Fluturasi de Mar-Apr 2011 (210)Bravo nilufera!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

eu am niste dureri de cap groaznice
si nu stiu de la ce
nu m-a mai durut capul asa
cred ca de cand am ramas gravida cu antonia
deci de vreo 3 ani cel putin
o zi ma ia o zi ma lasa
si nu mai stiu ce sa ii fac
oare poate fi de la anestezie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

lalely actele pt alocatie le-a depus sotul cand eu eram in maternitate. pofta de mancare am avut si eu mareeeeee de tot vreo luna dupa ce am nascut

catank un pampers curat are aprox 25-30gr (pampers sensitiv). la buric dupa ce s a vindecat nu am mai facut nimic.

mada, mii de pt raspunsuri. eu pe I nu am bagat-o in apa la botez (ortodox) si nici pe L nu il voi baga. bebele meu are culoarea ochisorilor spre verde de asta intrebam...nu e exagerat de mult 11 cm sa creasca in 2 luni??

mamica implinita de fetita si baietel

Pampersul inainte sa o cintaresc l-am schimbat, insa avea body pe ea plus salopetica . Oricum, ...a luat destul de bine in greutate ...

Multam mult!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

aaaaaaaaaaaaa
si ne mai chinuim inca cu facutul de caca
si cu parturile
am inceput sa tragem cateva
da nu multe
dar facem caca doar o data pe zi
si de obicei il asteptam o tiona de ani
offfffffffffff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

eu am niste dureri de cap groaznice
si nu stiu de la ce
nu m-a mai durut capul asa
cred ca de cand am ramas gravida cu antonia
deci de vreo 3 ani cel putin
o zi ma ia o zi ma lasa
si nu mai stiu ce sa ii fac
oare poate fi de la anestezie?

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si PETRA ADRIANA(05.04.2011)

Petrei da-i cu bepantene ( la Dodo au trecut asa)
iar pe tine cum te doare capul, unde?

mami de fete frumoase MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO -ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

hello!

noi astazi am avut o zi taaaare lunga...de dimineata am fost in mall la baneasa, hotarata sa imi cumpar niste haine. ca de obicei sunt urmarita de noroc, cand merg chitita sa cumpar si am si bani, nu gasesc nimic bebe a fost cuminte, a dormit cat am stat pe acolo...i-am luat caruselul gasca, de abia astept sa vad in seara asta daca are vreun efect oricum am ras rau de tot de el cand l-am vazut, are gasca asta un gat asa lung...

pe urma am fost la pediatru sa se uite la el, sa l cantareasca si sa-l masoare...astazi a facut 5 saptamani si are deja 4450 tare fericita sunt sa-l vad ca ia asa bine in greutate! am vorbit si de vaccinul de 2 luni, in rest totul e perfect. la doctor nu a schitat nici un zgomot, asa bine s-a purtat si eu mandra ma infoiam pe langa el

dupa care am iesit cu niste prieteni sa mancam la un restaurant grecesc, tot extrem de linistit a fost...

ralukab da, luca are frenul lingual scurt, la tine am inteles ca e lung...nu stiu daca interventia e aceasi, dar din ce am citit nu e nimic complicat. se numeste frenectomie si ii cresteaza un pic ata de sub limba, asta la fren scurt...se poate face cu sau fara anestezie si bebe poate sa suga imediat, de fapt e chiar recomandat sa fie pus la san sau biberon imediat dupa, ca sa uite repede si sa vada doctorul pe loc k totul e in regula. ca sa iti dai seama cat e de "complicata" interventia, la sanador costa 30 lei si la cmu 50 :) deci nu e mare scofala...mie mi-au recomandat sa o fac pentru a evita ca bebe sa ramana rarait sau sasait...
fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Felicitari Nilufera!!! Sa fiti sanatosi si recuperare rapida!!!
Si uite asa s-a terminat si odiseea noastra!!!
Da nu e mare problema cu frenul asta, dar trebuie facuta! Sotul meu este putin sasait din cauza asta. Este ceva genetic la ei in familie, cam toti baieteii sunt asa in familia lor.

Mamica fericita de Miriam 01.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

cris cum e caruselul??cat ai dat pe el??

catank atunci tre sa scazi vreo 300gr (pampers+body+salopeta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralukab spune:

scrish, am scris aiurea. Tot scurt este , nu lung. Mersi de raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna seara !

Am intrat scurt sa scriu Madutzei_bra, ca am citit de pe telfon cat am alaptat ca vrea ca eu sa scriu mesajul de predare a stafetei Iti tare multumesc de incredere dar sincer nu am timp nici sa fac dush sau sa ma spal pe dinti, d`apoi sa mai stau si sa mai scriu si sa imi frec creierii pentru ceva frumos, ca mesajul asta trebuie sa fie frumos nu asa scurt si pe fuga Sunt asa de obosita de nu am cuvinte sa exprim, azi pana pe la 3 dupa amiaza nu apucasem sa mananc nimic, toata dimineata am stat cu fata in brate ca mi-a urlat non stop
Deci eu propun sa se ocupe altcineva de mesajul asta, tare m-as fi bucurat sa il fac eu daca aveam timp si nu eram asa obosita, la cat sunt de obosita si neuronii mi-au plecat de acasa nu mai stiu nici ce zi este sau data Abia astept sa ii treaca colicii, pe la 3 luni asa nu ? si sa imi mai revin cu somnul si oboseala ca simt ca o sa clachez curand si nu-i a buna

Fetele care au copilasi cuminti si care dorm noaptea si ziua sunt fara colici , va rog sa va uniti si sa compuneti mesajul ca eu chiar nu am cum desi tare as fi vrut

Va las ca s-a trezit , se screme si se strange iar de burtica

Seara buna va doresc, a mea nus tiu cum o sa fie , buna nu prea cred

Va pup pe toate

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

cris mai faci vreo comanda de pe next???

Mergi la inceput