Bazar Umanitar (65)
Raspunsuri - Pagina 41
alex_andra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LoraG76 alex_andra, pe adresa Laurei, ca ea i-l face cadou si, oricum, vom merge impreuna la mare. Noi ne mai platim facturile una alteia, in functie de care/cum ajunge prima la banca, de aia am platit eu azi. Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010) Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei Lucrusoare la bazar umanitar (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
oki
Nerantula spune:
citat din mesajul lui alex_andra Eva are 14-15 kg, la pampers poarta nr 5. Nu e genul slabuta BAZAR UMANITAR |
Ah, aveam mult mai mici, noi nici la pampers nu am mai apucat nr. 5 ..
alex_andra spune:
citat din mesajul lui pooh Alex_Andra,la DM gasesti marca lor,Babylove....si sigur-sigur nu costa 40-50 lei....Sunt de unica folosinta,noi am fost tare multumiti de ei. Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09) www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg |
am retinut
am sperat ca nu vom mai avea nevoie de scutece in vara, dar deh...nu ne place la wc
ana l spune:
La multi ani, Teo !
Fetelor,caut in disperare un rucsac cu thomas, din ala scump si calitativ. Erau odata in carefur, acum vreo 3 ani erau cam 35 lei daca nu mai mult. Am avut unu si l-au furat ieri din bicicleta nu spui cine . Pling copiii mei intr-una de ieri. Daca are cineva, oricit costa, dati-mi de stire. Sau daca il vedeti pe undeva.
ana l spune:
tocmai am avut o dezamagire la neumanitare. am licitat, am fost supralicitata si vinzatoarea a si inchis anuntul, desi era la licitatii... buna treaba, serioasa tare fata asta
kid spune:
aticia Am primit camasa, multumesc mult, este f frumoasa. Sper maine sa ajung sa depun banutii.
Maine pun si coletele restante.
O seara frumoasa tuturor!
ralualexandrei spune:
citat din mesajul lui ana l La multi ani, Teo ! Fetelor,caut in disperare un rucsac cu thomas, din ala scump si calitativ. Erau odata in carefur, acum vreo 3 ani erau cam 35 lei daca nu mai mult. Am avut unu si l-au furat ieri din bicicleta nu spui cine . Pling copiii mei intr-una de ieri. Daca are cineva, oricit costa, dati-mi de stire. Sau daca il vedeti pe undeva. Edy (5 nov 2003) si Daria (2 dec 2008) |
Am vazut eu saptamana trecuta in C&A sau in Tako nu-s sigura ca la mine sunt unul langa altul magazinele ,dar parca C&A .Cand merg cu tero dupa mine trec ca un taifun prin raioane si stiu ca Edu mi-a atras atentia ca vrea si el pt la toamna.
Leditia ti-am trimis mail ,abia seara l-am verificat caci sunt in focuri cu admiterea lui Robert si se fac sedinte cu parintii saptamanal.O sa incerc sa scanez tuturor chitantele si sa dau si calificativele,cand? nu stiu dar cat de curand.
Andra ,mamica de 3+1 album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
dicirstea spune:
Helloo
Am platit si eu pe 16.05 asa:
Pentru Marius_Andrei - 75 lei:
Tricou cu guleras - 8 lei
pui rata plus - 5 lei
porcusor plus - 5 lei
salopeta gri cu rosu la care s-a lasat cu varsare de sange - 32.5 lei
calut plus - 6 lei
palton bej - 12 lei
total =68.5 + transport
Pentru Mihai - Darius = 100 lei:
tenisi portocaliu cu gri, nr.29 - 8 lei
maiut finut roz pal - 8 lei
incaltaminte de casa , cu catel, nr 30 - 8 lei
pantalon 3/4, rosu - 7 lei
bluza roz, aplicatie cu paiete - 6 lei
bluza dungi orizontale, maro cu auriu - 7 lei
ghete chicco , nr.23 - 10 lei
cizme imlanite 23-24, Disney - 10 lei
geaca blugi imblania = 18 lei
body negru, 10 lei
Total - 83 lei+ transport
Pentru Alexandru Hapaleti 65 lei asa:
asta a fost salvat in draft, nu am timp sa mai caut linkuri, dar am platit tot ce am licitat, inclusiv unde nu era incheiata licitatia.
Voi mai plati prin ING, dar nu mi-a mers netul astazi, iar acum imi pica ochii in gura, am stari de ameteala din cauza oboselii (sau trebuie sa-mi schimb ochelarii) asa ca voi plati maine...nici nu mai stiu cui mai am de plata
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
Dodo-pui spune:
Buna,
ieri am pus la posta pentru:
-di_one
-ursuleata
-anca16
-minolau
-Flory77
-ralualexandrei
-nushulica
-claudia.andrici
multumim ca ne sunteti alaturi
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,Bogdan Andrei ,Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.