Minunea de Florina are nevoie de noi

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andreea_AS

Florina este din ce in ce mai vioaie, merge singurica, mananca bine. Iulia este incantata ca de cand au revenit acasa, nu mai are probleme cu mancarea. Pe de alta parte, are probleme cu scaunul. Este destul de tare si dureros. Pana acum bea ceai, insa de zilele trecute nu il mai vrea nici pe acesta.
Cand m-am intalnit cu ele, am vazut-o pe Floricica cum se chinuie saracuta si plange -mami, mami zice tot timpul. Uf, asa mi se rupe sufletul cand o vad chinuindu-se.

http://networkedblogs.com/i9YdH

ce veste buna.
of, cred ca de la medicamente se constipa. dar trebuie intrebat medicul ce sa-i dea. eu totusi recomand ca prin alimentatie sa incerce, mai ales ca ia atatea medicamente. sucul de pere este foarte bun, sau para simpla, dar dimineata pe stomacul gol. si merele rase, fara coaja ajuta, dar tot pe stomacul gol. fructele in general sunt foarte indicate dimineata pe stomacul gol, atunci ele lucreaza si ofera organismului maximul de enzime si vitamine.
sau bors de tarate facut de mama in casa, sau poate sa ia de la o vecina, de unde are cat de cat garantia ca e facut bine, natural. si tot dimineata sa-i dea. jumate de cescuta daca bea, tot ajuta.

multa sanatate si urari de bine la toata familia.

Andreea, am raspuns la PM

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_AS spune:

Multumesc Karinna.

Floricica nu vrea deloc sucuri de fructe. Se chinuie Iulia cu ea, of...
Da, in mare constipatia este datorata medicamentatiei. Am vorbit cu mamici pe un alt site si spuneau ca au si ele aceleasi probleme cu copilasii dupa operatie si dupa medicamentatie.

Am inteles ca daca opreste medicamentatia, organismul revine la "normal".

Mergi la inceput

Fetelor, aveti idee de unde pot lua ulei pentru laptic MTC? este ulei recomandat pentru copilasii cu chilotorax. Stiu ca in germania se gaseste. dar in Romania? trebuie reteta?

Multumesc.

Mergi la inceput

Am gasit uleiul miraculos....in caz ca sunt cititori interesati se gaseste aici. www.suplimente.ro/grasimi-sanatoase/mct-oil.html" target="_blank">http://www.suplimente.ro/grasimi-sanatoase/mct-oil.html....costa 82 de lei flaconul....uf!

Azi am primit extrasul pe din data de 18 mai pana in prezent.

Multumim, MAdyritzi.

Uf, nevoile imediate sunt:
- traducere documente germania- 14 lei/ pagina total 20 de pagini de tradus. Adica 280 de lei.
- ulei MCT- 82 lei/ flacon.

Povestea Florinei nu s-a incheiat cu intoarcerea in tara. Traiesc 6 oameni in doua camere, din 1350 lei pe care tatal Florinei ii castiga. Iulia nu are drept la concediu de ingrijire copil...

Uf...nu mai stiu cum sa fac sa ii ajut....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Andreea,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Andreea, eu ma ofer sa traduc documentele. astept sa le primesc pe mail. sau e nevoie de traducere autorizata?

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Mergi la inceput

Karina, nu ne trebuie traducere autorizata. Ceea ce ne este necesar - corectitudinea informatiei. Pentru ca si la traducator autorisat daca duc documentele, nu am garantia ca acesta stie termenii medicali si pot sa ma bazez pe traducerea lui.

Daca ne poti ajuta, ar fi superb!

Multumim din INIMA!
PS. am trimis pe email documentele.

Mergi la inceput

Planuiesc pentru weekendul viitor o vizita la Floricica.

Sper pana atunci sa rezolvam cu traducerea, cu cantarul si cu uleiul.
Am vorbit cu o prietena si ii va da un pachet pentru ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Andreea, am scris si la subiectul "Pentru copii".

Am doua jucarii pentru Florina, dar nu stiu daca sunt potrivite pentru ea, acum, nu stiu daca are voie sa faca efort?

A treia jucarie nu necesita efort, asa ca daca nu are voie sa se agite, macar sa ne intalnim sa ti-o dau pe a treia.

Mergi la inceput

Alex_andra, multumesc.

Gaby si tie iti multumesc.

Azi nu am prea stat acasa si implicit nu am intrat aici. Am vorbit cu Iulia si se cam tin scai evenimentele. Vor veni la Bucuresti peste 8 zile sa mearga la ortopedie. Floricica are probleme cu piciorul.Calca stramb si se pare ca este ceva la sold. Asteapta sa intre salariul si vin de urgenta cu ea.

Va rog, daca aveti recomandari pentru pediatrii -ortopedie, nu ezitati. Preferam la spital de stat, pentru a nu plati foarte mult.

Multumim

Mergi la inceput