Pufi ian-feb 2010 - LMA Ayanna ! (17)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

multumesc fetele, stefan e bine, facuse 39, probabil un pic mai mult. niciodata nu a fost insa atat de rau, ca stare generala, rau de tot, carpa. si pt ca soacra-mea a avut/are impresia ca respira cam greu + starea de kko, am sunat la 112, intre timp copilu isi revenise....l-a ascultat, nu avea nimic, putin rosu in gat, sa-i dau eventual cu niste tantum verde, antitermice alternate, eventual impachetari si mi-a dat si un supozitor cu novocalmin in caz de nevoie, adica la peste 38.5, eu stiam ca de la 39 in sus.....deci nimic interesant......s-o fi crucit, uite oameni nebuni pt ce suna la 112 acum copilu e bine, nu a mai facut febra, dar tot e nervos, a venit maica-mea, personaj rara avis, se mai ia cu ea, uita....

BF, mersi de lamuriri privind vopseaua, asa ma gandeam si eu, ca pe negru oricum nu ar prinde nimic. o sa ma spal ceva mai des pe cap si o sa astept sa treaca de la sine, nu ii mai fac nimic. m-am si obisnuit cu imaginea de fapt. maica-mea nici nu a observat...
a, mersi de linkul cu ciocolata, lamuritor....nu i-am dat si nici nu o sa-i dau, eu faceam alergie la ciocolata cand eram mica, iar asta mic numai ciocolata ii lipseste la cat de titirez e toata ziua.

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

multumesc fetele, stefan e bine, facuse 39, probabil un pic mai mult. niciodata nu a fost insa atat de rau, ca stare generala, rau de tot, carpa. si pt ca soacra-mea a avut/are impresia ca respira cam greu + starea de kko, am sunat la 112, intre timp copilu isi revenise....l-a ascultat, nu avea nimic, putin rosu in gat, sa-i dau eventual cu niste tantum verde, antitermice alternate, eventual impachetari si mi-a dat si un supozitor cu novocalmin in caz de nevoie, adica la peste 38.5, eu stiam ca de la 39 in sus.....deci nimic interesant......s-o fi crucit, uite oameni nebuni pt ce suna la 112 acum copilu e bine, nu a mai facut febra, dar tot e nervos, a venit maica-mea, personaj rara avis, se mai ia cu ea, uita....

BF, mersi de lamuriri privind vopseaua, asa ma gandeam si eu, ca pe negru oricum nu ar prinde nimic. o sa ma spal ceva mai des pe cap si o sa astept sa treaca de la sine, nu ii mai fac nimic. m-am si obisnuit cu imaginea de fapt. maica-mea nici nu a observat...
a, mersi de linkul cu ciocolata, lamuritor....nu i-am dat si nici nu o sa-i dau, eu faceam alergie la ciocolata cand eram mica, iar asta mic numai ciocolata ii lipseste la cat de titirez e toata ziua.

_

Imi pare rau ca v-ati panicat, dar bine ca Stefan incepe sa isi revina.
Sa iti amintesc ca Dani a facut 3 zile la rand 39.7 - 39.8? Normal ca starea generala e nasoala la asa febra, dar a trecut dupa 3 zile si au aparut bubitele. Stefan in ce zi de febra e?
Sa nu fie vreun virus la fel cum a avut Dani.....
Nu va mai speriati....atat de tare zic si eu....ca eu am stat acasa si ii luam temperatura din ora in ora.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Ana...bine ca isi revine puiul! Poate au fost doar maselutzele...
Nyny... de comment-uri! Spor la lucru la birou, astazi!
Ale1212xa...uhhhh, ce Paste ati avut....multa sanatate sotului!
Bea..ce bine ca a mai stat tati cu Ivanel, mai ales daca ai avut casa plina de lume! Bietul pui, cat il mai chinuie nesuferitzii de canini!...offf...
BF...sarumana de link-ul cu ciocolata, foarte edificator. Nu i-am dat ciocolata, si nici nu aveam in intentie, dar a mai prins-o pe sora-sa cu paine cu nutella de vreo 2-3 ori, si si-a bagat si ea boticul... Diana n-a stiut nimic despre dulciuri pana pe la 4 ani, cand a mers la gradi. Banuiesc ca cu iris va fi nitzel mai complicat, daca vede la sora-sa...

Aseara am avut si noi o partida de maraiala prelungita, n-am mai scapat doar cu camilia, i-am dat si nurofen...Iar ii sangereaza gingia la maseaua iesita din stanga jos....banuiesc ca mai creste, sau ...nu stiu...sus e jale...in stanga, unde un coltz sparsese deja gingia, s-a astupat din cauza umflaturii, iar acum am senzatia ca vrea maseaua sa iasa toata odata, fara sa mai trimita coltzii la inaintare... Parca e scenariul unui film de groaza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:

_

Imi pare rau ca v-ati panicat, dar bine ca Stefan incepe sa isi revina.
Sa iti amintesc ca Dani a facut 3 zile la rand 39.7 - 39.8? Normal ca starea generala e nasoala la asa febra, dar a trecut dupa 3 zile si au aparut bubitele. Stefan in ce zi de febra e?
Sa nu fie vreun virus la fel cum a avut Dani.....
Nu va mai speriati....atat de tare zic si eu....ca eu am stat acasa si ii luam temperatura din ora in ora.....

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

pai mai mult soacra s-a panicat, eu una sunt mai relaxata, ma bazez putin si pe instinctul de mama, dar n-am vrut sa par mama loca in ochii ei, asa ca....de aseara nu a mai facut febra, asa ca nu cred sa fie vreun virus.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:

Ce bine ca nu a mai facut deloc temperatura. Poate l-au necajit mai rau maselutzele ieri...

Asa e si soacra mea, cu sufletul la gura.... mai rau ma baga in ceatza cand e vorba de asa ceva... offff,

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Aseara am avut si noi o partida de maraiala prelungita, n-am mai scapat doar cu camilia, i-am dat si nurofen...Iar ii sangereaza gingia la maseaua iesita din stanga jos....banuiesc ca mai creste, sau ...nu stiu...sus e jale...in stanga, unde un coltz sparsese deja gingia, s-a astupat din cauza umflaturii, iar acum am senzatia ca vrea maseaua sa iasa toata odata, fara sa mai trimita coltzii la inaintare... Parca e scenariul unui film de groaza...

Sorina, mami de Diana si Iris

Offf, inca n-ati scapat... e a 4-a maselutza, nu? Imi imaginez cat sufera ea, daca locul arata in halul ala.
micutza Iris.

Noi am scapat deocamdata de maraiala. Si noaptea doarme mai bine. Mai trebuie sa-i iasa si lui o maselutza, tot in stanga jos. E foarte umflat locul, dar inca nu se vede nici un colt. Pana acum nu pare sa-l deranjeze... mai vedem, sa nu-l deochi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

Hristos a Inviat!

dece multumesc de cafea..am o mare nevoie...

am fost un pic suparati de Pasti...duminca am fost sa il impartasim pe Dragos si l-a tinut tati in brate..cand am iesit din biserica a dat sotul sa il puna jos si l-a taiat spatele, pur si simplu nu a mai putut sa se indrepte de spate si sa se miste...asa ca am venit acasa si 2 zile le-a stat in pat. La doctor nu a vrut sa mearga, concediu nu a vrut sa isi ia asa ca azi sontac sontac s-a dus la servici.
Eu in schimb a trebuit sa ma duc la tara, la cimitir luni dis de dimineatza ca sa imparim pachete cum e obiceiul si l-am luat si pe Dragos dupa mine...a fost groaznic de obositor pentru amandoi, seara am mersi si pe la nasi tot doar noi 2...greu ce sa mai...

-----------------------------------------
Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Adevarat a inviat!

Sanatate multa sotzului tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Buna fetelor,

La multi ani si Hristos a Inviat!

Intru pe fuga, ca sa fac o scurta prezenta si sa spun

La multi ani Simply !

Cu intarziere e adevarat, dar mai bine mai tarziu decat niciodata .
Sa fii sanatoasa si sa ai tot ce-ti doresti.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

am ajuns acasaaaaaaaaaa

doamne, ce bine e....

a fost ok drumul...mersbine.....jiji ok....

mi-am pus si io o bere bruna...si ma gandesc c-o sa reusesc io sa despachetez si boarfele...ce atata graaba...

bea...nu bat pe nimeni...nu stiu ce sa zic...era vorba de lapte de vaca fiert.....si ma gandesc ca in afara de a se inacri....n-are ce sa faca 3-4 ore cat statea in termos...oricum, alta varianta n-as fi avut...noi stateam in casa mare...aragazul era in alta parte...asta e...oricum...la ce porcarii a mancat jiji zilelel astea..( biscuiti, pufuleti, saracul....mama...in afara de...laptiutz...nu realizeaza ca un copil mananca si altceva......)..dar SUNT ACASA

DE ACU totulintra in normal...

va pup...cat ink nu mi se urk berea la cap

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Offf, inca n-ati scapat... e a 4-a maselutza, nu? Imi imaginez cat sufera ea, daca locul arata in halul ala.
micutza Iris.

Noi am scapat deocamdata de maraiala. Si noaptea doarme mai bine. Mai trebuie sa-i iasa si lui o maselutza, tot in stanga jos. E foarte umflat locul, dar inca nu se vede nici un colt. Pana acum nu pare sa-l deranjeze... mai vedem, sa nu-l deochi.

Nyny...

Din pacate nu e nr.4...e nr.3..iesise un colt la ea, si acum s-a acoperit, din cauza inflamatiei...cele de jos sunt complet iesite, asa par, poate ar mai trebui sa se inaltze putin, nu stiu...sus e praf si pulbere, premolarul stanga sus iese acum cu totul, se vede tot prin gingie...poate scapam mai repede, ca o chinuie demult. Are gingii tari, din cate imi pot da seama....poate asta o fi de bine....

Ce bine ca e mai bine David! Barbatzel in lege, suporta durerea cu capul sus! Bravo, David!

Mergi la inceput