Fluturasi de Mar-Apr 2011 (210)Bravo nilufera!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

fetelor despre ce compunere este vorba? ce mesaj ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

ralukab inseamna ca suntem "colege de suferinta" te tin la curent cand mai capat informatii

felicitas la noi in familii nu e nimeni nici rarait nici sasait chiar ma intrebam daca e genetic, ca e culmea

yasmi caruselul arata tare simpatic, o sa ii fac o poza mai tarziu si o pun, pe mine ma bufneste rasul cand ma uit la gatul gastii are si un mod in care se aprinde un cerc luminos, cateva cantecele si sunete de natura. la zgomote nu mi se pare exceptional dar l-am cumparat pentru functia aia cu senzori, sa vedem daca isi face efectul asteptat l-am luat din miniblu si a fost 260 lei. de pe next nu am comandat niciodata, cumparam de pe asos.com dar momentan nu prea am vazut lucruri care sa imi placa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

antguess predarea stafetei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wmagnolia spune:

Mai sunt cateva zile si se termina ODISEEA noastra. Desi nu prea am fost activa tin sa le felicit pe toate fetele si sa le urez bebei sanatosi.
Cred ca o sa ne mutam pe celalat forum despre copii pana la un an.
O sa intru si acolo ca sa mai aflu pareri si opinii.

Stiu ca m-am trezit tarziu dar daca poate sa imi timita si mie cineva parola si numele de la contul comun sa pun si eu niste poze cu printesa mea.
Din cate imi dau seama eu am fost cam singura cu un bebe prematur dar m-am descurcat cam greu la inceput ce e drept dar acum sunt foarte fericita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Magnolia, ti-am trimis PM cu datele , abia astept sa iti vedem printesa

Fetele care au multe pozici pe picasa va rugam sa mai stergeti din ele, mai ales alea de cand eram gravi si nu numai, lasati maxim 15-20 poze de fiecare, sa lasam loc acum numai bebelushilor nostri minunati
Deja s-a depasit limita de memorie, dam pe afara, deci haideti sa ne mobilizam si sa facem loc pentru alte pozici noi

Ma duc sa prind si eu o ora sau 2 de somn, cu mult noroc 2 poate ca ea doarme deja de o ora dar eu am facut dush si m-am spalat pe cap si abia acum am terminat si de uscat parul si sa ma bag in pat sa dorm si un pic ca am mareeeeeeeee nevoie

Noapte buna !!!

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

mai fetele
da cu ce pot sa o dau pe fata pe petra mea
ca are o groaza de [pete rosii
cu cap ca de cos
si i s-aui impanzit pe toata fata
tre sa merg la un medic
ca antionia nu a avut mai nimic
si nu m-am preocupat foarte tare
offffffffffff

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si PETRA ADRIANA(05.04.2011)

Noua in maternitate ne- azis neonatoloaga ca daca bubitele sunt doar rosii, sa nu umblam la ele ca dispar singure. Daca se modifica si apare varf alb, ca si cand ar fi cos, atunci badijonat degetul in compresa sterila cu spirt si apasat pe bubita ca sa se elimine lichidul alb.
Atentie: nu stors, zgarit daca nu se sparge, ca ramane semn. Doar presat.
La noi a functionat.
Bafta!

Mamica de Andrei si Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

neatza fete.
cami, pt alocatie poti oricand, chiar si acum, la indemnizatie tre sa astepti alea 42 de zile sa treaca...
Pt bubitzele acelea pudra banocin, intinsa putin cu degetul asa..trec imediat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

cris cum e caruselul??cat ai dat pe el??

catank atunci tre sa scazi vreo 300gr (pampers+body+salopeta)

mamica implinita de fetita si baietel

aha, deci...5500-300 deci cam 5200

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralukab

lalely, hidronefroza cum ai descoperit-o? La ecografiile din timpul sarcini sau i-ai mai facut un eco dupa nastere?
Eu am o malformatie din nastere la unul din rinichi si am hidronefroza grad 2-3 si traiesc cu ea. Bine, la un moment dat probabil ca va trebui scos rinichiul asta malformat. Malformatia am descoperit-o la 20 de ani, dupa operatia de apendicita, desi probabil ca aveam hidronefroza de mult. Ce vreau sa spun este ca se poate trai cu hidronefroza. Si mai tine cont si de faptul ca un rinichi dilatat intrauterin nu inseamna automat hidronefroza dupa nastere. Foarte bine se poate retrage dilatatia fara nici un fel de urmari.
Anyway, ce vreau sa subliniez este sa nu te panichezi, nu e ceva asa de grav.

P.S. Eu pe perioada sarcinii am avut si rinichiul sanatos dilatat, grad 2, iar cel malformat ajunsese la grad 3-4 (4 este maximul din cate stiu eu) si acum totul e ok, s-a retras dilatatia. Am uitat sa mentionez ca rinichiul malformat este operat de 2 ori, acum cativa ani buni.

Mami de Vlad, 21.02.2011

Ralukab...malformatia a fost si in timpul sarcinii si s-a pastrat si dupa nastere .Cd face bebe o luna tb sa merg cu el la urolog..
Dar ecografia dupa nastere ne-a confirmat ca s-a pastrat..

Mami de David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

mai fetele
da cu ce pot sa o dau pe fata pe petra mea
ca are o groaza de [pete rosii
cu cap ca de cos
si i s-aui impanzit pe toata fata
tre sa merg la un medic
ca antionia nu a avut mai nimic
si nu m-am preocupat foarte tare
offffffffffff

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si PETRA ADRIANA(05.04.2011)

Cami asa am avut si noi si i-am dat cu Bepanthene..si Neopreol o zi cu o zi..acum este perfect curat!Al meu avea rau si pe corp..si acum s-a curatat foarte bine!!

Mami de David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput