Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (14)
Raspunsuri - Pagina 5
miereamara spune:
Imi pare tare rau pt boala copilei, iti tin pumnii sa treceti usor peste si sa fie totul in regula.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 10+
baby_r7 spune:
offf dispar si eu un pic si iar citesc probleme.........., ce ati combinat Petro.........abia ce am terminat eu cu emitiile si incepi tu???
offf multa sanatate Silviei si tu ai mare grija sa nu o iei boala.........intru acum pe net sa citesc despre simptomele bolii......
te astept cu vesti mai bune
Roxana mami de Bianca Maria 2 ani
www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
10+
baby_r7 spune:
Petro as indrazni sa te sfatuiesc sa iti faci si tu analizele sa vezi daca ai imunitate............oricum pana cand trece perioada contagioasa ai grija. ma gandesc la voi si astept parerea dr. tau.
www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
10+
CarlaV spune:
Petro, sigur e a 5-a boala, asa a zis pediatrul? Si eu ma gandeam la alergie sau toxiinfectie alimentara, ufff. Ca sa-ti raspund, da, alergiile pot aparea din senin, pe un fond mai sensibil al organismului, daca ai mancat capsuni pana acum fara probleme, te poti trezi peste noapte cu o alergie urata la ele.
Georgia, eu cred ca il poti simti pe bebe cum misca, eu la a 2-a sarcina tot asa am simtit, la 11 saptamani. Am simtit ca se intampla ceva in burta, eram intinsa in pat, mi-am chemat sotul si am privit amandoi cum puiul se facuse ghemotoc in stanga burtii (stateam pe spate si era mult mai umflat in stanga), apoi cum pleaca de acolo si se face ghemotoc in dreapta. Nu am simtit miscare neaparat, gen kickin' baby, si mai degraba tensiune, forfoteala.
La multi ani pentru sambata!
Miki, asa este, nimic nu inlocuieste bebele pierdut, era al tau si il voiai pe acela, nu altul. Eu am pierdut prima sarcina, apoi am nascut 2 fetite la 2 ani diferenta, acum inca ma gandesc la primul bebe si doare. Am ramas insarcinata la 6 saptamani dupa prima pierdere.
Eu am vesti bune de la celalalt doctor, se pare ca nu este nicio rana pe col, ci numai o iritatie mica, normala dupa 2 nasteri, oricum voi face un Pap la 2 luni dupa nastere.
Bebe este bine, cu 5 zile mai mare ecografic decat calendaristic, iar doctorul este supeeeeer .
Revin .
-----------------------------------
Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07) si 8+
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
abramburika spune:
oooff, imi vine sa plang.
Pt. S. nu e nimic grav, e o boala relativ usoara, drept e ca e bine, vioaie, mananca, nu mi-a dat nici un tratament. Trece de la sine.
Sa vad eu cum sunt ... l-am sunat pe ginecolog si ma suna el mai tarziu, era in consultatie. Teoretic cica nu ar trebui sa fie probleme, se poate depista prin analize de sange daca am anticorpi si daca fatul a fost expus. Da' asta imi trebuia cu toate gandurile mele negre?
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
abramburika spune:
carla - da, aia e. Acum am venit de la pediatru.
Va multumesc pt. gandurile bune .
baby_r7 spune:
Petro te rog eu incearca si nu intra in panica........ai rabdare sa afli parerea dr.
stiu ca emotiile si gandurile nu le putem controla, dar fii optimista ca totul va fii bine.......
ma bucur pentru Silvia ca este aparent bine.ca nu are febra sau alt ceva.....
10+
CarlaV spune:
Petro, fii tare, suntem cu tine, daca ginecologul nu este ingrijorat, poate nu este atat de rau, poate ai anticorpi, poate nu a fost expus fatul... Nu se poate sa se intample numai rele la voi.
Irina, multumesc pentru info despre Zofran, o sa-mi activez contactele din SUA, poate-mi ia cineva si mie pe asigurare . Oricum mi se pare extrem de scump, ce mama naibii au pus in el, aur???
Bianca, Corina, Mada, .
Ralu, nu se stie de la ce a fost hemoragia, pentru ca acum s-a oprit, daca m-ar fi vazut in timpul acela, si-ar fi dat seama. Putea fi un chist mic sau o iritatie de pe col, bine ca bebe s-a dezvoltat normal.
Homeopate impotriva greturilor am incercat si la a 2-a sarcina, si acum, fara rezultat. Daca stii vreo reteta-minune, nu ma deranjeaza sa incerc iar . B6 am in femibion, cica e suficient.
Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07) si 8+
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
abramburika spune:
roxana - ce sa zic ... iti dai seama ca mi-e tare greu sa nu trec pe partea ailalata cu panica maxima. Pana nu fac si am analizele de sange.
miereamara spune:
Carla am uitat sa iti spun ca 700 de dolari costa cele de 4 mg concentratie, mie mi-a dat 2 pastile /zi de 8 mg si un supply pt 15 zile costa (tine-te bine) 1400 de doalri!!!!. Am cumparat un generic, contine aceeasi substanta activa si costa mult mai putin, nu stiu de ce asa mari diferente de pret.
Hmmm, nu stiu dc vei putea sa reusesti asa cum vrei, adica sa cumpere altcineva, trebuie prescrise de medic si nu e o medicatie care se prescrie f usor, initial astea au fost pastile pt cei care fac chemoterapie si au greata in urma tratamentului. De asemenea este un medicament categ B, adica nu a fost studiat pe subiecti umani insarcinati ci numai animale (rats), eu inca nu am luat, am pastilele, dar o sa le iau in caz extrem doar.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 10+