Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (14)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Da, o reactie alergica este posibil sa apara oricand. Mai rar ce este drept, dar este posibil. cunosc persoane care au avut pisici ani de zile si dintr-o data s-au trezit alergice la parul de pisica.

Aidan a fost testat pt alergii la varsta de 15 luni si a fost gasit alergic (foarte rau) la polenul de pini. Pe fondul alergiei asteia a facut si astm alergic. Ei bine anul asta a disparut alergia aia si astmul alergic si i-au aparut altele mai mititele (cum a fost chestia cu omizile).

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Aha, am inteles, merci mult pt. lamuriri.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Uite aici mai multe infos:
http://www.allergyandfamilymedicine.com/development.htm

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

brambu din ce stiu eu, orice viroza eruptiva e cu febra, de obicei mare, care scade brusc cand apar bubele. fi-miu a avut a 5-a boala, a fost horror nici nu vreau sa-mi amintesc.
alergiile se fac de la orice, nu numai mancare, din aer, orice vine in contact cu pielea, din ceva din apa...orice. eu am fost un copil plin de urticarie care s-a transformat intr-un adult cu urticarie...ce-i drept acum fac ff rar, ultima data am avut cand T avea 4 luni. in schimb aproape zilnic imi apar pete rosii pe fata mai ales dupa ce ma spal pe ochi, deci pb ceva din apa, desi nu imi apar zilnic si eu ma spla zilnic. dermatologul mi-a recomandat pe langa testul de alergii (pe care nu m-am invrednicit niciodata sa-l fac) sa nu ma mai spal cu apa, doar cu apa termala. dupa ce am dat o caruta de bani pe spray-uri am revenit la apa. petele apar si trec, mai ales cu un pic de fond de ten, so problem solved. insa testul de alergii tot tre sa ma urnesc sa-l fac, cica nu e deloc bine pt organism sa vina in contact cu subst la care e alergic

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 11+ cu o margica mititica
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

ralu - da situ ca sunt tot felul de alergii nu numai alimentare.
Cat despre febra la bolile copilariei, S. nici la varicela nu a avut febra, desi scrie ca e insotita de febra. Deci nu pot sa ma iau numai dupa asta. Cert e ca are petele, vad eu azi ce imi zice dr. De aia nici nu te intreb cum se manifesta exact a 5-a boala .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_ispas spune:

abramburika ai mare dreptate in tot ce spui si stiu ca toate cuvintele de alinare care mi se spun sunt facute din suflet si nu cu rautate dar pe mine ma doare tot ce are legatura cu subiectul asta...Stii eu nu sunt o persoana f tare si pe mine m-a doborat mult vestea si de aceea prefer ca acest subiect sa fie inchis in familia mea.
Cand am reusit sa imi pun ordine in ganduri tu ai fost prima persoana la care m-am gandit pt ca iti citisem drama prin care ai trecut si imi spuneam ca tu ai suferit inzecit fata de mine si ca totusi ai reusit sa gasesti puterea de a trece mai departe si mai mult decat atat sa ramai din nou gravida si cu zambetul pe buze.
Sufletul imi cere cu disperare sa raman din nou gravida dar oare ceea ce mi s-a intamplat nu o sa ma urmareasca toata viata...
Si ca o ironie...ca sa zic asa...toate analizele sunt perfecte si toate intrebarile raman fara raspuns...

Mergi la inceput

O sa te urmareasca nu poti face nimic. Sfatul pe care ti-l pot da e sa lasi totul la voia intamplarii ... vindecarea sufleteasca, o alta sarcina etc. Eu iti spun sincer ca in mod constient nu as mai fi reusit sa iau o astfel de decizie (o alta sarcina), frica era prea mare. Dar asa, uite de Doamne-Doamne a gandit si pt. mine si a hotarat altceva. Cum s-a hotarat sa ne faca sa suferim (si eu am mari semne de intrebare, sanatosi amandoi etc., stii povestea), acum ne mai alina un pic durerea.
Iti doresc sa ai si tu parte de o bucurie asa mare cum e experienta maternitatii si a nasterii si sa iti vezi visul implinit. Din tot sufletul!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

vroiam sa va mai impartasesc ceva pe ziua de azi: tocmai am luat ultima pastila de acid folic de maine intru in saptamana 12bis si incep cu omega3...ce-a trecut timpul
va las ca imi vine piticul acasa. nasoala ziua de azi, multa munca, a sunat telefonul ca in gara. sper sa nu fie asa toata saptamana.
va pup, ne auzim maine

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 11+ cu o margica mititica
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

ralu - hahhahaaa, sapt. 12bis, imi place !! La cat mai multe, pana la 40!

Mda, Silvia are a 5-a boala. Acu' il sun pe ginecolog sa vad ce-mi zice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

BRAMBU suntem alaturi de tine, sper sa fie bine si Silvia sa scape repede.Ai grija de tine si de fetita si iti tin pumnii sa treaca.

gravi 10 +

Mergi la inceput