Fluturasi de Mar-Apr 2011 (210)Bravo nilufera!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Si acum va mai cer niste sfaturi,ca eu nu stiu ce sa fac:

1)bebe al meu mananca ca haplea la san si apoi da afara..(cateodata) nu stiu ce sa ii fac..pt ca daca nu il pun la san plange si cauta cu gura de zici ca il tin nemancat...

2)oricat l-as tine sa scoata gazele rar scoate ceva..aveti voi vreo tehnica mai speciala???

3)daca aseara i-a cazut buricul il pot tine cu totul in cadita??Nu cred ca mai este cazul sa stau cu el doar pe deasupra apei..

4) fornaie..toata noaptea scoate zgomote ciudate desi si ieri si azi dimi am incercat sa-i trag mucisori si iese ceva...Este normal??Ce sa ii fac??Parca toata noaptea este intr-o continua activitate si se aude asa urat fornaitul ala..Eu banuiesc ca este de la nas..

Mami de David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

Hristos a Inviat!

ce faceti fetele?
n-am mai reusit sa intru, zilele astea tot pe afara am fost, asa vreme frumoasa, al meu a fost acasa, a fost tare bine de Paste si mai ales ne mai ocupam de ultimele detalii pentru botez, sambata gata, scaldam bebelina

felicitari nulifera, bine ai venit Andrei
vezi ca ai nascut si tu, n-ai ramas tu nenascuta

n-am apucat sa citesc ce-ati mai facut, merg imediat.

toate fetele.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Hritos a inviat!
Nu am reusit sa mai intru peaici. de vineri pana marti am fost la tara, la socri.
Acum scriu si eu cu o mana
Lalely nici eu nu stiu cum o sa fie cu alaptatul in parc. Eu nu am iesit in parc pana acum. Am stat afara in curte la socri. Oare azi sa o scot in parc? Ca azi sunt la oras Nu e prea frig afara?
Alocatia o poti solicita si acum. La noi s-a ocupat sotul in ziua cand am iesit din maternitate.
Tu cu ce ai scos mucii? Cu aspiratorul (batista bebelusului?) Si kie imi fornaie de aseara. Acum la san s-a oprit si a inceput sa planga de cateva ori. Niciodata nu a facut asa. O fi de la muci
Madutza 10 ore de somn noaptea? Sper sa ajungem si noi candva la asta.
Eu sunt extrem de obosita. La mine doarme cate 2 ore noaptea, apoi 1 ora sta la san si tot asa
Ziua doarme si cate 4 ore. Nu stiu cum as putea sa inversez programul asta. Trebuie sa am rabdare, sper ca se va regla singura, ca abia face 3 saptamani vineri.
Sa inteleg ca pe 1 mai ne mutram in casuta noua? Sper sa o gasesc ca intru destul de rar.
Madutza eu stiu ca iti este greu sa scrii ceva pt predarea stafetei. Nici eu nu am mostenit talentul lui Creanga. Ma gandesc poate sa iti trimitem cate un mesaj pe PM, cele care au timp si diapozitie, iar tu sa le unesti si sa le postezi intr-un mesaj la sfarsit.
Ca nu mi se pare corect sa te lasam sa te chinuiesti singura. Doar daca insisti...

Au inceput si la Daria colicii I-am dat Infacol si uneori Baby drink. Dar nu prea functioneaza. Si se strange de burtica si se inroseste si geme. Mi-e atat de mila de ea Plange destul de rar, mai mult in timpul zilei si dimineata. Oare sa incerc si celelalte produse? (Bonisan, Sabsimplex?)

mami fericita de Daria (8.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

lalely eu i am facut baita de cand am venit cu el acasa, si cu buric si fara, nu a avut nici un fel de problema! despre fornait, al meu scoate niste zgomote ciudate dupa ce mananca, cred ca ramane lapte cu aer amestecate pe acolo, ii trece cam intr-o jumatate de ora dupa masa, la tine tine toata noaptea? despre scosul aerului, si eu am avut problema asta ca nu scotea nimic. dar noi il tineam 5, maxim 10 minute, asa credeam ca trebuie. nasul nostru i-a scos prima oara aerul cum trebuie dupa 20 de minute...la mine functioneaza ft bine doua chestii: cand il pun pe piept/umar, inainte sa il asez il tin un pic drept, de obicei in primele secunde deja scoate o parte din aer. dupa care, daca la batut usor nu iese, incep sa ma plimb cu el prin casa in ritm un pic "saltaret". efect garantat

mai intreba cineva de ingrijirea buricului, noi dupa ce a cazut l-am curatat doar cu spirt, nu am dat cu baneocin. in spital imi spusesera ca baneocinul are antibiotic si sa l pastrez doar daca buricul da semn de infectie sau orice fel de problema. nu a fost cazul, s-a vindecat foarte frumos doar cu spirt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Irinuca incearca Alinan pentru colici. Eu ii dau 8 picaturi inainte de orice masa, ii plac de numai la bebica mea. Am inteles ca si varianta de ceai este foarte buna . Eu folosesc siropelul. E mai ieftin si foarte bun.Si alte fete l-au testat si le-a ajutat foarte mult.

Mamica fericita de Miriam 01.03.2011

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui irinuca05
Lalely nici eu nu stiu cum o sa fie cu alaptatul in parc. Eu nu am iesit in parc pana acum. Am stat afara in curte la socri. Oare azi sa o scot in parc? Ca azi sunt la oras Nu e prea frig afara?
Alocatia o poti solicita si acum. La noi s-a ocupat sotul in ziua cand am iesit din maternitate.
Tu cu ce ai scos mucii? Cu aspiratorul (batista bebelusului?) Si kie imi fornaie de aseara. Acum la san s-a oprit si a inceput sa planga de cateva ori. Niciodata nu a facut asa. O fi de la muci
mami fericita de Daria (8.04.2011)

Irinuca eu inca nu am folosit batista sugarului desi o am in casa,am incercat cu un aspirator de muci Marimer..tragi cu gura dupa ce pui ser fiziologic..

Daca azi face tot asa maine aplic si batista sugarului,poate asta va scoate mai bine...

Mergi la inceput

Scrish..si eu i-am facut baita zilnic,dar am avut grija sa nu stea cu buricul in apa..acum ca a cazut nu cred ca mai tb sa ma preocup de aspectul asta!!
Sa stii ca si eu incerc sa scot aerul max 10 minute,poate de aia nu scoate nimic..o sa-mi dau silinta mai mult...Noaptea cand sunt cheauna de somn cred ca nici 5 minute nu incerc...

Si da,fornaie toata noaptea,deci nu este de la lapte...cred ca si cu nasul avem ceva...

Mergi la inceput

Si inca ceva:stiti ca eu ma vaitam de lapte..ei de ieri nu m-am mai muls cd se intareau sanii si nu mai produc la fel,adica acum am sanii moi dar daca bebe se satura presupun ca are lapte suficient momentan...

Dar acum imi este teama de cealalta extrema,sa nu raman fara lapte..am inceput sa beau iarasi ceai (1 l momentan)..dar voi ce ziceti??Daca sau inmuiat sanii risc sa raman fara??Sau pur si simplu produc doar cat este nevoie???

Mergi la inceput

Legat de mesajul de predare al stafetei...eu nu ma pricep deloc la scris dar daca pot ajuta cu ceva imi spuneti...Intru eu 10 minute ..si atunci ma apuc sa scriu pt ca nu am timp..Stau singura cu copilul si nu sunt nici vreo mama cu experienta...

Inca nu inteleg cum va descurcati cele cu mai multi copii,care mai intrati si pe aici.. caci eu abia fac fata..

Mama imi zice ca arat foarte rau,ca sunt palida si slaba..dar ea cred ca a uitat cum eram inainte sa raman gravida..(au am inca 7 kg in plus...si ma gandesc ca daca se atenueaza colicii m-am dat naibii..Il vad pe bebe ca scanceste si face imediat dupa Bonisan..Azi alternez si incerc sa ii sau si Sab Simplex,sa vad daca se observa ceva...

De cate ori le dati cu glicerina prin gurita???
Eu nu i-am dat atat de des si de obicei ii pun pe sfarc caci mi-e teama sa ii bag degetul in gura...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

lalely dar de ce vrei sa-i dai cu glicerina in gurita?eu n-am dat-o niciodata. eu cred ca daca nu este nevoie nu ai de ce s-o dai.
sanii pot fi si moi si cu lapte, nu trebuie neaparat sa fie tari

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput