Bazar Umanitar (65)
Raspunsuri - Pagina 46
diannaalex spune:
Maine pleaca colete catre
Laura 25
Dicirstea
Anca 16
Va multumim pentru ajutor si va mai asteptam la noi mai avem multe lucruri foarte frumoase unele stau de foarte mult timp si e pacat de ele.
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
mikaeela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ALEXA1985 Fetele parca pusese cineva borcanele pentru bebelusi. Mai sunt? As vrea si eu dar nu mai stiu unde trebuie sa ma uit. Pupici. Mami de ANDREEA LAVINIA 1.10.2010 AM PRODUSE IEFTINE AVON SI ORIFLAME LA BAZAR!!!!! |
Alexa,eu am borcanele pentru bebelusi,mai am 6 bucatii.Uite aici-http://bazar.desprecopii.com/search.asp?searchtxt=mikaeela&searchtype=2&show=current&startcount=1&endcount=40&page=1
Am trimis si eu pachete azi ptr:
Adee
Selene_bunny
Ralualexandrei
Lavinia_p
Flory77
Georgipuia
Maine voi trimite colet ptr Nerantula,il trimiteam de azi dar nu am gasit cutie ptr borcanele.
Va multumim ca ati cumparat de la noi
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
Daca plangi ca soarele a disparut din viata ta,lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele
ducky spune:
Am primit pachetul de la mamagiuliei
Am facut azi pachetul pentru Raluca. Maine il pun la posta.
Azi am avut ultima (sper) infatisare la procesul de divort. Astept decizia definitiva prin posta si momentul in care pot sa-l dau afara pe ex. (cand v-a trebui sa gasesc un laptop sau un calc de imprumut o vreme pana imi voi permite unul al meu)
Azi am sa pun la bazar lucrusoarele restante, asa ca revin cu mesajul mai detaliat.
Va pup si va doresc un final de saptamana frumos.
pooh spune:
Mady,am inteles!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg
LoraG76 spune:
koko_1, daca citesti pe-aici, ai PM de la mine,am uitat sa pun ceva in colet si abia acum am vazut. trimite-mi adresa cealalta, te rog, sa-ti pun coletul!
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
ALEXA1985 spune:
Multumesc, am licitat, trebuie sa ma mai uit prin produsele tale mai atenta, poate imi mai trebuie ceva.
Citat: | ||
citat din mesajul lui mikaeela
Alexa,eu am borcanele pentru bebelusi,mai am 6 bucatii.Uite aici-http://bazar.desprecopii.com/search.asp?searchtxt=mikaeela&searchtype=2&show=current&startcount=1&endcount=40&page=1 Am trimis si eu pachete azi ptr: Adee Selene_bunny Ralualexandrei Lavinia_p Flory77 Georgipuia Maine voi trimite colet ptr Nerantula,il trimiteam de azi dar nu am gasit cutie ptr borcanele. Va multumim ca ati cumparat de la noi Bazar umanitar Ajutor ptr Ionela Daca plangi ca soarele a disparut din viata ta,lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele |
Mami de ANDREEA LAVINIA 1.10.2010
AM PRODUSE IEFTINE AVON SI ORIFLAME LA BAZAR!!!!!
valentina_22 spune:
Buna seara, dragelor!
Anca, astazi am mers la banca sa achit cravatele castigate de la tine, insa ajunsa acolo am observat ca am lasat contul acasa. Maine achit sigur, dupa ce ai confirmarea, am marea rugaminte de a mi le trimite pana pe 10 luna viitoare. Are serbare pustiul meu pe 13.06 si vreau sa fie cool.
Ca tot vorbim de serbare. Din cate imi aduc aminte una dintre fete avea o "Lizuca" in dotare. Si Alexandra interpreteaza rolul Lizucai la serbare si vreau si eu idei despre cum sa o imbrac. Educatoarea mi-a spus ca vor avea costume de la gradi, insa le-am vazut astazi si nu-mi plac deloc.
_
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl gãseste.
Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
ALATURI DE BIBI
BAZAR DC
Laura25 spune:
Valentina, mandra mea va fi Lizuca. mamagiuliei este o dragutza, asa cum o stim si ne-a ajutat cu o boneta crosetata, rosie (cum avea Lizuca in film). La dansul ce precede piesa de teatru va fi imbracata in tricou si fustita rosii. Astea le va pastra pe ea si in rolul de Lizuca la care educatoarea ne-a recomandat sa adaugam ceva mai lungutz (ea a zis pardesiu sau jacheta mai lunga). Inca nu stiu ce va fi, caut o jachetica tot impletita ca sa mearga cu boneta. Ma rog, va fi mai mult scufitza rosie daca ne uitam la culoare, dar va avea un Patrocle de plus in brate .
Apropo de cravate, caut si eu o camasa alba cu maneci scurte pt un baietel de 110-116 cm. Tot pt serbare (rol de povestitor / prezentator)
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
aka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dicirstea
Aka, am vazut ca ai trecut si transportul...sunt la tine sau la Galati? edit: ma intereseaza amandoua, daca sunt la tine te deranjeaza sa ne intalnim? CAPRA CU 2 IEZI mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009) MINUNEA MEA www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2 A DOUA MINUNE MOS CRACIUN 2010 www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! Sa o ajutam pe Georgi sa mearga Manu - papusa fara picioare |
neata
hainutele sunt la mine. voi edita anuntul si le voi scoate taxa de transport. ne putem intalni, sigur.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna
ginye55 spune:
Gateamiha niste dimensiuni pentru aceasta camasa:
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=17316&n=CAMASA
Multumesc!