Minunea de Florina are nevoie de noi

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andreea_AS spune:

miercuri vin fetele in Bucuresti....sper sa fie bine la consultul la inimioara de la Fundeni...

Tot miercuri am sa am si extrasul de cont complet (perioada 09mai-16 mai) si voi scrie exact sumele stranse.

Florina este vioaie, Iulia si-a reluat activitatile casnice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

andreea, multumim de vesti!

Mergi la inceput

Abia astept ziua de maine. Sunt sigura ca va trece timpul foarte repede si sper ca vestile sa fie din cele mai bune.

Fetelor, apelez la voi....nu are nimeni un cantar de care sa nu mai aiba nevoie?

Mergi la inceput

Azi am cunoscut-o pe Florina. Nu stiu de unde, dar am avut mari emotii.

Am fost la pediatrie cu ea, a stat cuminte la echograf, nu este speriata de doctori. Nu i-a placut insa senzatia de rece de la gel. Am reusit sa ii distrag atentia si a stat linistita in cele din urma.
Din nefericire, Florina a fost diagnosticata cu o bronsolita. I s-a dat medicamentatie ce trebuie administrata vreme de o luna si apoi sa revina la consult. A daramat-o pe Iulia vestea. Nu se astepta. Florina haraie, tuseste, iar secretiile nu ii prea dau pace. Au batista bebelusului, insa li s-a stricat aspiratorul. Uf, cantar nu, aspirator nu.....

Sper sa se rezolve problema acasa cu tratamentul pe care l-au primit si sa nu necesite spitalizare...

Azi nu au gasit in farmacii toate picaturile, si siropurile, insa maine dau eu o raita si sper sa le gasesc.

Nu am extras de cont pentru perioada 13 mai -18 mai, insa taticul va merge la banca vineri si voi face confirmari de sume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

sanatate Florinei. cred ca mica luptatoare va trece cu bine peste aceasta perioada.

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Off,imi pare tare rau de Florina,sanatate ii doresc .
De unde s-a captusit cu bronsiolita?
Sper sa se refaca cit mai repede si sa nu piarda in greutate prea mult.Spune-i Iuliei(ei,stie si ea bineinteles)sa incerce sa o tina cit mai izolata si cit mai ferita de bolnaviori.

Andreea,daca ziceai cit era aici,ii puteam duce eu cintarul clasic pe care l-am avut la copii sau efectiv un cintar electronic.E greu de trimis si din cite stiu,nu e voie sa fie prea trambalat ca se poate descentra(offf,imi scapa cuvintul).

Mergi la inceput

Karina, Alina...sper sa treaca de bronsolita. am trimis medicamentele azi si de maine vor lua prescri[tia medicala.

Am sa le duc un cantar cand merg la ele. Acum a mai aparut [problema aspiratorului. nu poate scoate secretiile datorita faptului ca nu are aspirator functional.

Mergi la inceput

Vesti frumoase mi a dat azi Iulia....Floricica (asa am numit-o eu) merge nesustinuta. Nu face pasi foarte multi, dar sunt siguri. Drumul este care usa mai tot timpul, ca vrea PA...de cand ia tratamentul este mai bine, insa tuseste in continuare, are haraitul acela specific brosolitei. Este insa mai vioaie. Mananca mai bine iar Iulia este incantata. Era asa bucuroasa acum seara la telefon....ca Florina merge.

Saptamana aceasta nu s-a mai strans niciun banutz.
Am sa fac un necesar cu ce controale sunt necesare a le face in urmatoarea perioada costurile, ce medicamentatie ii este prescrisa si cat costa.

Karina, am trimis un mesaj pe PM.

Mergi la inceput

Florina este din ce in ce mai vioaie, merge singurica, mananca bine. Iulia este incantata ca de cand au revenit acasa, nu mai are probleme cu mancarea. Pe de alta parte, are probleme cu scaunul. Este destul de tare si dureros. Pana acum bea ceai, insa de zilele trecute nu il mai vrea nici pe acesta.
Cand m-am intalnit cu ele, am vazut-o pe Floricica cum se chinuie saracuta si plange -mami, mami zice tot timpul. Uf, asa mi se rupe sufletul cand o vad chinuindu-se.

http://networkedblogs.com/i9YdH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andreea_AS

Florina este din ce in ce mai vioaie, merge singurica, mananca bine. Iulia este incantata ca de cand au revenit acasa, nu mai are probleme cu mancarea. Pe de alta parte, are probleme cu scaunul. Este destul de tare si dureros. Pana acum bea ceai, insa de zilele trecute nu il mai vrea nici pe acesta.
Cand m-am intalnit cu ele, am vazut-o pe Floricica cum se chinuie saracuta si plange -mami, mami zice tot timpul. Uf, asa mi se rupe sufletul cand o vad chinuindu-se.

http://networkedblogs.com/i9YdH

Andreea,
cred ca constipatia poate fi si de la medicatie.Nu poate sa-i dea sirop de lactuloza sau sa-i puna lactoza in laptic?

Eu am inteles ca au medicatie asigurata pt 3 luni si testele pt 6 luni.Cred ca peste o luna e bine sa mearga tatal pe la Casa de Asigurari sa vada cum poate face sa primeasca de la ei medicamentele,sorry,nu cunosc procedura insa cred ca tb insistat.Ma gindesc ca banii ce vor stringe vor fi foarte necesari pt restul controalelor,drumuri,etc.

Ma bucur ca papa mai bine,conteaza mult sa mai puna greutate.
Sanatate si toate gindurile noastre bune!

Mergi la inceput