Fluturasi de Mar-Apr 2011 (210)Bravo nilufera!
Raspunsuri - Pagina 9
simonacip spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui madutza_bra
Simo, o sa fac niste poze sa vedeti si schimbarea mea in kg Povestea nasterii Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011 Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! |
da, ar fi fain...promit si eu peste 2 sapt..sa vedeti schimbarea care sper eu sa fie..Acum in cele de la Paste nu se vede nimic...
simonacip spune:
mada, esti tare dragutza ca te ocupi de predarea stafetei...si eu eram de parere ca Strumpfi sau Viss sa faca treaba asta...dar ia timp si tocmai ele au nevoie de el acum.
De azi sunt si eu la regim in fortza..dar 2 sapt nu una ca data trecuta...noroc ca nu mai urmeaza un Paste dupa...sa anulez toata munca in 2 zile...
scrish spune:
antguess gasca, rata, ce o fi, e buna bebe al meu a dormit azi pana la 7, dupa ce ultima masa a avut o la 12 eu m am trezit acum o ora (sotul i a dat de mancare la 7) si se uita fascinat la pasarile alea agatate
lalely costul transportului de pe amazon tine strict de greutate. garantie 90% nu primesti, dar nu stiu sigur, o sa l intreb pe sot. de obicei transportul este ft ieftin, noi ne am luat si un toaster delonghi care nu e tocmai usor si ne a costat transportul 7 euro, a ajuns prima zi dupa ce am dat comanda...in schimb cand am cumparat umidificatorul, ne a costat mai mult pentru ca e si ft greu. pt un aparat foto sunt convinsa ca nu costa mult!
eu de azi am ramas singura cu bebe acasa sotul s-a intors la munca....bine macar ca la el e usor, daca ii dau tlf sa vina, pai vine fara probleme sper ca aceasta prima zi in 2 sa decurga bine, deocamdata a inceput bine, trezit tarziu, bebe care doarme acum...sa vedem cum o ducem
antguess spune:
scrish- si fi-mea e fascinata de rata/gasca dar nu de alea atarnate ci de lumina din cercul acela de la baza animalului....si ii place mult pozitia a doua de cantecele....:)
singurul inconvenient la rata asta sunt bateriile...sunt cam scumpe..si deja am cumparat altele ca alea se consumasera:))
antguess spune:
scrish- te descurci tu si singurica..sunt sigura...
eu am fost singura pqana acum, am incercat sa fiu mama eroina timp de 4 saptamani si acum simt ca pic...m-a ajuns o oboseala cumplita...ma ustura ochii...intr-o saptamana vine sora-mead in elvetia si am hotarat sa ii dam zana o noapte sa ma odihnesc si eu pt ca daca o a in casa, stau cu un bat in posterior..sora-mea vine fara copil si abia asteapta sa stea cu ea..are toate conditiile la ea acasa pt bebe..inclusiv patut....asa ca...i-o dau....am multa incredere in ea
dupa ce pleaca ea, vine si mama doua saptamani...si ma bazez pe un pic de ajutor si din partea ei....tot ce imi doresc e sa dorm...
scrish spune:
antguess da, banuiam eu bateriile ca nu tin prea mult, bine ca mi ai confirmat noi caruselul asta il folosim doar noaptea, ca ziua sta jos cu mine, poate pe aici sa ne fie scaparea...imi pare rau ca esti obosita si mie dupa sarbatori mi se acumulase multa oboseala in oase...e bine daca poti sa o lasi cu sora ta, asa mai apuci sa te odihnesti un pic...
eu sunt odihnita dupa noaptea trecuta, 9 ore legate dupa atata timp au fost efectiv AUR...doamne ajuta sa o tina tot asa, nu indraznesc sa cer mai mult, sunt fericita rau asa...duc orice in spate daca apuc sa imi fac somnul
wmagnolia spune:
Multumesc Strumph pentru parola. Am pus niste poze dar cred ca am gresit un pic ca nu am stiut sa fac upload si am creat un album nou pentru fiecare poza.
