Bazar Umanitar (65)

Raspunsuri - Pagina 44

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Salut!
Am primit si eu carticica de la Pooh azi. Multumim de bonus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

buna!
Azi am pus colet pt Mistral
Nerantula abia astept sa primesc fusta
Va

Rareselull meu scump 23.mai.2009

Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!

A fost si prima zi de lucru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana l

Pentru fetele care ma ajuta cu rucsacelu, am gasit o poza pe net
http://s242.photobucket.com/albums/ff316/deea_fran/VANDUTE/Jucarii%20si%20articole%20diverse/?action=view¤t=HPIM6198.jpg

Pew asta il caut.
La Tako , la noi, nu erau, ca am fost simbata si mi-ar fi sarit in ochi.

Edy (5 nov 2003) si Daria (2 dec 2008)

Vreeau si euuu din asta!!
Are un coleg de gradinita si e jale mare cand il vedem.

mamagiuliei,am paltit chiar acumdin ing in ing, 75 lei pentru David. Tot ce am licitat de la tine, 2 facturi = 50lei + 15 lei tricou H&M rosu + transport.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

MOS CRACIUN 2010

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Neata... am achitat si eu pentru Raul si Andrei ieri si pun azi chitantele pe email. Va pup din fuga calcului!

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

buna fetele,
am lipsit motivat am zacut 2 zile, inca ma mai doare capul cand tusesc si sunt ragusita...ma simt slabita insa imi fac curaj si ies azi afara ca sa ma mai vada soarele A zacut si bb si el cu tuse si fabra, si orice siropel ii dadeam il varsa in final am recurs la supozitor si tzatza cat cuprinde..acum e ok.
sa ma anuntati ce colete am de trimis, am de la Ellax niste produse deja vandute si tebuie sa le trimit, astept PM-uri daca nu trimit maine sapt viitoare sigur
numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gatea1980 spune:

buna fetelor.

am pus iincaltaminte noua ptr. copii la bazar ptr. mihai darius

http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=25926
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=25927
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=25925
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=25924

pupici
mama unui inger mihaita darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Salutare!
Mari ti-am zis sau nu ca am ridicat coletul de la tine si ca fustele sunt superbe???Iarta-mi scleroza

Gateadimineata am ridicat si coletul tau super fusta.

Dupa cum observati m-am axat pe fuste caci am fost trasa de urechi ca umblu mai mult in pantaloni

Citat:
Pentru fetele care ma ajuta cu rucsacelu, am gasit o poza pe net
http://s242.photobucket.com/albums/ff316/deea_fran/VANDUTE/Jucarii%20si%20articole%20diverse/?action=view¤t=HPIM6198.jpg

Ma uit si daca-l gasesc il iau si ti-l trimit prin posta

Andra ,mamica de 3+1 album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madyrizi
deoarece eu si monica am patit-o cu o cumparatoare, vreau sa va atentionez in legatura cu aceasta: andreea26denisa sau barbarie denisa, care nu ridica coletele. liciteaza, vrea cu ramburs, si nu mai ridica coletele.

Eu nu i-am trimis nimic in avans (ramburs oricum nu trimit) fiindca mi-a fost clar de la inceput fel de cumparatoare e: de aia am scris si comentariile alea negative sa le avertizez si pe restul vanzatoarelor.
In primul rand a licitat ff multe produse de la o gramada de persoane asta in timp scurt-o zi-doua.Si era si nou venita la bazar,nu avea cont DC - cel putin nu cu denumirea aia,asa ca am dat un search rapid si am depistat ca aparea pe net cu diverse povesti lacrimogene pe site-uri cu mamici care sareau sa o ajute cu diverse.Atat ca acolo zicea ca are 3 copilasi,mie mi-a scris ca are 2 In plus daca alea erau adevarate,de unde ar fi avut atatia bani sa cumpere tot ce licitase pe DC? Am banuit ca urmarea doar ca din atatea vanzatoare,macar cateva sa ii trimita in avans ceva marfa - pe care eventual sa n-o mai plateasca.Totusi i-am explicat si eu frumos toate alea,am asteptat-o "regulamentar" Abia cand n-a mai raspuns defel la mail (dupa ce i-am precizat ca nu ii trimit nimic pana nu plateste),am scris calificativele - imi pare rau doar ca nu le-am scris mai devreme,ca poate asa nu patea Madyrizi faza cu rambursul ... Nici mie nu-mi place sa dau calificative negative,de-aia am tot amanat ,dar asa ajutam restul vanzatoarelor/cumparatoarelor.

PS Ancadragoman am facut azi plata,doar ca inca nu am chitanta,pana vine sotul acasa.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Buna,

Of, ce citesc pe-aici? Ce pacat ca exista escroci pe lume!

Eu intrasem sa spun ca astazi (sper, fiindca depinde de maica-mea sa ajunga la banci si culmea e ca m-a sunat sa-mi spuna ca nu gaseste buletinul) o sa ma achit si eu de datoriile la bazar.

A, si vreau si eu rucsacel din ala cu Thomas. Cum gasesc si unde?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Fetelor, va rog sa imi trimiteti si mie, pe PM, toate datele pe care le aveti despre aceasta persoana, sa le pot pune si pe Picasa. ID de Bazar, mess, adresa e-mail. Multumesc.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

NOU - colectia de martie!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput