Pufi ian-feb 2010 - LMA Ayanna ! (17)
Raspunsuri - Pagina 5
sorina_bz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplicity Ariana are si ea un pic de parut,cat sa ii fac o codita cu 3 fire de par asa comic arata; |
Vreeem pozeee cu Ari cu coditza!!!
Ruxita spune:
azi am reusit sa-l scoatem pe ticu din casa, yupiiii! ne-am dat pe tobogan si taticu ne-a prins (numai 1-2 ori pana am prins eu la curaj)...
am observat ca de fiecare data cand mergem afara, Kay miroase a puisor de gaina (parul ii miroase a pui de gaina)... nu-mi explic...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
ana_g spune:
pe fond de maseleala, stefan are temperatura si o stare f proasta...mai si tuseste si am si vaga impresie ca respira un pic greu, ceea ce ma face sa ma intreb daca n-o fi racit/prins vreun virusache, ceva. ma simt vinovata ca l-am scos afara in ciuda vantului nebun, nu mult, e-adevarat, dar cum in timpul eruptiilor dentare cica au imunitate scazuta, mi-e sa nu fi "prins" ceva adus pe aripile vantului......asa mila mi-e de el, se vede ca sufera, ca-l doare, ca...of...i-am dat panadol, culmea, febra a crescut si mai mult, acu astept sa treaca orele sa pot sa-i dau nurofen. sper sa treaca noaptea cu bine si in functie de cum e maine, poate ajung cu el la doc.....
_
mama lui Stefan, pui scump
Ruxita spune:
citat din mesajul lui ana_g pe fond de maseleala, stefan are temperatura si o stare f proasta...mai si tuseste si am si vaga impresie ca respira un pic greu, ceea ce ma face sa ma intreb daca n-o fi racit/prins vreun virusache, ceva. ma simt vinovata ca l-am scos afara in ciuda vantului nebun, nu mult, e-adevarat, dar cum in timpul eruptiilor dentare cica au imunitate scazuta, mi-e sa nu fi "prins" ceva adus pe aripile vantului......asa mila mi-e de el, se vede ca sufera, ca-l doare, ca...of...i-am dat panadol, culmea, febra a crescut si mai mult, acu astept sa treaca orele sa pot sa-i dau nurofen. sper sa treaca noaptea cu bine si in functie de cum e maine, poate ajung cu el la doc..... _ mama lui Stefan, pui scump |
sa treaca repede febra cea rea! Eu nu asteptam sa treaca orele, ii faceam proceduri de apa (baie in apa calaie, comprese), dat pampersul jos si supozitoare! doctorita mi-a zis ca daca febra nu cedeaza in intervalele de timp de la nurofen la panadol pot sa-i pot supozitor... am schimbat novocalminul cu paracetamol supozitor si-si face treaba ok.
Da, a fost cam vant zilele astea, si noi suntem cu maselute si serile cam fornaia pe nas, dar n-a evoluat spre nimic mai grav... bine, eu obisnuiesc sa-l tin de ex. cu capul descoperit mai tot timpul, exceptand iarna bineinteles, dar pe un timp ca asta, cand bebelusii de varsta lui au toti caciulita, Kay e cu capul descoperit si doar spre seara ii pun gluga in cap...
--------------------------------------------------------------------------------------------
alicredo spune:
citat din mesajul lui Ruxita azi am reusit sa-l scoatem pe ticu din casa, yupiiii! ne-am dat pe tobogan si taticu ne-a prins (numai 1-2 ori pana am prins eu la curaj)... am observat ca de fiecare data cand mergem afara, Kay miroase a puisor de gaina (parul ii miroase a pui de gaina)... nu-mi explic... -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
asa si noi...f buna comparatia cu puiul de gaina. l-am tinut intr-o seara in brate si am obs mirosul ciudat.habar nu am de la ce.poate transpira, dar e f diferit de mirosul lui de transpiratie, de ex dupa ce se trezeste si a transpirat.pas...
din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
decenuela spune:
neatza fetili....la coffe , va rog....
noi am av o zi frumu din pct meu de vedere...dupa ce s-a trez si jm si JM...am umplut masina cum spuneam si am fc un tur....tg neamt..P meamt...bicaz ...durau...casa. popas la bicaz la baraj..acolo si papa pe un restaurant plutitor. Pt mine a fost un ...remember...ca am locuit 7 ani in Pn....si intr-adevar e o zona f frumoasa si vroiam sa ma dau rotunda in fata lu JM care sustine ca loc mai grozav ca banatul nu exista....normal , subiectiv.
jiji a fost f cuminte....ba chiar la intoarcere a adormit ca baba in gara....de la aerul tare de munte....si vant...sper sa nu aiba nik.
peste noapte am un termos si puneam laptele caldut...sa-l am cand se trez el....s-a trez la 4 dau bibe...nu intelegeam de ce plange...era putin inacrit...n-aveam cum sa fac rost asa repede de lapte...pana sa-l incalzesc etc ma apuca dimi..am incercat cu apa..n-a vrut...asa ca dansul ploii...scurt...sa zic asa....eprima noapte fara lapte...
acu beau coffe....impachetez repede...astept sa se trez si go...
daca si la intoarcere jiji va fi ok...incep sa ma mai linistesc in ceea ce priveste calatoriile viiitoare...eu sunt ramasa cu sechele...( anul trecut de paste la intoarcere , cu 30 km inainte de buc s-a mers bara la bara...a fost criminal...)
simpli si eu sunt nostalgica...dupa alaptat...acusica facem si noi luna....in leg cu CM...poate pt ca tu psihic...nu te-ai intarcat sau poate stresul si oboseala prin care treci acu...io zic totusi sa intrebi un medic....
MP....ne e dor de tine.....ce fac nemtii tai???
lore...ce frumu povestesti tu...cand ziceai de plimbarile tale de cand erai gravida....ma gandeam cum se spunea...sa profitam de acea perioada ca e cea mai frumoasa si nu intelegeam de ce...acu si eu recomand gravidelor....acelasi lucru...sa profite...( bine eu nici n-am av nicio prb de sarcina...greturi..varsaturi ...etc)
am uitat ce-am mai citit si...daca mai fac spam si nu trimit...intra repede in peisaj sorina...
sa aveti o zi superba dragelor....si ne auzim maine la coffe
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
Ruxita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alicredo
asa si noi...f buna comparatia cu puiul de gaina. l-am tinut intr-o seara in brate si am obs mirosul ciudat.habar nu am de la ce.poate transpira, dar e f diferit de mirosul lui de transpiratie, de ex dupa ce se trezeste si a transpirat.pas... din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel ! te iubim puiule....!!! |
nu, ca mie imi place mirosul lui! Probabil e combinatia de piele+soare... puii abia scosi din ou care stau un pic la soare au un miros distinct specific si simpatic...
sorina_bz spune:
Buna dimineata!
Dece...multu de cafea, un drum bun si usor sa aveti astazi!
Ana...sorry de febra puiului! Poate sunt totusi numai maselutzele, si nu vreun virusache... Cat a facut temperatura?
Merg sa o culc pe bebelina, ca iar s-a trez la 6 jumi...revin.
...O zi minunata tuturor!
Beatrice1982 spune:
neata!
si noi am petrecut frumos........
ca de obicei full la mine de oaspeti mereu..
ivan- a grijit ta-su mult mult de el....a fost foarte bine............
urla inca nu au spart caninii gingia.........sufera saracul......
offfffffffffff
dece sa nu ma bati, dar eu stiu ca nu e bine sa pastrezi laptele cald/caldut la termos ca se inmultesc ceva bacterii pe acolo care nu fac bine la bebe
argumente exacte nu pot sa iti dau ma mai interesez......dar asa stiu..........
ma bucur ca ati petrecut fain...........super!!!!!
noi azi ne ducem pe meleaguri calde si mai putin calde....e soare e frumossssssssssssssss
sa aveti o minunata!!!!!!!!!!!!!
Bea, mamica fericita de flacau Ivan nazdravan(14.01.2010 si 9+ cu fetita cu codite...
Doamne ajuta!