Bazar Umanitar (65)
Raspunsuri - Pagina 43
oana_oana26 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nushulica da,si eu am patit-o cu andreea denisa 26 sau ce nick o mai avea...a licitat un hanorac pus pt david si maine e luna si nu a dat niciun semn nu raspunde la mailuri,asa ca azi i-am dat negativ,dar am vazut ca are deja 8 negative si doar 1 pozitiv Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010) SHOPPING |
Si de la mine a licitat un produs de la umanitare si doua de la neumanitare, initial a parut serioasa, i-am explicat ce sa faca, a spus ca n-are cum sa faca poza la chitanta etc etc etc, dupa care n-a mai raspuns
Cred ca mai are 2 zile pana se face termenul de o luna si o "cadorisesc" si eu cu niste negative, desi n-am dat nici unul pana acum desi as mai fi avut ceva motive
Mamica fericita de doua buburuze
http://lb2f.lilypie.com/P2KQp2.png
Nerantula spune:
am platit ieri 44 ron in contul Ionelei pentru:
borcanele Hipp 10+3 lei
noul testament 6 lei
hanorac 10+3 lei
cardigan Earlydays de la AncutzaBro 9+3 lei
Multumesc pentru confirmare si expediere!
Dodo-pui spune:
Am adaugat :
- crema de corp Full Moon,200ml
-sapun solid
-crema de zi energizanta ,15ml
toate sunt noi aparute pe piata
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,Bogdan Andrei ,Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
anca16 spune:
Si la mine are andreea26denisa un produs castigat si deja i-am trimis vreo 3 mailuri.exact la fel m-a intrebat cum e cu plata si i-am explicat, dupa care nu a mai raspuns.inca nu e o luna de cand a licitat, insa probabil tot la primul meu negativ o sa ajung.
Mamica de Razvan (24.05.2010)
www.sos-animale.ro" target="_blank">adopta un catelus
poti ajuta si tu
Nu exista un loc mai bun decat AICI. Cand notiunea ta despre ACOLO a devenit un AICI vei obtine imediat un alt ACOLO care, din nou, va arata mai bine decat AICI.
georgipuia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nushulica da,si eu am patit-o cu andreea denisa 26 sau ce nick o mai avea...a licitat un hanorac pus pt david si maine e luna si nu a dat niciun semn nu raspunde la mailuri,asa ca azi i-am dat negativ,dar am vazut ca are deja 8 negative si doar 1 pozitiv |
Si eu sunt pe lista patitelor, dar la neumanitare... bine ca ati pomenit voi ca sa ma lamuresc si eu. Pot sa anulez factura?
Eu ieri nu am ajuns la banci si mi-as pune speranta azi... ca vine o perioada atat de aglomerata incat ma tem ca nu mai apuc deloc pana dupa 5 iunie. O sa fac tot posibilul.
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
Selene_Bunny spune:
Eu stiu ca am de platit 13 lei pentru gateamiha si 30 de lei pentru mikaeela. E in regula daca platesc la sfarsit de luna, adica prin 28? Ca, pana atunci, sunt mai ceva ca in buda...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
claudia.andrici spune:
buna si la mine are 3 facturi de plata ,eu nu stiu de ce liciteaza daca nu le vrea ,doar asa de flori de mar ,in fine .
Am pus azii colete pt :
anca16
ninny
batmanita
ducky
ralualexandrei
ellinia
mistral
Va multumim ca sunteti alaturi de noi si va m-ai asteptam .
sper ca nu am uitat pe nimeni .
katteryna spune:
Seara buna!
Fetelor, noi suntem de 3 zile acasa si abia m-am dezmeticit. Vreau sa va rog sa ma faceti atenta daca sotul a omis sa confirme vreo plata sau pentru orice altceva.Am pregatit cateva colete care vor pleca maine.
Va doresc o seara frumoasa si linistita si va multumesc mult pentru toata intelegerea si ajutorul pe care ni-l oferiti!
Edit: vroiam sa le intreb pe LoraG76 si Kid daca le pot trimite coletele sau mai astept.
RAISA MARIA
BLOGUL NOSTRU
POFTITI IN BAZAR
ana l spune:
Pentru fetele care ma ajuta cu rucsacelu, am gasit o poza pe net
http://s242.photobucket.com/albums/ff316/deea_fran/VANDUTE/Jucarii%20si%20articole%20diverse/?action=view¤t=HPIM6198.jpg
Pew asta il caut.
La Tako , la noi, nu erau, ca am fost simbata si mi-ar fi sarit in ochi.
LoraG76 spune:
katteryna, eu nu am reusit inca sa ajung la Reiffeisen. Poate maine. Daca e ok asa, poti trimite coletul.
Acum, ca mi-ati atras atentia, m-am uitat si eu pe facturi - andreea26denisa are si de la mine licitat ceva ce a fost pus pt. Robi...pe 22 se face luna.
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)