Mamici inimoase de Constanta***149***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaa...

miha nu stiu ce s-a intamplat ca pe la bazar nu am mai intrat de ceva vreme,dar indiferent ce s-a spus pe acolo,eu zic sa le lasi sa vorbeasca.Stii si tu ca rautatea unora e fara margini.Mihaita e mai important decat 1000 de guri care spun ceva fara sa gandesca

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi_aluna spune:

Crix, ce sa mai zic...ma tot lovesc de incompetenta, mai ales a celor care isi fac o caruta de reclame...ba nu pot din cauza formei, ba nu pot pe negru doar pe crem care nu se vede, ba nu le incape cartonul in plotter...ma rog, m-am saturat de scuze...
Botezul il facem pe 3 iunie iar tortul l-am comandat de la Cofetaria Aida, am vazut torturile lor pe FB si m-am imbolnavit ...

Miha, nu stiu ce s-a intamplat la bazar dar imi pare rau ca ne parasesti...

Ma deprima ingrozitor vremea asta, zici ca vine toamna...si ma gandesc cu groaza ca o sa fie frig in biserica la botez...

<><><><><><><><><><>

Cristina, mami de pisoi ANDREI (16.02.2011)

Totul sau nimic. Si de obicei totul...

LA BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata doamnelor
grrr chiar ce ploaie aseara, furtuna de-a dreptul.
Miha, imi pare rau. poate te mai gandesti totusi
Alinescu, tu stii ca esti singura care zici ca Patrick seamana un pic cu mine
Crix, da, il lasa sa construiasca daca are ea alte treburi. sau daca le face cand doarme inginerii, nu gluma
Gabi, tin pumnii stransi sa fie totul bine saptamana asta. sunt sigura ca vei reusi sa le rezolvi pe toate
sa aveti o zi buna doamnelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

m-am intors de la CT.
Rezultatele de azi de comisie
Multumesc de sustinere dragelor.

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,Bogdan Andrei ,Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi_aluna spune:

Felicitari pentru Bogdi, Dodo! Si de acum tot la mai bine...

Pff, ce-o avea bazarul? Ca m-am chinuit de vreo 5 ori sa bag un anunt la umanitare si de fiecare data imi zice ca trebuie sa bag descriere desi am bagat...

<><><><><><><><><><>

Cristina, mami de pisoi ANDREI (16.02.2011)

Totul sau nimic. Si de obicei totul...

LA BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

buna la fete!

ce de mai copii frumosi, ochiosi si copanosi am vazut sa va traiasca! acu' mi-am dat seama ca eu is restanta rau la capitolul asta, am in camera un dvd nefinalizat de la craciun

miha, imi dau seama cat esti de ravasita, dar nu actiona impulsiv; forumul nu inseamna numai "bazar umanitar", chiar daca poate cu ajutorul lui ai reusit sa ajuti si sa fii ajutata; mai suntem noi si, cu siguranta, multe alte prietene virtuale care te sustin. stiu ca au mai fost fete in aceasta situatie si apoi au revenit asupra hotararii, de aceea ma gandesc ca nu-i neaparat nevoie sa iti inchizi contul, poate doar sa iei o pauza de intrat, pt a evita comentariile si mesajele rauvoitoare. eu te sustin si te admir din toata inima te sun zilele urmatoare pt formulare, imi pare rau doar ca nu am reusit sa strang mai multe... tie si lui mihaita.

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

Si Mihaita are nevoie de voi!

Speranta si incredere pentru David

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Offf... Mihaela nu te lasa influentata ca le dai satisfactie... te rog eu mult ignora topicul si nu ne parasi si pe noi pt ele..

Am intrat dimineata pe umanitare si m-am revoltat si enervat si pana sa-mi revin si sa intru acilea a venit garda de mediu... mama ce zi cu emotii am avut... am scapa usor, apoi a dus sotul fata de la scoala acasa, a lasat-o singura si nu raspundea fetelor la telefoane... mi-a crescut tensiunea 20... pana la urma la sunat ea pe tasu ca ciocane cineva la usa... zice tasu, dar tu de ce nu raspunzi la telefon... oare? greu de imaginat ca s-a inchis in dormitor la desene... dar oare chiar nu auzi tu telefoanele chiar si de dincolo?

Acum incerc sa respir adanc si sa sper ca au trecut cele 3 ceasuri rele si de acu ma pot relaxa...

Fetele... frumosi copii, dar i-as admira mai cu drag la o intalneala... numai sa ne ajute si vremea...

Pisoi.. ai uitat cumva ca traiesti in Ro? socoteala de acasa si cu cea din targ stii ca nu corespunde niciodata... in rest.. nici nu mai sunt in stare sa gandesc... revin mai tarziu

Edit... recitind din urma mi-am dat seama ca uitai sa scriu.... FELICITARI DODO SI BOGDY

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Gabi felicitari!!!! sa fie intr-un ceas bun si sa aveti numai succese la scoala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna!

Din pacate nu am mai avut timp sa intru decat pe fuga de la munca.

Miha: imi pare pentru situatia creeata si eu zic totusi sa te mai gandesti cu inchiderea contului. Nu are rost sa ne parasesti si pe noi, ci doar sa eviti acel subiect daca iti face rau.

Am vazut copii dragalasi foc

Va las si eu cateva poze cu noi:https://picasaweb.google.com/symona0323/AprilieMai2011?authkey=Gv1sRgCIqfw_Lo5N_WWg#5601796434774438194

o seara frumoasa!

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

dodo ma bucur mult sa aud vesti bune
georgi daca a dat prea tre tv-ul,nu avea cum sa auda telefonul.
simona super pozelenu au facut puiisorii aia de gaina infarct?

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput