Pufi ian-feb 2010 - LMA Ayanna ! (17)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Salutare la toate fetele, sper ca ati avut sarbatori linistite, eu sunt la servici. Deja. Asta e, nu se poate in concediu incontinuu, iar la loto nu am castigat eu. Inca.

So,
Lorex, Alicredo - multumesc, pup cu drag.

Mire - eu nu ii dau lui Dani maslina intreaga, mi-e frica inca. Si chiar vroiam sa va intreb daca dati masline la copiii, eu ii dau 1 - 2 la masa, rupte in bucatele mici, mi le cere, daca vede cutia cu masline, intinde mana si cere. Ii plac ca sunt sarate.

Bea - nu am apucat sa ma uit pe poze, dar de la reactiile fetelor referitor la prajituri, sunt si eu incantata. Eu nu stiu sa fac prajituri si consider ca ingrasa prea tare, e prea multa munca. Chec/pandispan, placinta cu branza si briose sunt singurele chestii pe care le fac. Probabil voi gati mai mult cand va manca si Dani prajituri/placinte si voi prefera sa nu i le cumpar.
Si tot inainte sa ma uit pe pozele cu burtica ta, eu stiu ca uterul se "relaxeaza" mai repede la bb2, mai ales daca e dupa o scurta perioada de timp dupa bb1. Muschii sunt mai moi si de aceea ai deja burtica. Vecina mea e insarcinata in 4 luni si deja are burtica mai mare decat aveam eu in 7 luni. Probabil va trebui sa bagi mai mult turbojam dupa nasterea fetitei tale cu codite!

Simply, La multi ani! cu intarziere. Sper ca ati avut sarbatori luminate, chiar daca departe de casa.

Ana-g - vopseaua neagra se mai decoloreaza nitel dupa cateva spalari. Sa nu te vopsesti inainte de cel putin 3 saptamani, ca sa nu ramai cu parul in mana. Nu conteaza ca stai 1 luna mai inchis, asteapta sa se decoloreze singur. Daca pui acum o culoare mai deschisa, nu se prinde nimic. Vopseaua neagra se duce doar cu decolorare. Daca tu zici ca esti saten deschis, asteapta cel putin 1 luna si apoi daca e neaparat si iti doresti f mult, te duci la coafor sa iti faca decapaj. Fii atenta si unde iti faci decapajul, ca si acolo e sensibila treaba, sa nu cumva sa iti puna prea mult decolorant si sa ai surprize de suvite cazute. Take care!!

Trec la capitolul urmator.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Eu i-am dat lui David, acum la 12, ciorba de miel. Abia acum ma gandesc... o fi bun mielul pt ei?

Mamica fericita de Mara si de David

Eu nu i-am dat miel. A adus mama aseara drob. Si azi cica face friptura de miel la cuptor. Dar nu cred ca ii dau, e prea mic si am senzatia ca e carnea prea grea. Sau e doar o senzatie.
Am intrebat si vecina si nici ea nu i-a dat fetei ei, care are 1.7 ani.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

azi noapte am visat ca era sora mea insarcinata si si-a luat un echograf, si ne-am uitat era intravaginal..nu am vz nik.......

apoi ne-am uitat la mine, si am vazut bebelina, ca era fetita, cu fata lunguitta asa, cred ca zambea sau nush ce facea, dar se juca permanent in burtica, si restul nu am apucat sa vad, ca se trezise Ivan...

dar............mi-a dormit azi noapte pana la 6........nu a papat deloc, atunci ma trezisem eu, nu stiam pe ce lume is.........
si i-am fc 180 lapte praf si l-a baut.......a dormit pana la 8 jumate]

acu doarme cu ta-su ma duc si eu

sa aveti o zi linistita, fericcita si plina de bucurii!!!!!!!!!!!

Bea, mamica fericita de flacau Ivan nazdravan(14.01.2010 si 9+ cu fetita cu codite...

Doamne ajuta!

BEA - incepe perioada viselor urate si a cosmarurilor. Nu te speria. Eu am avut o gramada de vise ciudate in primul trimestru de sarcina. E hormonal. E demonstrat stiintific. Nu cred ca te ajuta asta cu ceva....dar asa....sa stii!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:

Eu i-am dat lui David, acum la 12, ciorba de miel. Abia acum ma gandesc... o fi bun mielul pt ei?

eu mi-am pus intrebarea asta despre capsuni, oare are voie capsuni? i-am dat si ieri si azi capsuni cu smantana blenderuite, a mancat o gramada, m-am gandit daca nu cumva i-o fi rau de la ele, ca a mancat prea multe... ca de reactii alergice clar nu face, capsunile sunt foarte bune pentru sistem digestiv, se zice ca ar fi ca si cum ai da cu aspiratorul pe interior...

miel eu cred ca e foarte bun, fraged... de ce sa nu fie bun? bebelusii nu au nevoie de chestii degresate, le prie grasimile evident in cantitati ok.

Pofta buna la bunatati de pasti!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Eu cred ca au voie orice fruct. Eu sunt pro fructe. Bine, nu cantitati industriale de prima data, eu ii voi da capsuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Neatza... de la scarbici/servici

Dece sarumana pt cafelutza...eheheee mi-am adus aminte si eu de luna(cele 10 zile) mea de miere, cand am facut turul tzarii si am ajuns si noi la Durau, Cheile Bicazului, P. Neamtz... intr-adevar, o zona superba.
Ana foarte ciudata vremea asta. Si eu mi-am luat plasa de cateva ori cu vantul. Poate totusi e din cauza maselutzelor temperatura si starea proasta. Cum mai e?

Ma duc sa ma uit la pozele cu printzesa matinala (Sorina)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex
Miremia, si bobitzei ii plac maslinele, insa eu n-am avut curaj sa o las s-o bage toata in gura, o tin eu si ea musca!
PS: vine si la noi H&M la toamna cica

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

M-am lamurit eu si cu HM. Am fost la Unirii, doar tampenii ciudate. Sorry daca e vreo fata adepta HM, poate nu ar trebui sa fiu atat de vehementa in postari, dar i-am luat lui Dani 2 body-uri si 2tricouri si am plecat.
Singura chestie nice, pantalonii de in culoare bleumarin. Dar n-am avut dispozitia sa probez. Este cu totul alta colectie decat in strainatate. Eu mergeam des in Ljubljana si plecam de la HM cu multe haine. De aici nu am avut ce sa iau. Sau poate colectia de vara asta e mai....asa...ciudata.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

buna!!!

da, o zi foarte frumoasa azi!! la cat mai multe asa

despre capsuni....daca nu face alergie la ele, nu ar fi alta problema. si eu am inceput sa-i dau, chiar daca nu-s alea romanesti, mici si parfumate, ma multumesc si cu ce se gaseste la ora asta. cu iaurt i-am dat, o sa incerc si cu smantana.
carnea de miel...ar trebui mielu sa fie mai maricel, peste 10 kg cica, altfel carnea e plina de nu stiu ce, greu de digerat. de ce nu se gasesc si altfel de carnuri pe piata in mod obisnuit, in afara de pui, porc si vita?...nu stiu, probabil astea se cresc mai usor, cred. ca si laptele de capra de ex, care e f bun si hranitor, pt astia mici mai ales, alternativa la cel de vaca, dar caprele nu se cresc usor si probabil nu-s atat de productive ca vacile.

am aproape 2 saptamani de intarcat si am uneori momente de nostalgie....s-a intamplat intr-o noapte sa se trezeasca plangand/urland si saracu, pe cand il tineam eu in brate leganandu-l, cauta tztza cu ciocu deschis, ca puii de pasare......greu m-am abtinut....problema era de fapt faptul ca se tot trezea peste noapte, ca suptu de noapte buna nu ma deranja, asa, de cand l-am intarcat, doarme toata noaptea, intins, pana dimineata, cu f mici exceptii care oricum se rezolva in 2-3 minute de leganat.

ruxi, nu e obligatoriu hematon la eruptia maselelor. stefan nu a avut, iar carnea vie de care tot vorbeam....nu e chiar asa groaznic cum suna, depinde de caz. va doresc maseleala usoara!!

_
mama lui Stefan, pui scump

Oaia fata primavara, mieii ajung la peste 10kg in preajma Pastelui, trebuie sa fie intarcat ca sa poata fi taiat, altfel are gust ciudat.
Si nu se taie miel in alta perioada, pt ca nu mai e miel, e oaie deja. ma rog, trece prin perioada de "carlan".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:

Eu nu i-am dat miel. A adus mama aseara drob. Si azi cica face friptura de miel la cuptor. Dar nu cred ca ii dau, e prea mic si am senzatia ca e carnea prea grea. Sau e doar o senzatie.
Am intrebat si vecina si nici ea nu i-a dat fetei ei, care are 1.7 ani.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Nu i-am mai dat nici eu... are timp toata viatza sa manance.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

Hristos a Inviat!

dece multumesc de cafea..am o mare nevoie...

am fost un pic suparati de Pasti...duminca am fost sa il impartasim pe Dragos si l-a tinut tati in brate..cand am iesit din biserica a dat sotul sa il puna jos si l-a taiat spatele, pur si simplu nu a mai putut sa se indrepte de spate si sa se miste...asa ca am venit acasa si 2 zile le-a stat in pat. La doctor nu a vrut sa mearga, concediu nu a vrut sa isi ia asa ca azi sontac sontac s-a dus la servici.
Eu in schimb a trebuit sa ma duc la tara, la cimitir luni dis de dimineatza ca sa imparim pachete cum e obiceiul si l-am luat si pe Dragos dupa mine...a fost groaznic de obositor pentru amandoi, seara am mersi si pe la nasi tot doar noi 2...greu ce sa mai...

-----------------------------------------
Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

incerc sa pun un link, oare ma lasa?

p.s. eu nu stiu/ nu inteleg cum sa ascund un link, desi am citit de nu stiu cate ori instructiunile de pe prima pagina.....sorry

http://medlive.hotnews.ro/ciocolata-oferita-copiilor-de-cand-cata-si-sub-ce-forma.html

Mergi la inceput