Minunea de Florina are nevoie de noi
Raspunsuri - Pagina 21
irina_d15 spune:
andreea, inca nu stiu sigur, dar marti seara sau miercuri dimineata vin si eu in buc. n-am uitat
Andreea_AS spune:
Irina, acum am vazut ca m-ai sunat....
Iulia vine maine dimineata. Pachetul de la tine il voi da cand vine data viitoare.
Te sun maine dimineata.
Trebuie sa fac o confirmare de primire suma in cont.
Andreea_AS spune:
M-am vazut cu Florina azi. Au fost la doctor la consult la inimioara. Iulia spera sa le scoata tratamentul cu furosemid, spirinolactona si inca doua medicamente, insa doctorul nu a dat inca acest verdict.
Se pare ca vor merge in paralel cu aceasta medicamentatie pana la controlul de la Munchen din luna noiembrie.
Am reusit sa le dau un pachet maaaaaaaaaaaare plin cu lucrusoare frumoase(Multumim doamnei din Brasov care ni l-a trimis). I-am dat si pachetul de la Alex_andra. Sambata am sa le fac si eu un pachet si voi vedea cum fac sa le trimit prin fiul cel mare al Iuliei.
Am reusit sa strangem o parte din bani pentru medicamente. Deja le-am comandat prin intermediul unei bune cunostinte a lor, iar acum asteptam sa ni le aduca.
Saptamana trecuta am trimis niste poze cu Florina la "sora de legatura" din Munchen. Dansa la randul ei le-a trimis la personalul de la spital. Asistentele, infirmierele, doctorii - au fost placut surprinsi de cat de bine arata si ce frumos se recupereaza Mihaela.
Si dl Doctor de inimioara a spus azi la consult ca este bine.
In scurt timp - ne vom concentra pe cumpararea medicamentelor de zi cu zi.
Am reusit si am facut rost de traducerea prospectului la Coumadin si asa Iulia poate sa stie ce sa ii dea de mancare si in ce cantitati. Multumesc Doamnei Mihaela!
Andreea_AS spune:
Vesti nu tocmai bune despre Mihaela. Miercuri seara, adica seara de dupa drumul la Bucuresti, Mihaela a facut febra 37.4, nu a dormit noaptea...
Nu au mers la spital, insa au vorbit cu doctorul de familie si au trecut pe antibiotic. Maine merg la control pentru a vedea ce este.
Azi i-a curs din urechiusa un lichid alb....dupa cum descrie Iulia este puroi. Au inceput tratamentul cu ospen. De mancat mananca, este vioaie, insa se tot scarpina in urechiusa si ii curge lichidul acela la intervale de timp. I-am spus Iuliei ca daca nu este multumita de ce ii recomanda medicul de familie, sa vina la Bucuresti la Marie Curie.
Saraca se plange de bani....pe ele drumul pana la Bucuresti dus- intors costandu-le 100 de lei.
Sper sa dea rezultate tratamentul pe care il da doctorul de familie.
Ce vreau sa va spun este faptul ca Florina uimeste. Are un an si noua luni si imita, repeta cuvinte chiar daca sunt pocite, vorbeste la telefon(inclusiv cu mine) si face deja extrem de multe corelari.
Daca acum o luna mergea si cadea, acum merge singurica. Este clar faptul ca se recupereaza bine.
In august vor lua si coumadinul, insa incepe cautarea pentru furosemid, spirinolactona si inca un medicament indicat din Munchen.
Iulia vroia sa faca vaccinul de 4 luni in weekendul acesta- :o nu mai face nimic....
Ioana_Pos spune:
Andreea, ce varsta are Alex -intelesesem ca e mai mic decat Mihaela, parca... Si daca vreau sa le dau un pachetel, cum as putea sa fac?
Ioana, mami de Patricia
Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi!
Andreea_AS spune:
Alex are 7 ani. Merge deja la scoala, clasa a IIa.
In urma tratamentului cu antibiotic nu a mai curs puroi din ureche.Ieri a vazut-o si medicul si pare a fi in regula.
Sper ca sunt pe calea cea buna.
Ioana_Pos spune:
OK, am avut impresia ca e mai mic si aveam hainute potrivite. Am citit insa ca Florina are cam aceleasi dimensiuni cu fi-mea, deci e si mai bine, ca hainutele sunt roz :))) Nu mi-ai zis - mai vine in Buc sa le dau si eu un pachetel? Daca nu, o sa ma uit eu in spate pe topic si poate gasesc adresa lor, sa il trimit prin posta.
Ioana, mami de Patricia
Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi!
Andreea_AS spune:
Adresa lor nu am pus-o pe topic. Putem sa ne vedem saptamana viitoare daca este. Pentru moment nu mai vin la Bucuresti. Weekendul a trecut cu bine pentru Mihaela asa ca nu au motiv de a veni.
Mihaela are dimensiuni de 75cm si 9kg.
Si eu am un pachet ce il pregatesc pentru ele, mai am unul de la o doamna draga mie si care trebuie sa il inmanez. Dar nu stiu cand se va intampla acest lucru. Dar nu este bai, le strang pe toate si le dau.
Fetele care cumpara de la bazar....va rog din suflet, dati o atentionare aici pe forum, pe PM. Am descoperit sume de confirmat si ma simt .....ca nu am mai intrat pe acel e-mail de ceva timp.
Revin cu confirmari.
Scuze pentru intarziere.
Andreea_AS spune:
Va rog sa ma ajutati cu informatii referitoare la- un doctor ORL-ist in Bucuresti bun.... Bun in sensul ca sa inteleaga tabloul clinic al pacientului care sufera si de malformatie congenitala de cord.
Va multumesc taree mult. Si linkuri daca aveti si mi le puteti trimite pe PM este minunat.