Fluturasi de Mar-Apr 2011 (210)Bravo nilufera!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Hristos a Inviat si de la noi mamicilor!

FElicitari Nulifera!

Nu am apucat sa mai intru, cu sarbatorile astea, a fost si sotul acasa si bebe al meu vrea numai in brate, nu am timp de nimic ce sa va spun. Am luat si noi in greutate, avem 5 100 grame si 60 de cm, deci a crescut cu 11 cm.

Sunt suparata ca bebe a intrat in contact cu o fetita cu varicela. Nu avea decat o buba fetita la gura si au zis parintii ca o are pentru ca a mancat 6-7 oua odata. Cum arata varicela la bebelusi, e la fe tot cu bubite cu zeama? Momentan nu are nimic, in schimb e foarte spuzit si de ieri are diaree. Sunt disperata, nu stiu ce sa mai fac, dar vineri vine dr acasa, asta daca nu se intampla altceva pana atunci. Noi tot 2-3 ore dormim pe noapte si ne trezim sa papam. asa ca sunt inca f obosita. Felicitari celorlalte mamici ai caror bebelusi dorm.

Strumfi am inteles ca alaptezi, felicitari mamico din tot sufletul.

Pupici tuturor, as mai scrie dar bebe e la mine in brate pe perna de alaptat si vad ca e mai marait.

Sper sa reusesc sa intru mai des, ca s-au dus si sarbatorile si ma rog la bunul DUmnezeu sa nu facem varicela ca nici eu nu am avut cand eram mica.

VA pup pe toate si va imbratisez cu mult, mult drag

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

fetelor voi ati mancat de toate de Paste? eu am mancat si asa colici a avut bebelina. s-a vazut clar diferenta fata de cum era inainte sa mananc. asa ca de azi am trecut la mancarica usoara ca inainte. pana sambata la botez sa dispara colicii
noi dormim din ce in ce mai bine noaptea 6-7 ore asa dar ziua vrea atentie, tinuta in brate cum a invatat-o sotul...

iony tare dulce este printesica ta

strumphitza in poze asa cuminte pare Sophia nicidecum cum zici tu acolo, ca tipa, ca face urat

catank ce grasunica ai tu acolo, scumpaaaaa

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

strumphitza ce ma bucur ca alaptezi. ce bine ca papa titi. vezi, bine ca ai insistat

Mergi la inceput

fetelor voi cum faceti baita la bebei? in fiecare seara sau o seara da si una nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

fetelor voi ati mancat de toate de Paste? eu am mancat si asa colici a avut bebelina. s-a vazut clar diferenta fata de cum era inainte sa mananc. asa ca de azi am trecut la mancarica usoara ca inainte. pana sambata la botez sa dispara colicii
noi dormim din ce in ce mai bine noaptea 6-7 ore asa dar ziua vrea atentie, tinuta in brate cum a invatat-o sotul...

iony tare dulce este printesica ta

strumphitza in poze asa cuminte pare Sophia nicidecum cum zici tu acolo, ca tipa, ca face urat

catank ce grasunica ai tu acolo, scumpaaaaa

Da, am mancat de toate, dar putin nu mult si bebe al meu are diaree, asa ca si eu de azi nu mai mananc legume gen rosii , ridichi si altele , nici drob , nici nimic.

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

simo, ce ma bucur ca ai pus pozici!!!!!!! ai 3 flacai minunati care seamana perfect unul cu celalalt!! iar tu..no comment!

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

roxy eu ii fac baie in fiecare seara dar nu de nevoie, ci pentru ca ii place si lui, si noua, plus ca mai si garanteaza un somn bun si cum targetul meu principal pe langa sa ia bine in greutate e sa imi reuseasca rutina somnului, nu am lasat sa treaca nici o seara fara baie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish

roxy eu ii fac baie in fiecare seara dar nu de nevoie, ci pentru ca ii place si lui, si noua, plus ca mai si garanteaza un somn bun

ei bine la al meu e pe dos, zici ca-i fac baie in cafea de placut ii place dar odata ce iese e energizat pt toata noaptea...vai noua :))

Cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

ina vai de mine bine k nu ii faceti baie in redbull atunci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

neatza fete!

Lavi mersi de aprecieri scumpa la adresa baietilor, uite ieri mi-am facut putin timp si am pozat conversatia mea cu Arsenie, deci intrati sa vedeti "o convorbire in imagini" dc aveti timp.
Andreea, eu stiu ca pana la 6 luni ar tb sa aiba imunitate..plus ca din cazul meu citire...si eu stiam ca n-am facut, si trebuia sa fac acum cand mi-au facut cei mari...deci 2 valuri de varicela. Cu sigurantza insa am avut in copilarie si a uitat mama...cred ca sunt putine cazuri care intr-adevar nu au avut in copilarie...majoritatea insa nu mai stie ca a avut...
Ina, fa-i masajutz temeinic, sa vezi ce oboseste...eu sincer mai sar cate o baitza...ceea nu mi se intampla ever la primul copil...cu cei mari nu sar pt ca ei alearga mult, transpira, dar puiul mai sare cate o baie.
Roxy, imi pare rau de colicutzi...se poate insa sa o fi afectat-o doar agitatia si lumea multa din acele zile de Paste...nu neaparat colicii...

Mergi la inceput