru reusita
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
Dodo-pui spune:
La multi ani Stefan!
Cornelia felicitari
Pisoi nu stiu de ce ai probleme la bazar...
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,Bogdan Andrei ,Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
pisoi_aluna spune:
Mdea, am descoperit mai mult sau mai putin problema. Calculatorul e de vina, de ieri, ca inainte n-am avut probleme, dar inca n-am aflat de unde e problema...
<><><><><><><><><><>
Cristina, mami de pisoi ANDREI (16.02.2011)
Totul sau nimic. Si de obicei totul...
LA BAZAR
lulu77 spune:
Stefan, LA MULTI ANI!Cornelia, sa va traiasca, sa fiti fericiti impreuna si sa aveti parte de o viata frumoasa si linistita impreuna!
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
ce mai fac eu
Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut
Leditia spune:
Salutare si de la noi.
Stefan Cornelia sa-ti traiasca si sa fie sanatos.!
De apa nu stiam,am spalat vase de dim,am spalat haine..sper sa nici nu se ia ca n-am apucat sa opresc.
Va pupam si va dorim o zi superba.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
georgipuia spune:
Ledi... in zona ta nu e oprita apa? Eu intelesesem ca in tot orasul Fericit-o...
Nu m-a dus mintea sa-mi iau servetele umede... m-as fi sters nitel pe labute...
Iar am avut o zi cu multe griji si agitatie... dar mai e putin si trece
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
georgipuia spune:
Iar avem sarbatoriti.... LA MULTI ANI Stefan!!! sa fii sanatos, mereu vesel si implinit
georgipuia spune:
Fetele care ma poate ajuta si pe mine cu o fusta ceva sa mearga ca si costum popular??? pana luni tre sa incropesc un costum popular si ie as avea eu, daca i-o mai venii la fata, dar cu fusta ce fac? Aveam la tara 2 mileuri dealea rosii traditionale, mergeau puse fata spate pe o fusta alba... dar daca nu am stiut
Ce idei imi dati?
cris_82 spune:
geogi sorry,nu pot sa te ajut ca nu am de nici o culoare asa ceva prin casa,poate au fetele totusi ceva care sa mearga
Eu am apa si sunt o fericita in cazul asta.Oricum,mereu am 4 bidoane a cate 5 l apa ca sa nu raman in pana
Avem sarbatoriti si nu spuneti nimica??La Multi Ani Stefan
Mirunel terorista
BAZAR