Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (14)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Petro citeam ca mai mult de 60% din adulti au imunitate la boala asta si in majoritatea cazurilor cand mama contacteaza boala in timpul sarcinii, copilul se naste sanatos. Ai incredere ca va fi bine!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

Petro mi-as dori sa te pot ajuta sa te linistesti..........
stiu cum e sa ai numai ganduri negre........abia m-am linistit si eu cu varicela.........offf ma gandesc la voi...

Roxana mami de Bianca Maria 2 ani

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

buna burtici
Hristos a Inviat!!!!

eu nu prea am avut niste sarbatori chiar extraordinare....m-am luptat cu greata...sambata seara cu cateva ore inainte de inviere am mancat 2 sarmalute...de pofta....si de atat pofta le-am dat afara inainte sa plecam la biserica...doamne si ce rau ma luat dupa, abai am reusit sa luam lumina ca ne-am si intors ac ca deja imi era dor de wc.
ori mi-am dereglat bila ori mai am o serie de greturi, faza e ca si acum mi-e rau de mor...stau stau da parca vad ca ajung la prietenul wc azi am si facut o mareeee tampenie...am mancat de la mc un meniu si dupa am mai mancat si un borcanel mic de smanatana cu paine. da cred ca mc-ul mi-a pus capac...acum beau fresh de portocale si incerc sa imi iau gandul de la greata

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +9

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Petro, suntem langa tine, am scris si am sters de cateva ori, nu stiu cum sa-ti spun mai frumos ca tinem aproape si sper din tot sufletul ca gandurile noastre bune sa te ajute sa rezisti pana afli ca totul este in regula.

Irina, inteleg, multumesc pentru lamuriri. La noi este Osetron-ul care se foloseste in chimioterapie, nu stiu ce scrie despre gravide. Ma bucur ca ai pastilutele, in caz de urgenta, stii ca le poti incerca. Eu trebuie sa astept sa-mi treaca...

-----------------------------------
Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07) si 8+

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

abramburika, incearca sa nu intri in panica..stiu ca nu e usor
ma rog sa fie bine si sa ai anticorpi
cand mergi sa faci analizele?

7+

Mergi la inceput

Carla, Osetron/Ondasetron e acelasi lucru cu Zofran. Osetron/Ondasetron este substanta activa, se gaseste sigur si in Romania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca77 spune:

m-am intors si eu acasa, dupa o zi grea...

Brambule cand o sa ai rezultatele la analize? incearca sa ai incredere ca va fi totul bine de data asta. cum spuneau si fetele, cred si sper ca nu se ia atat de usor boala asta. Sa stii ca suntem alaturi de tine drag

Ralu, pe aici dr sunt cam zgarciti cu doftoriile. In plus eu sunt a nimanui pana vineri, pt ca am facut nazuri la primul ginecolog (na' daca nu mi-a placut abordarea si personalitatea omului) si l-am schimbat cu altul. Cu acesta ma vad acum vineri. La spital a incercat o ginecoloaga sa ma racoleze la cabinetul ei, dar nu m-am dat racolata. Deci mai am de asteptat relativ putin pana ajung sub aripa protectoarea a noului si ultimului! gineco.

Apropo fetelor, vroiam sa va intreb cum e relatia voastra cu dr care va urmaresc? Puteti sa ii contactati pe mobil pt chestii urgente? ... sa le puneti intrebari sau sa primiti programare in aceasi zi? sau trebuie sa mergeti pe varianta clasica cu sunat cabinet/spital via secretare, asistente etc? nici nu va povestesc cum e pe aici cum e cu programarile si cu formalismele

Irina, grrr... nu suna prea entuziasmant medicamentul asta testat doar pe rats si folosit in chimio. Nu stiu, parca rezonanta e cam sumbra . sa speram ca n-o sa mai ai nevoie. Fiecare zi care trece, e un mare pas inainte spre mai bine (asa incerc eu sa ma consolez, uneori mai si reusesc). valabil pt toate ingretosatele

aa si inca o intrebare pt fetele in sapt 12 bis , 14 sau 15.. Nu va laudati si voi cu un inceput de burtica??

11 +
www.psychosomatics.be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoniQQ spune:

Eu intru in saptamana 9 si in continuarea nu am nici un fel de simptom (in afara de somn, as dormi intr-una). Ultima oara l-am vazut pe bebe la echo la 7 saptamani si ii batea inimioara frumos - pusese un zambet foarte mare si cu dinti pe fata lui tati.

Eu am intrat in sarcina la limita obezitatii, cu tensiunea si colesterolul cam mare.

Mergi la inceput

Burta mea e imensa, cred ca 90% e din cauza constipatiei:)), dar arata nitel a burta gravida:))

Zofranul e foarte folosit aici pt pregnancy nausea, nu au fost raportate efecte secundare la mama sau copil.

In privinta comunicarii, sunt norocoasa, daca am o problema, sun spitalul si in maxim jumatate de ora in functie de gravitate ma suna cineva inapoi, fie o asistenta, fie o moasa care la randul lor anunta medicul daca este cazul.

Si la pediatru la fel, m-a primit intodeauana in aceeasi zi cand am avut o problema mai grava cu copilul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Carla, Osetron/Ondasetron e acelasi lucru cu Zofran. Osetron/Ondasetron este substanta activa, se gaseste sigur si in Romania.

Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old.

Asta suna chiar bine , si pentru mine, si pentru tine , pentru ca Osetron-ul de 4mg costa cam 1.5 ron/tableta, deci daca ai nevoie de el mai ieftin, se rezolva de aici .

Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07) si 8+

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput