Minunea de Florina are nevoie de noi
Raspunsuri - Pagina 16
magdaz_ina spune:
Informatii despre ortoped: http://www.spitaluldecopii.ro/clinici-sectii/policlinica-dorobanti/.
Se poate face programare telefonica la dr. Jianu (poate dura o luna).
Consultul e gratuit, pt ca policlinica tine de Gr. Alexandrescu si aici consulta toti medicii din spital. Teoretic iti trebuie trimitere de la medicul de familie al copilului, practic nu iti cere nimeni absolut nimic.
rares - living on the edge
Andreea_AS spune:
Multumim Magda.
Sambata ma duc la ei. Abia astept. Sper sa nu ploua.
Floricica este mai bine, cu secretiile duce o lupta mai grea. II da o maseluta si e baloasa tare.
Pe 18 trebuie sa vina la Bucuresti pentru consult si pentru prescriptia medicamentelor(coudaminul prescris de catre medicii din spital). Speram sa reusim prin Farmacia Internationala sa le cumparam. Acum sa vedem si cat costa.
alex_andra spune:
Andreea, ne putem intalni zilele astea, sa-ti dau jucariile pentru Florina? eu plec vineri din bucuresti.
Ideal, pentru mine, ar fi sa vii tu in zona mea, ca-s foarte prinsa cu diverse, dar, daca nu poti, nu-i problema, ne descurcam noi:)
Eu stau in zona Colentina-Dna Ghica si lucrez in zona Romana, iar sotul meu lucreaza pe Dorobanti.
Maine o sa ajung in zona Unirii, ca sper sa reusesc sa ajung la intalnirea DC, de 1 iunie.
diannaalex spune:
La Multi Ani Florina sa cresti mare sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi.
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Andreea_AS spune:
Multumim pentru urari. Toti copilasii sa fie sanatosi, sa se bucure de o copilarie frumoasa si fericita!
Gabi, Alexandra, maine ne vedem....cred ca pe la 5,3o cu Gabi, apoi cu Alexandra-ca vin la Kaufland pe Colentina sa iau ceva de la cineva.
Suntem intr-o situatie delicata. Am scris fetelor din Germania sa ne dea preturile pentru diverse cantitati de substanta activa. Acum astept raspuns. Floricica va veni la Bucuresti peste doua saptamani pentru consult si pentru reteta.
Medicamentele vor fi aduse prin DHL - in cazul in care nu rezolvam cu Farmacia Internationala.
kariguld spune:
Andreea, ti-am dat Pm, ca pe mess nu te-am vazut. rezolv eu cumva.
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
magdaz_ina spune:
Andreea, noi am colaborat bine cu Fan Courier, atunci cand am trimis cd angio in Germania (au preturi mai scazute ca DHL).
rares - living on the edge
DidiAlex spune:
Andreea, io ti-am scris la subiectul de germania
ti le trimit io medicamentele duminica prin sora mea, si nu am nevoie de reteta, numai raspunde-mi la intrebarile legate de dozaj si cate bucati vrei..ca sa dau comanda la farmacie si sa ajung sa le iau
domnitzelor care aveti tel andreei luati legatura voi va rog mult cu ea, ca io astept un raspuns