Minunea de Florina are nevoie de noi
Raspunsuri - Pagina 20
Andreea_AS spune:
Florina are 1 an si 8 luni. Are 80 de cm si 9,5 kg.
Multumim pentru hainute si pampersi. Sunt bine venite oricand.
irina_d15 spune:
Andreea, sotul meu este in buc joi seara si vineri. Doar ca vineri termina la 17.30 si nu poate veni la Bucur Obor in 15 min din Baneasa. Eu i-am pus in masina pampersii. Daca crezi ca e o modalitate de a-i prelua, tinand cont de programul descris mai sus, ne-am bucura foarte tare.
alex_andra spune:
Andreea, modifica primul tau post, acolo scrie ca are 2 ani si jumatate.
daca are sub 2 ani e perfect :)
Ramane sa ne auzim, vedem vineri.
Nu mai am nr tau, sa mi-l trimiti, te rog, pe pm
Andreea_AS spune:
Alexandra, trimit pe Pm mobilul meu. Hai sa fie ora 18 pentru a ma vedea si cu sotul Irinei. Ma gandesc sa ne vedem in statia de masina dinspre Coletina spre Mosilor in asa fel incat sa fie loc de parcare. Ca este 18.05-18.15 nu este o problema. Va astept. Nu stiu ce masini circula pe acolo, dar este pe partea cu Mega Image, nu cu magazinul Obor.
Am incercat sa fac modificarea la prima pagina, insa nu pot. imi da un mesaj de eroare si imi spune ca nu mai pot modifica. Sa imi spuneti daca trebuie sa deschid subiect nou- capitolul 2 sau daca putem lasa asa sa curga povestea in continuare.
Florina este nascuta in 14 octombrie 2009, de Sfanta Paraschiva. A fost o eroare strecurata.
De asemenea, numele ei este Florina - Mihaela. Cum primul majoritatea avem tendinta de a apela primul nume, asa am facut-o si eu. Parintii, rudele, fratii, cunostintele, doctorii ii spun Mihaela si voi incerca si eu cat se poate sa ii spun Mihaela de aici inainte.
Confirmarile de incasari ale sumelor in conturi le voi face abia luni seara. Este mai greu si imi cer scuze, pentru ca ei trebuie sa mearga pana la Videle pentru a lua extrasele de cont. Drumul acesta costa si el, iar tatal Mihaelei mai face si diverse activitati care sa le aduca un ban in plus acasa. Luni a renuntat la munca la camp si merge la banca. Imi cer scuze pentru intarzieri.
Va multumim din Inima tuturor celor ce ne sunteti alaturi, celor ce ne cititi, celor ce ne transmiteti lucrusoare, celor ce ne transmiteti ganduri bune si celor ce va rugati Bunul Dumnezeu pentru sanatate micutei Mihaela.
Mai jos am pus linkul cu o poza a ei facuta in vizita mea la Silistea.
http://ajutorpentruflorina.blogspot.com/
alex_andra spune:
Deci, maine, ora 18, la obor, la statia de 66/101/143? de pe partea cu mega image.
e perfect:)
sper ca de data asta sareusesc sa vin chiar eu, sa nu-l mai trimit iar pe consort
Andreea_AS spune:
Alexandra, este perfect. 18.00-18.15.
Irina vine si sotul tau?Te rog sa imi lasi numarul de telefon pe privat.
Andreea_AS spune:
Alexandra, multumim pentru pachet.
Irina, ramane cum am stabilit telefonic.
Fetele, daca vreti sa ne mai transmiteti pachete cu jucarii, pampersi, imbracaminte - eu strang la mine pana pe 15 iulie tot si in momentul in care vor veni la control la inimioara le voi inmana.
Am vorbit cu Iulia in seara aceasta si a verificat la bancomat soldul cardului si se stranse suma de 300 lei(diferenta fata de cat lasase ea anterior si cat a vazut ca era soldul) insa nu a putut da extras de cont pentru a putea face confirmari. Luni insa fac drumul la banca si imi aduc extrasele solicitate - atat pe lei cat si pe euro.
Va multumim din Inima.
Andreea_AS spune:
Am primit in sfarsit extrasele de cont de la Iulia.
In contul de lei s-au strans urmatoarele sume:
14 iunie -13 lei de la P.A.
14 iunie - 15 lei
20 iunie -50 de lei
21 iunie - 100 de lei
10 iunie- 20 euro in contul de euro.
Total: 178 lei si 20 de euro.
Multumim tuturor celor ce s-au gandit si se gandesc la micuta Mihaela.
Nu pot sa va dau detalii foarte multe despre ele, Iulia este extrem de prinsa cu baiatul cel mic care nu se simte bine. Are febra foarte mare (40), tuse ce nu se mai sfarseste si il tine sub tratament. Partea rea este ca face naveta intre locuinta mamei sale si casa in care ei locuiesc cei doi copii fiind izolati unul de altul pentru a o pazi de Mihaela de transmiterea racelii puternice pe care Alex o are.
Alex a primit tratament si ingrijiri medicale la domiciliu, iar daca situatia nu se remediaza, il va aduce la spitalul de copii din Bucuresti.
Sper ca Mihaela sa nu fie afectata de raceala, mai ales ca este in perioada de convalescenta dupa operatie. Primele 6 luni dupa operatia pe cord deschis sunt vitale pentru buna refacere a micutilor.
Sa dea Dumnezeu ca Alex si Mihaela sa fie bine.
Multumesc din inima pentru ca va ganditi la ei.
Andreea_AS spune:
Miercuri 6 iulie vine Mihaelea la Bucuresti la consult la inimioara. Atunci ii voi da lucrusoarele primite de la voi si pe care le-am strans aici.
Daca mai aveti ceva, eu ma mai pot intalni sambata si marti dupa amiaza.
De pampersi este nevoia cea mai mare.
Despre bani in cont am sa va informez tot miercuri- ce s-a mai strans.
Alex este mai bine, s-a recuperat.