Minunea de Florina are nevoie de noi

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andreea_AS spune:

Am facut confirmarile pe email.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Andreea te rog da o adresa de mail pe care o folosesti in mod constant. Confirmarile functioneaza cu o astfel de adresa. Tot la adresa data ti-am trimis de doua ori metodologia de a confirma.

In Inbox la bazargeneral mai este un mail pentru cazul vostru, la care apare ca a fost si el trimis si la adresa ta.

Am tot vrut sa te pun in tema mai in amanunt, dar am vazut ca tu intri seara si noaptea, ore la care eu nu sunt de regula pe net.
Trebuie sa mai citesti regulamentul la partea de responsabilitate, pentru ca vad ca nu-ti sunt la indemana lucrurile.

Mergi la inceput

Alexandrina, am raspuns in privat mesajului tau intrucat nu face subiectul prezentului caz. Multumesc pentru intelegere.

Mergi la inceput

Irina, iti multumim din inima pentru pachet.

Suma de bani necesara cumpararii medicamentelor s-a strans. Inca o victorie a comunitatii acesteia minunate care ne ajuta sa ajutam.

Multumim din inima tuturor carora ne donati catusi de putin, ne trimiteti pachete, lucrusoare, jucarii si nu in ultimul rand va ganditi la puiul de om ce lupta cu afectiunile de care sufera si nu se lasa doborata.

Am fost deosebit de incantata de ceea ce mi-a spus Iulia: este posibil ca interventia de peste 3-4 ani sa aiba loc in Bucuresti, la Marie Curie. Ar fi un lucru nemaipomenit ca acesti copii sa poata fi tratati aici, la sandardele din Vest. La urmatoarea interventie ar trebui sa i se schimbe valva si este o operatie pe cord deschis din nou.

Va tin la curent in continuare cu starea ei de sanatate si cu evolutia lucrurilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Am trimis niste banuti in seara asta, o sa ajunga luni dupa amiaza sau marti in contul lor. Iti dau mesaj pentru pachet. Intelesesem ca e mai maricica un pic, si toata saptamana am adunat de la prieteni hainute mai mari - inclusiv de 3-4 ani, dar nu-i bai. Sa o ajute Dumnezeu sa le poarte sanatoasa.

Ioana, mami de Patricia

Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi!

Mergi la inceput

Ioana, multumim tare mult.
in mod sigur ii sunt bine -venite. Mai strag o serie de lucruri la mine si le trimit prin baiatul Iuliei.
Multumim si pentru donatia facuta. Am sa o anunt pe Iulia.

Eu am strans pampersi aici - sper sa ii ajunga o luna cantitatea ce o am. I-am mai luat si un compleu -tricou si pantalonasi si mi-au placut niste jucarii atat de mult incat i le=am cumparat Floricicai.

Ioana, astept mesajul tau.

Mergi la inceput

In perioada 06 mai- 31 mai s-au strans in cont 110 euro si 671 lei. Sumele au fost utilizate pentru plata partiala a facturilor de coudamin si testere fara de care nu puteau pleca din spital.

In perioada 01 iunie - 30 iunie s-au strans in cont 170 lei.
O persoana care a dorit sa ramana anonima a donat suma de 300 de euro necesara achitarii facturii pentru coudamin.

Mergi la inceput

Ioana, desi am scris si in privat, voi scrie si aici pentru cele care doresc sa ne mai trimita: pampers utilizatii de Mihaela sunt masura 4. Lapticul este de la Milupa, cutia galbena Milupa 2.

Multumim.

Mihaela este bine dupa acea otita, tratamentul cu antibiotic recomandat de catre medicul de familie a dat rezultatele asteptate.

A mai luat in greutate, mananca bine, insa din cauza caldurii este un pic cam agitata si nu doarme foarte bine noaptea.

Mergi la inceput

Sunt dati in care.....natura face ravagii. Sunt dati in care dupa un necaz vine altul.

Iulia, Florina, Alex, tatal trec prin momente cumplite- nu au cum sa mai locuiasca in casa pe care o au.
O furtuna napraznica a spart geamurile, a zburat tot acoperisul si capriorii, hornul de la soba, iar prin cos intra apa in casa, aproape totul este distrus. Toata ploaia se infiltreaza in pereti.
Actele medicale, medicamentele, aparatul sunt neatinse. Ei nu au patit nimic, insa doua ore au fost in stare de shoc toti. Este cumplit. Lumina nu au, apa potabila nu au....sunt izolati intrucat toata zona este afectata, copacii sunt cazuti si am inteles ca nu se poate circula.

Iulia m-a sunat si am ramas fara cuvinte cand mi-a spus......"am ramas fara casa".

Am vorbit cu o prietena si sper ca maine sa am un deviz aproximativ de cat ar costa refacerea....motiv pentru care nu pot sa vorbesc acum despre sume. In momentul de fata vorbim despre geamuri, usi, stalpi, tigla, materiale de constructii.

Of. Doar ce se linistisera un pic apele.....

Mergi la inceput

In momentul de fata nu mai pot lua legatura cu ei pentru ca telefoanele nu mai au baterii. Natura s-a dezlantuit. Imi imaginez o tornada de a putut sa faca asemenea ravagii. Am inteles ca au fost scosi copacii din radacini, brazii la pamant...
Un adevarat cosmar.

Mergi la inceput