Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (14)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui leonardo2007

bellasamoyed, posibil sa faci mai usor herpes pt ca ai imunitatea slabita acum.

si eu merg azi la eco sa-l vad pe bebe (fac si dublu test - desi am numai 11 sapt. si un pic)

pup toate fetele

bebe

leonardo iti tin pumnii sa fie bine totul la eco.eu azi intru abia in 10 sapt. sa vedem acum la eco ce ne mai zice ce varsta are bebe.
referitor la herpes stiu ca acum am imunitatea mai scazuta da sunt sigura ca mi-a aparut din cauza ca ieri mi-a fost foarte rau si am stat ca fraiera sa nu vomit ca am zis ca imi trece.pe naiba

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +10

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

buna.......azi v-am citit dar nu am scris nimic de dimineata......
am dormit prost si abia imi adun gandurile sa ma ocup de Bianca........
deci sunt vaza.
Petro ma bucur ca te-a mai linistit macar un pic dr.
analizele la sange nu iti face???
pe Silvia sa ii treaca repede.
bella imi pare rau ca nu te simti bine si felicitarii pentru intrarea in 10 sapt.....tot inainte.........
am vazut ca vorbeati de pofte.eu am visat zacusca.....si cum nu imi vine sa stau in bucatarie acum sa fac........am luat de la mandy gata facuta.....sper sa fie buna si sa nu ma apuce dupa....merg acum sa o gust......
revin mai tarziu sa citesc mai departe...ca atat a retinut neuronul meu gravid.....

Roxana mami de Bianca Maria 2 ani

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

neata burtici

eu azi din nou la munca, dupa un mini concediu..ce bine era acasa
si eu ma lupt cu greturile..nu imi vine sa vomit, insa am momente cand nu pot manca nimic

abramburika ma bucur ca vestile sunt bune..sunt sigura ca o sa fie bine
fetele, va asteptam cu vesti bune de la eco

eu am fost sapt trecuta la prima..si parca as mai vrea sa merg sa il vad pe bebe
eu diseara merg la doctor cu toate analizele trim I..eu zic ca au iesit bine..nu era nimic in afara valorilor date de la laborator

hm, am vrut sa mai zic ceva..dar am uitat
revin

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

si-a adus aminte neuronul meu gravid

eu mi-am luat deja pantaloni de gravi..m-am innoit de Paste..ca la cat am mancat..ma tineau toti
o sa incep sa ii iau si la munca, ca as vrea sa anunt sarcina..o sa ii cer diseara dr o adresa din aia pentru informare

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Carla, pai asa zi, ca nu intelegeam!
ce-mi place sa citesc gravidutele de bb1, cu toate nelinistile, emotiile si incantarea absoluta pe care le experimenteaza! si eu la fel eram, as fi stat numai pe la ecograf, sa vad Muful mic! acum m-am mai domolit, dar nu pot sa spun ca nu ma incearca acelesi emotii si aceeasi nerabdare!
sper doar sa fim sanatosi!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

neata mai pe la pranz.
apropos de pofte, eu am 2, o vila in cotroceni sau sa emigrez in noua zeelanda...cine mi le satisface si mie?
fetele cu eco de azi si maine, bafta multa, tinem pumnii. eu o am abia luni dar nodul in gat s-a instalat deja pana luni apare si o legatura de morcovi precis
bella pe herpes n-ai voie crema, doar plasture. antiviralele sunt interzise in sarcina. si nu-ti fa griji, n-are legatura cu mc-ul. herpesul are legatura cu imunitatea scazuta, specifica sarcinii.

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 12+ cu o margica mititica
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ralu_t

neata mai pe la pranz.
apropos de pofte, eu am 2, o vila in cotroceni sau sa emigrez in noua zeelanda...cine mi le satisface si mie?
fetele cu eco de azi si maine, bafta multa, tinem pumnii. eu o am abia luni dar nodul in gat s-a instalat deja pana luni apare si o legatura de morcovi precis
bella pe herpes n-ai voie crema, doar plasture. antiviralele sunt interzise in sarcina. si nu-ti fa griji, n-are legatura cu mc-ul. herpesul are legatura cu imunitatea scazuta, specifica sarcinii.

pai si plasturele nu contine crema?
a avut si mc-ul o leg acolo ca doar din cauza lui mi sa facut rau...bai da sunt si dobi rau ca am mai mancat o data in sarcina si ma durut capul si mi-a fost greata de am zis ca mor si mi-am dat seama de la ce...da stiti vb ca omul si-o face cu mana lui

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firicel spune:

Am revenit

Brambusi multa sanatate!E bine ca te-au linistit parerile doctorilor-macar putin!E mare lucru pt neuronii intinsi la maxim

Arleza-eu n-am inca pofta de haineHaha...ca a sunat tare bine si nici de jeep.Domnul Firicel insa ar vrea "sa darame casa" cred-noroc ca o ia incetisor si ca nu e acasa tot timpul ca pana acum cred ca mai construia o casa cevaAre o energie debordanta.

Arleza si Leonardo bafta la eco!

Madabout2003la mine n-a functionat decat cu medicament-coloxyl parca se cheama.Incearca si cu prunele si cu kiwi-dar cel mai important e sa papi fibra la greu daca poti.

Miere multumesc de sugestie cu Colace-o sa intreb si eu.Coloxyl zice ca da dependenta si e tot din categoria lui Colace(softener).

Bellasamoyed-in faza incipienta merge dat cu bicarbonat.Am vazut-o pe matusa mea la mine acasa ca seara i se facuse un herpes mic-l-a tot tamponat cu bicarbonat si a dat inapoi.L-a prins la timp.

Brambu si babyr7-ce mi-ati facut cu poftele aleahalvita n-am mai papat de sute de ani dar nougat stiu de unde-mi pot lua.
Zacusca doar sa faca Domnu Firicel ca eu nu pot gati ca ma apuca vomele-de abia mananc.

Corina-si eu de abia astept sa-mi iau pantaloni-am inteles ca sunt super confortabili si o investitie ce merita din plin.

CarlaVZofrane a fost mana cereasca pt mine.Dupa niste zile ca nu puteam bea apa si nu puteam sta in picioare fara sa vomit,am ajuns la doctor generalist.Mi-a dat metoclopramid si mi-a facut in ziua aia injectie cu metoclopramid.Pana sa ajungem acasa am vomitat in masina.Am sunat doctorita(obstetrician)si ea mi-a trimis urgent prin fax reteta pt Zofrane.Iau dimineata pe stomacul gol un metoclopramid si tin gura bine inchisa.Zac juma de ora asha.Dupa 6-7 ore cronometrate la minut iau Zofrane(jumatate de tableta) si ma tine si ala pana seara.As putea lua trei jumatati pe zi dar nu vreau sa exagerez cu medicatia.Inainte de culcare iau(daca ma simt tare rau)Phenergan-antihistaminic recomandat de doc. obstetrician.Asta pt ca ma face sa dorm profund si nu ma mai scol in toi de noapte si ma chinui sa nu deschid gura in caz de rau.

Cam atat si ma retrag-o zi frumoasa in continuare si sanatate maxima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

plasturele nu are nimic anitivral, are nush ce tehnologie care absoarbe lichidul/umiditatea...bla bla.la mine personal au rezultate proaste, mai proaste decat daca as lasa herpesul sa se vindece de la sine. la barbata-miu insa functioneaza. se cheama compeed. pe prospectul lui zice printre cauzele aparitiei herpesului:
stres, oboseala, febra, raceala, gripa (deci scaderi imunitare), expunere la soare/frig, si hormoni mc-ul a fost coincidenta, ti s-a facut rau de la el negresit, dar nu din cauza lui a aparut herpesul. eu acum in sarcina mi-am dat doar cu crema hidratanta in jurul lui si pe el dupa ce a facut coaja. nu s-a vindecat mai greu ca atunci cand folosesc antivirale. e virus, pana nu-si face meandrele, nu trece.

Mergi la inceput

stiu al naibii ca e virus ca doar nu e prima oara cand imi apare...de la 14 ani tot am 1 data de doua ori pe an. in acelasi loc. compeed nici la mine nu e asa eficient da sincer o sa imi iau pt ca e neplact rau herpesul.

ca vb de pofte eu as papa mancare de fasole boabe cu afumatura...doamne da in ce hal mi-e pofta...da sincer mi-e cam asa sa fac ca nu stiu daca dupa ce o fac mai imi vine sa mananc.

samburelul meu

Mergi la inceput