Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (14)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns albertje spune:

Citat:
citat din mesajul lui bellasamoyed

buna burtici
Hristos a Inviat!!!!

eu nu prea am avut niste sarbatori chiar extraordinare....m-am luptat cu greata...sambata seara cu cateva ore inainte de inviere am mancat 2 sarmalute...de pofta....si de atat pofta le-am dat afara inainte sa plecam la biserica...doamne si ce rau ma luat dupa, abai am reusit sa luam lumina ca ne-am si intors ac ca deja imi era dor de wc.
ori mi-am dereglat bila ori mai am o serie de greturi, faza e ca si acum mi-e rau de mor...stau stau da parca vad ca ajung la prietenul wc azi am si facut o mareeee tampenie...am mancat de la mc un meniu si dupa am mai mancat si un borcanel mic de smanatana cu paine. da cred ca mc-ul mi-a pus capac...acum beau fresh de portocale si incerc sa imi iau gandul de la greata

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +9

samburelul meu
tot in weekendul asta m-a luat si pe mine cu greturi si am si varsat sambata seara pt prima data .evita lactatele.si la mine starea de rau continua ,in mod special dupa amiaza si in orele serii .sper sa treaca repede !

vine bebe

Mergi la inceput

ambramburika ,sper sa gasesti cauza maculelor Silviei .am citit din urma,poate deja ati fost la doctor? MULTA SANATATE !

vine bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Carla, Osetron/Ondasetron e acelasi lucru cu Zofran. Osetron/Ondasetron este substanta activa, se gaseste sigur si in Romania.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 10+

Asta suna chiar bine , si pentru mine, si pentru tine , pentru ca Osetron-ul de 4mg costa cam 1.5 ron/tableta, deci daca ai nevoie de el mai ieftin, se rezolva de aici .

-----------------------------------
Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07) si 8+

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Wow, ce diferente de pret! De fapt nu ma mai mira nimic, aici o folie de anticonceptionale care in tara costa maxim 5 dolari aici e 70:)))

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 10+

Mergi la inceput

azi am fost si noi la control si totul e ok . am luat in ultimele 3 saptamani doar 300 gr in greutate ceea ce ma bucura ,caci imi faceam griji caci am mancat cam nesabuit de mult .bebe e bine ,creste conform varstei ,urmeaza sa merg pe 4 mai sa fac first trimester screening.hematomul e tot prezent ,dar e mai redus si sangerarea aproape s-a oprit .cm atat despre noi .o seara buna tuturor.

vine bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Irina, doar spune daca vrei, ca se rezolva.

Bianca, eu imi sun doctorul daca am intrebari. Daca imi trebuie programare mai repede decat are el liber in program, il sun si ma cheama printre programari, daca nu, sun la clinica si fac programarea. Daca nu poate raspunde cand il sun, ma suna el imediat ce poate vorbi, cel mai mult a fost dupa 2 ore (in seara dinainte de Pasti).
Chiar azi am fost la cosmetica sa-mi fac ultima sedinta de epilare definitiva pt bikini line si fetele de acolo cand au auzit ca sunt insarcinata, au zis ca trebuie neaparat sa am acordul dr. ca sa urmez procedura respectiva pe acea zona. Asa ca a trebuit sa-l sun, el stia despre ce este vorba si nu mi-a cerut detalii, a zis ca nu sunt probleme, chiar m-as fi jenat sa stau sa-i explic ce inseamna si cum se face, mi se pare mult prea marunta chestia. El a avut rabdare si nu a parut deloc deranjat de intrebare, probabil o sa beneficieze si el de "avantajele" metodei, avand viziune panoramica asupra subiectului .
Cand am fost azi la control s-a jucat destul de mult cu fetita cea mica (Saby era la gradinita), a luat-o sa o plimbe, au stat de vorba, si-au dat mana de cateva ori, Lary a scos-o din gura si l-am umplut de bale si n-a avut nicio problema , cu noi a stat la taclale cam o ora, atat despre sarcina mea cat si despre copii in general si despre alti doctori si proceduri si cum aleg majoritatea "sa se integreze" conditiilor si cerintelor din Romania facand cezariene pe banda... Ce sa zic, mi se pare minunat sa poti vorbi asa cu cineva de incredere.

Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07) si 8+

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca77 spune:

Carla, esti o mare norocoasa! ce-as mai vrea si eu asa un dr...

11 +
www.psychosomatics.be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

Carla, as vrea si eu un asa doctor
la cine mergi?

ma tot interesez si eu de medici..poate ma hotarasc la cine raman..am gasit pe net pareri bune despre roxana constantin..e la medlife, sanador, polizu

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

brambu iti tin pumnii. ciudat ca zici de a 5-a boala ca e asa usoara, noi am luat-o razna, eram in concediu in turcia si ne-a iesit pe ochi, a urlat fi-miu 3 zile si 3 nopti de durere de gat, am facut gauri in camera cu carutul...aveau 1 an si 4 luni, mi-era ca ne dau aia afara din resort. diagnosticul l-am primit ce-i drept dupa poza si dupa anamneza, ca i-am pozat toate bubele si le-am aratat pediatrei cand am venit in ro. medicii turci din resort erau varza, ne-au zis ca are amigdalita si ne-au dat antibiotic dupa care au zis ca bubele sunt reactie la antibiotic. apoi am mers la un spital de pediatrie care ne-a confirmat diganosticul de viroza eruptiva dar ca nu pot spune exact de care. pediatra noastra a zis ca e incontestabil asta..
va tin pumnii...din suflet sincer, nu cred ca pe lumea asta sunt posibile asemenea nedreptati, adica sa mai fie vreo problema acum, dupa tot ce ati avut de trait. sper sa te incurajeze medicul si sa nu o iei razna de griji pana vin analizele

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 11+ cu o margica mititica
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

revin cu completari ca nu ma mai tine memoria:
irina daca medicul a prescris medicamentul, eu cred ca e safe, adica banuiesc ca nu l-ar da asa...hai sa vedem ce va fi. si eu l-as folosi in cazuri extreme insa, daca nu m-as putea alimenta/hidrata, daca n-as mai putea de rau.
bianca cred ca burtici in saptamana 15 nu avem la odiseea noastra, cred ca maxim 14. la mine de cateva zile-maxim o saptamana, a inceput sa se vada...mai ales seara e huge. dar e bb2 si se pare ca se vede mai repede. arat cam cum aratam la sarcina trecuta cu 1-2 saptamani in plus.
albert felicitari pt vestile bune. 300g in 3 saptamani-wow...mie mi-e frica sa ma sui pe cantar, cred ca am luat minim un lkg de pasti si in continuare am o foame de taur
azi n-am mai rezistat nervos si am fost sa-mi iau o pereche de pantaloni burtosi. toate hainele de gravi pe care le aveam imi sunt mari.astia sunt numai buni, parca vad ca-mi vin doar 2 luni de aici in colo dar asta e, nu mai suportam sa port blugi normali,ma jeneaza chiar daca au talia ff joasa si mai ales fiindca m-am saturat de iei
intrebare: trimestrul 2 incepe la saptamana a 12 bis? sau la saptamana 15? pe net vad ca info sunt contradictorii, voi cum stiti?

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 11+ cu o margica mititica
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firicel spune:

Buna fetelor.Sper ca ati petrecut un Paste frumos alaturi de cei dragi!

Felicity,ruxulic si miki ispas-multa putere va dorescCuvintele multe sunt de prisos.

Cand va aud ca ati mancat de toate...mor....de pofta nu de alta.Sunt o gurmanda asha ca...singura chestie pe care am mancat-o de Paste a fost cozonacul.Ieri am reusit sa mananc un ou fiert si am crezut ca vomit instantaneu.Apropos eu in noaptea de Inviere la fel ca si Bella,pe la 12 noaptea,vomam de zor.Greturile continua(reflux,tot tacamul)si sunt mai rele dupa-amiaza si seara.Acum doua nopti nu stiu cum am reusit sa-mi pun lacat la gura-ca ma apucasera toate cele in miez de noapte si spre dimineata.

Brambu
tinem pumnii sa fie totul bine pt tine!Multa sanatate si o sa mai intru macar sa citesc forumul-chestie pe care n-am facut-o de cand am scris ultima oara.

Ralut,Babyr7 si diana si Brambu-revin cu detalii si poze curand,promit:)Diana,nu m-am casatorit dar am primit buchetul in mana de la mireasa,care a insistat sa mi-l dea mie.NU ma voi marita curandSunt cu jumatatea de 9 ani,ne cunoastem de 13 ani si ne e bine asha

Mieresi eu iau Zofrane.De fapt am luat pe cel generic pe care am dat pe 10 tablete 53 de dolari.Zofrane e 120 de dolarisi nu ne-am indurat.Mi se termina tabletele si ma apuca panica.

Albertje felicitari pt vestile bune!

Nu mai stiu cine intreba de accesul la doctori-eu aici am vreo 5 numere de telefon-dintre care doua sunt de tel mobil al doctoritei.Daca doarme dau telefon la spital si-i trimit fetele mesaj.Am si nr ei de acasa in caz de ceva si am primit instructiuni speciale cum ca in caz de urgenta nu dam telefon la spital ci direct ei pe mobil si ea ne spune ce sa facem.

Din buzunar o sa fie cam 2000 de dolari pt doctorita(asigurarea acopera inca cateva mii presupun pt nastere),100 pt spital pt sedere de trei zile si circa 1000 de dolari pt toate vizitele la doctorita si ecografii,etc.Si trebuie sa aflu cat sa platesc si pt anestezie (la nevoie) dar de obicei asigurarea acopera absolut tot.

Bella sa nu uit ca ziceai de fiere sa nu o fi dat peste cap-cateva zile incearca sa stai departe de fructe cu seminte,papa mai mult fierturi (fara cruditati,legume)si sper sa-ti revii cat mai repede.

O zi frumoasa va doresc-ma duc sa vad daca mi-a venit reteta pt Zofran prin posta altfel tb sa sun la spital sa mi-o trimita prin fax.Am reusit performanta sa vomit desi luam Zofrane...dar mult mai e putin a mai ramas.Miercurea viitoare mergem la eco-azi implinim 11 saptamani si sper ca totul sa fie bine.Mi-e o frica de nu ma vad.

Va pup

Mergi la inceput