--> --> -->

Bazar Umanitar (65)

Raspunsuri - Pagina 42

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana l

La multi ani, Teo !

Fetelor,caut in disperare un rucsac cu thomas, din ala scump si calitativ. Erau odata in carefur, acum vreo 3 ani erau cam 35 lei daca nu mai mult. Am avut unu si l-au furat ieri din bicicleta nu spui cine . Pling copiii mei intr-una de ieri. Daca are cineva, oricit costa, dati-mi de stire. Sau daca il vedeti pe undeva.

Edy (5 nov 2003) si Daria (2 dec 2008)

Ana, are in duty free in port langa serviciul meu costa in jur de 45 de lei, vrei sa ma uit? Sunt de calitate foarte buna

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana l

tocmai am avut o dezamagire la neumanitare. am licitat, am fost supralicitata si vinzatoarea a si inchis anuntul, desi era la licitatii... buna treaba, serioasa tare fata asta

Edy (5 nov 2003) si Daria (2 dec 2008)

Poate vroia sa vanda nu sa puna la licitatie. Intreab-o totusi, poate te considera pe tine castigatoare. Zic si eu...

madyrizi negativ si anti-reclama. Cat despre executare silita in vreo forma sau alta n-as sti sa raspund.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

am primit si eu coletul de la ducky .

mai am o restanta la arcadia, scuze, am uitat total. cred ca le trimit prin posta. iti scriu pm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

cris_82 am primit pantalonasii,sunt super! Multumesc !
madyrizi am primit si coletul de la tine. Sunt f frumoase toate,multumesc mult pt bluzita !

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

alexandrina, tocmai pt. ca nu vreau sa pic iar (ca de obicei) ca fiind aia reaua si cu chef de cearta, nu as fi vrut sa ajung la reclama negativa... dar, totusi, ar fi util (sper sa nu fiu singura care crede asa), sa se mentioneze undeva o perioada maxima de expediere a coletelor, cu mentiunea ca se poate prelungi perioada daca exista o intelegere intre parti...

ana, ma bucur ca v-au placut. sa le poarte sanatoasa .

deoarece eu si monica am patit-o cu o cumparatoare, vreau sa va atentionez in legatura cu aceasta: andreea26denisa sau barbarie denisa, care nu ridica coletele. liciteaza, vrea cu ramburs, si nu mai ridica coletele.

o zi frumoasa!

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
PT. ANDREI SI ALTI COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

am pus colete pt :
madyrizi
alexandrina si jasmin12!

alexandrina,despre mine era vb cu intarziatul coletelor,dar efectiv nu am avut timp!
imi cer scuze pt situatia creata si multumesc de intelegere!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Mikaeela,am ridicat ieri coletul iti multumesc frumos pt. tot!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

da,si eu am patit-o cu andreea denisa 26 sau ce nick o mai avea...a licitat un hanorac pus pt david si maine e luna si nu a dat niciun semn nu raspunde la mailuri,asa ca azi i-am dat negativ,dar am vazut ca are deja 8 negative si doar 1 pozitiv

Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)

SHOPPING

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Nushu si la mine are o factura,cred ca s-a facut luna sau se face zilele astea.Insa daca pana acum nu dadeam negative,am inceput sa dau,nu de alta,dar am tot observat ca eu nu dadeam negative si apoi vedeam cum alte fete au probleme cu aceeasi persoana..M-am si certat cu o tipa pe PM ca i-am dat negativ..cu ce drept,ca nu stiu eu cine-i ea..bla bla..Insa eu trimit mereu mailuri si intreb..si dupa 3-4 emailuri trimise si stat cate o luna jumate doua dupa o persoana,imi pare rau,dar inafara de calificativul negativ nu am ce face.Si mi se pare normal ca macar sa mi se raspunda la emailuri,ca nu mai vrea,ca nush,.dar sa stiu si eu ce sa fac.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aticia spune:

multumesc pentru feedbackul pozitiv, fetelor. Ma bucur ca va plac hainutele. Mai avem si sunt minunate. Va dorim o zi perfecta!

Mergi la inceput