strumphitza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui wmagnolia Multumesc Strumph pentru parola. Am pus niste poze dar cred ca am gresit un pic ca nu am stiut sa fac upload si am creat un album nou pentru fiecare poza. Mami de Rebecca |
le-am pus eu pe toate acum intr-un album, Magnolia
revin ca plange iar de burtica
_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)
lalely07 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ralukab
Nu am inteles exact daca David are o malformatie renala sau doar hidronefroza fara sa sti cauzele exacte momentan. Sunt mai multe afectiuni care pot da hidronefroza. Eu m-am nascut cu rinichiul malformat, dar poate aparea hidronefroza (HN) si daca bebe sufera de reflux, sindrom de jonctiune pielo-ureterala si or mai fi si altele. Calculii renali pot cauza si ei HN, sau HN poate aparea frecvent in sarcina. Poate necesita operatie sau poate fi reversibila, asa cum am patit eu in sarcina la rinichiul sanatos. HN este dilatarea rinichiului acolo unde se implanteaza ureterul si acumularea de lichid / urina acolo. Deci ureterul nu dreneaza bine lichidul. Daca nu este cauzata de o malformatie atunci nu necesita neaparat interventie chirurgicala. Se poate face drenaj cu un stent introdus pe ureter. Eu am facut 2 operatii (pieloplastie) pentru ca prima nu a fost reusita. M-am operat in 2001 si 2003. Acum fac controale periodice. In timpul sarcinii am avut stent la rinichiul malformat. In timpul sarcinii la o ecografie renala (pt mine), din prea mult exces de zel cred, dr. s-a uitat si la rinichii bebelusului si mi-a spus ca bebele are un rinichi dilatat desi la morfologie nu aparuse nimic. Eu avand malformatia m-am agitat destul de tare atunci, nu vroiam sa o mosteneasca si el. In maternitate am rugat neonatologul sa ii faca eco si nu avea nimic. Ea mi-a spus ca intrauterin multi copii prezinta dilatatii dar este ceva fiziologic, se poate retrage fara urmari. O sa mai repet si eu ecografia pt bebe in cateva saptamani. Sper ca nu am scris prostii, ti-am scris ce am aflat si eu prin spitale cat am fost internata. Daca vrei mai multe detalii poti sa ma intrebi prin PM. Mami de Vlad, 21.02.2011 |
Ralukab...a fost descoperit cu ectazie de bazinet la eco morfologica de 32 si 36 de saptamani si la 3 zile dupa nastere s-a confirmat ca este dilatat ureterul si bazinetul..Nu stiu inca de reflux,probabil acum la o luna il voi investiga sa vada daca este vorba de ceva de genul...Nu as stii sa-ti spun prea multe pt ca nici eu nu am primit explicatii,decat mi s-a recomnadat ca la o luna de la nastere sa merg cu el la un control specializat...
Daca ma lamuresc ce si cum te intreb pe PM..deocamdata si eu sunt in mare ceata...
Mami de David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!
lalely07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madutza_bra Neata! Nu s-a trezit inca de tot buburuza, asa ca mai stau putin De azi am reinceput regimul in forta. Fetele,cum facem pana la urma cu mesajul de predare a stafetei? Vrea cineva sa-l faca? Eu nu sunt talentata la scrsi, dar daca nu vrea nimeni sa-l faca ...fac eu ceva acolo... Azi il duc pe Cristi la mama pt 2 zile ca am de alergat cu niste invitatii si vreau sa-mi fac timp si pt prima pagina de la noua casuta a fluturasilor. Ce emotii au fost si ce repede a trecut timpul. Ma gandesc la lalely, cum se mira ca noi, cele din feb, am inceput deja cumparaturi pt bebei si ea era abia la jumatatea sarcinii, si acum e in toiul perioadei mde acomodare cu bebe pupici fetele Sa aveti o zi buna. Povestea nasterii Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011 Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! |
Da Mada..asa este..si ce ma mai agitam ca nascuse toata lumea si la mine nu mai venea timpul..
Iar acum ajung la vorba voastra:daca as fi putut stoca somnul de atunci..ce bine mi-ar fi priit acum..Parca acum sunt pe alta planeta,ma trezesc si fac totul din inertie si mereu sunt foarte obosita si nu imi mai revin cu somnul...
Mami de David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!