Bazar Umanitar (65)
Raspunsuri - Pagina 45
Selene_Bunny spune:
Atentie: fetele de pe Picasa au descoperit un tip, in varsta de 29 de ani, care, tot asa, cu ID-uri false, feminine, solicita haine de copii, cu plata ramburs. De la una dintre fete a "cumparat" 13 kg de lucruri, cu plata ramburs. Da adrese false si fata asta a avut de platit taxe postale de retur 80 de lei.
Imi scapa acum ID-ul de yahoo, e ceva cu "boro" in coada.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
aka spune:
am vazut ca Iustin a fost programat pentru RMN pe la sfarsitul lunii viitoare. am mutat 2 produse cu plata in contul lui.
o rochita dama si o bluzita pentru baieti.
sper sa nu fie vreo problema ca le-am pus asa.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna
dicirstea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aka am vazut ca Iustin a fost programat pentru RMN pe la sfarsitul lunii viitoare. am mutat 2 produse cu plata in contul lui. o rochita dama si o bluzita pentru baieti. sper sa nu fie vreo problema ca le-am pus asa. |
Aka, am vazut ca ai trecut si transportul...sunt la tine sau la Galati?
edit: ma intereseaza amandoua, daca sunt la tine te deranjeaza sa ne intalnim?
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
dicirstea spune:
Gateamiha, superbe incaltarile albe!!
Vezi ca m-ai uitat cu o factura...apare neachitata...sper ca nu am gresit socotelile...
Mamagiulei...bluza galbena apare neachitata,
am atatea datorii ca daca mai vad altele ma duc cu sorcova
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
madyrizi spune:
pooh, am primit rucsacul/ghiozdanul de la tine. alex a fost forte impresionat ca are loc de telefon si se poate purta invers . multumesc.
ancadragoman, am primit si de la tine+Alexa coletul. f. frumoase, mai vorbim maine .
Edit: parca au zis mai multe persoane ca mi-au trimis colete saptamana asta. daca este cineva care a trimis la inceputul saptamanii si nu am spus ca am primit, va rog sa ma atentiontati.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
PT. ANDREI SI ALTI COPII
LoraG76 spune:
katteryna, am platit si eu azi in contul Raisei 25 de lei (initiale G.E.) pt.:
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=23330
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=23277
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=18063
O sa trimit si pe mail dovada platii.
Anca, am platit si ce aveam de la tine, vad ca ai si bifat, merci!
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
pooh spune:
Mady,ma bucur ca a ajuns si ca va placeCum adica se poate purta si invers???Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg
madyrizi spune:
adica cu telefonul in fata sau cu bucata mai mare in fata. nu stiu daca am explicat bine... el nu stie decat ca ghiozdanul se poarta in spate... nu si in fata .
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
PT. ANDREI SI ALTI COPII
ALEXA1985 spune:
Fetele parca pusese cineva borcanele pentru bebelusi. Mai sunt? As vrea si eu dar nu mai stiu unde trebuie sa ma uit. Pupici.
Mami de ANDREEA LAVINIA 1.10.2010
AM PRODUSE IEFTINE AVON SI ORIFLAME LA BAZAR!!!!!
LoraG76 spune:
Alexa, la mikaela.
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)