Fluturasi de Mar-Apr 2011 (210)Bravo nilufera!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

lalely- sani se imoaie dupa ce treci de perioada de dupa nastere, de furia laptelui..etc....ai lapte nu-ti face griji..acum produce cat are nevoie si isi face un program...o sa se mai intareasca doar daca trece ora de masa a bebelui si nu a papat...o sa vezi...e normal sa se inmoaie

Mergi la inceput

eu i-am dat evelinnei cu glicerina de vreo 4 ori pana acum..cand era limbuta prea alba....nu are de ce sa iti fie frica sa bagi degetul pt ca nu se ineaca...pe sfarc eu nu cred ca ajuta foarte mult..mai bine pui pe o compresa pe care o inconjori in jurul degetului si bebe va suge din ea....si in felul asta isi freaca limbuta de compresa aceea si se curata

Mergi la inceput

scrish- wow ce bine ai dormit tu:))
vad ca fi-mea e cu 8 zile mai mica decat bebe al tau deci...nutresc speranta ca va incepe si ea sa doarma mai mult....ce-i drept azinoapte s-a culcat la 1 jumate si s-a trezit la 7 si ceva -8....deci nu e rau nici la noi...numai sa o tina

am reusit sa dorm si eu o ora jumate...wow ce bine a fost...am luat fata la mine in pat pe locul bbt-ului, am pus sarpele..perna de alaptat in jurul ei sa nu ma trezesc calare pe ea si am dormit amandoua tinandu-ne de mana...vai ce bine a fost

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

salutare fetele si de la noi

va multumesc ca mi-ati dat sfaturi
voi da intai cu spirt
apoi cu bepanthene
si voi vedea
pe corp
asa am facut
si au disparut
dar pe fata
cred ca am dat cu musetel
si am intgins
ca nu am tamponat
poffffffff
imi vine sa imi trag palmeeeeeeeeeeeee
asta e
speram sa scapam de ele cat mai repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

madaaaaaaaaa

si daca doarme 10 ore
te mulgi in timpul asta?
cas eu sunt stresata
si daca doarme 5 ore intai ma mulg putin
si apoi dau sa suga
nu stiu cum e chiar cporect
pt ca antonia cerea mereu la 2 ore
in schimb petra doarme cate 4-5 ore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinora77 spune:

Buna mamici!!!

Cite emotii am impartit, mai fetelor, pe tot parcursul celor 9 luni de sarcina si uitati c-am nascut toate!!!! Va felicit pe toate inca o data si va doresc sa aveti copilasii sanatosi si sa va bucurati de fiecare minutel petrecut cu ei!!! Multe pentru noi toate!!!!!!!!!

Eu nu prea reushesc sa intru, din pacate. Mai apuc din cind in cind sa va citesc. Noi suntem bine, am crescut si am luat in greutate foarte bine, chiar prea bine :)...in doua luni am crescut 12 cm si avem peste 6 kg. Titi cu ajutorul Domnului este. Am avut ceva probleme cu o saptamana in urma cind ramasesem fara laptic, dar am avut noroc de rezervele pe care le facusem in congelator si ne-a ajuns pina a revenit lapticul.

Am avut si noi primii muci. Ne-am tratat cu laptic, apa cu sare si muuulta rabdare :)!!!Noi n-am folosit aspiratorul, pentru ca daca incepi sa-l folosesti intri intr-un cerc vicios. Ajuta doar pentru moment, de la vacuum-ul pe care-l provoaca aspiratorul se formeaza si mai multi mucisori, etc.

Am avut si acneea bebelusilor, petele rosii despre care vorbeste Cami-Antonia. 20% dintre copilasi o fac si nu trebuie tratata. Trece de la sine in cam 4-5 saptamani. Maximal ce poate fi facut, se poate sterge cu laptic, cel putin asa am facut noi. Si acum mai avem urme, dar e muuult mai bine.

Va doresc tuturor multa rabdare si mai multe ore de somn! Va pup

Dino mami fericita de Julius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Am revenit si noi. Am citit din urma si profit ca doarme delfinasul sa mai si scriu ceva.

Apropo de mucisori, si eu am senzatia ca Luca are ceva, desi zilnic i-am pus ser si l-am curatat cu betisoare. Asa ca, la sfatul asistentei, i-am luat si un spray cu apa de mare Physiomer, asa ceva, ce poate fi folosit de la nastere. Am inceput sa-i dau, n-a facut prea urat si parca nu mai fornaie chiar asa.

Azi noapte am avut prima criza de noapte, de la 3 la 5 n-a mai vrut sa doarma deloc, ba plangea, ba scancea... abia la 5 l-a luat somnul. Si pe timpul zilei nu prea a dormit. Ma gandesc ca o fi un puseu de crestere, asa ca astept sa vedem...

Madutza, multam pt sfatul cu mameloanele de silicon. AM incercat, dar am o problema: nu reusesc sa le pun astfel incat sa stea lipite, sa faca vid . In plus cred ca Luca s-a invatat deja f bine cu biberonul.

Pediatra mi-a spus ca trebuia sa pun mameloanele de silicon din m aternitate, de cand am inceput sa-i dau laptic. Dar proastele alea din maternitate nu m-au lasat, ca cica nu folosesc in maternitate decat obiectele lor, ca daca se intampla ceva, ele sunt responsabile. Si nici sa mi le sterilizeze ele acolo nu erau dispuse. Cele mai acre asistente si infirmiere pe care mi-a fost dat sa le intalnesc. Toate mamicile erau oripilate si abia asteptau sa plece cu copiii acasa...

Va pup!

Mami fericita!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Luca are 2 saptamani!

Mergi la inceput

fetele am vrb cu ally_laur si ei sunt foarte bine. au fost plecati la Milano de sarbatori si nu a apucat sa intre pe forum si m-a rugat sa ii scriu si de edy al ei..
el face sambata 4 saptamani, are 4500 kg si e bebe papacios..:)

a zis ca intra si ea maine poate...

eu sunt happy ca mi-a venit fata de la curatenie...era casa praf!!! nu mai am energie si de curatenie..nici din casa n-am iesit de doua zile...ca sunt prea obosita..
la 7 jumate vine bbtul sa ma ia sa mergem la teren sa vedem ce au facut muncitori ca azi era vorba ca se apuca de fundatie si sa vedem cat de mult a avansat nenea cu gardul....in felul asta scoatem si fetita pe la plimbarica....poate doarme mai bine la noapte ca azinoapte nu a vrut pana la 1 jumate sa faca nani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Fetele,

Asa sper si eu sa am in continuare lapte...si de azi am reluat si ceaiul..azi un litru,maine mai mult..Sa mentinem productia...

Azi o sa incerc batista sugarului ca nu il mai suport sa fornaie
Mi se pare ca se chinuie..

Alina06..legat de alaptat sa stii ca mie la 5 minute dupa ce m-a trezit din anestezie mi l-a adus pe bebe la san..si toata ziua si noaptea l-am pus..si cred ca au dreptate ca reflexul de supt este activ atunci imediat..

Mami de David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Hristos a inviat !
Buna la toate fetele, sper ca ati petrecut frumos sarbatorile Pastelui. Noi am fost si suntem raciti, fata mai putin, eu mai mult, sper sa nu o afecteze mai tare.Ne pregatim si noi incet, incet de botez pe dumineca viitoare. Abia astept. Noi facem o masa cam cu vreo 30 de persoane dupa botez si cam atat.

Mamica fericita de Miriam 01.03.2011

Mergi la inceput