Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (14)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata!!

Va multumesc, in primul rand .

Am vb ieri cu dr. si m-a mai linistit un pic (oare??). Cica nu e grav si sigur am imunitate. Daca nu am nici un simptom, pete, febra etc. e ok. Nu mi-a zis de analizele de sange, desi eu i-am mentionat pt. ca cica nu se poate vedea. Oricum, el m-a linistit ca e ok, ca e o boala usoara si nu sunt probleme. Sper ...

ralu - asta e www.sarcina-nasterea.ro/sanatate-copii/parvoviroza-b19-sau-boala-a-cincea.html" target="_blank">a 5-a boala. Sigur la voi a fost altceva, aici nu e vb de amigdalite, dureri de gat ... chiar e usoara, o vad si pe S. ca nu sufera in nici un fel. Febra, nu, e vioaie, activa, nu o mananca petele, are pofta de mancare ... mi-a zis ca si la gradi pot sa o duc de-acum pt. ca nu mai e contagioasa (din momentul in care i-au aparut petele, era prima, in perioada de incubatie). De altfel si pediatrul mi-a spus ca e ok pt. mine, insarcinata fiind. Insa in el nu aveam asa mare incredere, ca nu sunt ff multumita de el.

Nu stiu ce sa zic ... am sa imi impun sa cred ca e bine, o sa vad mai incolo cum decurg lucrurile. SI, asa cum zicea firicel, doar nu o fi D-zeu asa de nedrept cu noi ...

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Hristos a inviat!
eu nu-s cu vorbele la mine... azi am intrat in saptamana 6, fara simptome, doar ceva crampitze si somn... la fel ca la Muffy.. pana saptamana viitoare la ecografie, nu mai am rabdare... sunt agitata maxim..
ieri am recoltat sange ptr analize, azi fac paps si secretie..
infectia din gat e pe trecute, ma simt mai bine..
Carla, m-am amuzat ca ti-ai sunt medicul ptr bikini line dar de ce zici ca a fost ultimul, ti-e teama de contractii sau ceva?eu m-am epilat toata sarcina, la fel, fara probleme.. mai cu grija asa, dar a fost ok.. daca toate-s bune, la fel fac si de data asta, la 3 saptamani,fug la cosmetica... nu renunt la asta..

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia79 spune:

Mneatza fetelor!
Brambu... am avut niste emotii pana sa ajung la ultima ta postare!
Bine ca esti si suntetzi bine amandoua! Chiar ma gandeam si eu ca nu se poate sa ti se intample tocmai tie!
Carla multumesc pentru urar si pentru confirmare ca e chiar bebe care misca!
Aseara radeam cu sotul meu ca iar a simtit si el si el zice... cine stie ce misca acolo si noi zicem ca e bebe...
Dar eu... da inainte de ce nu-mi misca nimic?
In fine... noi il iubim enorm de mult pe primul nostru bebe( cum sunt convinsa ca voi toate care aveti copii)si sotul meu aseara mangaind burta zice: Cum o sa ne impartim noi iubirea?
Si eu ii zic ce mi-a zis Brambu... ca se va inmulti iubirea cu 2!
Burtica... am si eu putin... nu prea se vede... eu cred ca la prima sarcina la varsta asta era mai vizibila!
Eu eram asa de incantata ca am luat 4 kg numai in prima luna ca se se vada burtica... ce prostutza am fost!
Acum sunt muult mai chibzuita cu ce mananc!
La mine gretzurile sunt total ciudate... am o zi, dupa care numai am vreo saptamana si tot asa!
Dar in ziua in care am ma simt groaznic... dar nu vomit! In schimb tot ce mananc imi sta in gat si ma simt plina!
Cam asta cu mine... de abia astept ziua de luni cand fac eco de 12 sapt!
Am niste emotiii!!!
Va pup pe toate si va imbratisez cu drag!

+11
mami de Iustin 09/04/2009

bobitza mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

Neata fetele.
BRAMBU ce ma bucur ca nu e nimic grav,stai linistita si o sa fie bine.
La mine burtica se vede nitel si sunt tare mandra de ea, abia astept sa creasca mai mare sa vada toata lumea.Eu am numai de castigat acum ca sunt gravida, ma rasfata toata lumea, in frunte cu mama, si sotul, imi pot lua orice de la mancare la haine si obiecte pt casa,de le zic ca imi e pofta, evident ca si ei se prind ca nu imi e "pofta" de haine dar....na ma lasa, ce bine e.
Din pacate ca supara nasul infundat si tusea de care nu mai scap.
Va pup pe toate si vorbim mai tarziu.

gravi 10 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

Si eu astept cu nerabdare sa merg luni la doctor la eco, poate imi spune si ceva de sexul lui bebe, ca sunt nerabdatoare.

Multumesc Doamne pt comoara mea mica care creste pe zi ce trece.

gravi 10 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Buna dimineata!
Brambu iti doresc sa fie numai o emotie fara urmari, nu pot sa imi imaginez ce e in sufletul tau... Sper sa ai anticorpi, am citit ca 60% din adulti au anticorpi la aceasta boala! O pup si pe Silvia bolnavioara, sa ii treaca repede!
Eu nu prea am noutati, greturi nu am, nu am avut nici la prima sarcina, mai mult un dezgust la anumite mirosuri mai tari... si mie mi se pare ca mi se cam vede burta, si ma cam jeneaza pantalonii..dar si eu cred ca e mai ales de la constipatie...nu prea functioneaza mai nimic... O sa ma reaprovizionez in seara asta cu kiwi, suc de prune...

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Corina, de obicei merg la dr. Niculescu la Regina Maria, dar ieri am fost la dr. Romila, foarte calduros recomandat de dr. Niculescu, plus ca ne stim de la a 2-a nastere, mi-a facut niste servicii cat am stat in spital .

Firicel, te-a ajutat Zofrane?

Arleza, m-ai amuzat cu pofta de haine, imi amintesc ca la a 2-a sarcina eu am avut pofta de un jeep

Luny, mi-am facut bikini line epilare definitiva, cu lumina intens pulsata si radiofrecventa, de aceea a trebuit sa cer acordul doctorului. Mi-am luat 5 sedinte si ieri a fost ultima. Nici eu nu stau paroasa, dar ma fac acasa, cu aparatul. Sper ca in zona tratata sa nu mai fie nevoie de asa ceva.

-----------------------------------
Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07) si 8+

-----------------------------------
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

buna fetele

eu sunt un pachet de nervi...v-am spus ca ieri am mancat o saracie de meniu de la mc(in viata mea nu mai mananc) mi-a fost rau dupa pana seara cand nu am mai rezistat si am bat la boboci. bun am reusit sa ma linistesc, m-am culcat si dim cand ajung la baie ce sa vezi? un mare herpes la gura. am zis ca o iau razna

acum intrebare ce naiba pot sa pun pe herpes? niste plasturi ceva,crema?

si acum partea frumoasa azi la 2 am programare la dr. la eco am un morcov de mor da sunt sigura ca e totul bine cu samburica...abia astept sa vad cat a crescut

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +9

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leonardo2007 spune:

bellasamoyed, posibil sa faci mai usor herpes pt ca ai imunitatea slabita acum.

si eu merg azi la eco sa-l vad pe bebe (fac si dublu test - desi am numai 11 sapt. si un pic)

pup toate fetele

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Va pe toate!

Si apropo de pofte ... am visat aseara ca mancam nuga/halvita. Bineinteles ca acum numai la aia imi sta gandul!

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput