Pufi ian-feb 2010 - LMA Ayanna ! (17)
Raspunsuri - Pagina 2
lorex spune:
HRISTOS A AINVIAT!
Sarbatori fericite tuturor!
LA MULTI ANI, SIMONA!
You're simply the best!
lorex spune:
Anul trecut am petrecut noaptea de Inviere aici, pe forum, cu Andrelina!....ce vremuri...
Asa...Ruxita...eu din cate stiu carnea de miel nu-i buna nici pt adulci.Cica e cam toxica, nu-i maturata...mai trebuie cercetat..
Nu-ti recomand o Inviere la o manastire ca iese cu calcat in picioare si senzatii claustrofobe doar daca gasesti ceva uitat de lume sau o bisericutza de la tzara!
Sorina, felicitrai pt cele 10! Noi inca nu l-am trecut!
Miremia, si bobitzei ii plac maslinele, insa eu n-am avut curaj sa o las s-o bage toata in gura, o tin eu si ea musca!
PS: vine si la noi H&M la toamna cica
alicredo, Bea si toate ftele, va pup si va doresc petrecere frumoasa!
lorex spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui simplicity
Si eu folosesc produsele respective;la Ariana ii plac mult,le folosesc in general cand sunt plecata(sunt forte practice, presupun ca te referi la www.ellaskitchen.co.uk/mango-baby-brekkie/" target="_blank">astea , cica sunt organice,mai multe nu stiu nici eu Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit." |
da! despre ele vorbesc!
vreau sa-mi comand de pe amazon.
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex Anul trecut am petrecut noaptea de Inviere aici, pe forum, cu Andrelina!....ce vremuri... Asa...Ruxita...eu din cate stiu carnea de miel nu-i buna nici pt adulci.Cica e cam toxica, nu-i maturata...mai trebuie cercetat.. Nu-ti recomand o Inviere la o manastire ca iese cu calcat in picioare si senzatii claustrofobe doar daca gasesti ceva uitat de lume sau o bisericutza de la tzara! Sorina, felicitrai pt cele 10! Noi inca nu l-am trecut! Miremia, si bobitzei ii plac maslinele, insa eu n-am avut curaj sa o las s-o bage toata in gura, o tin eu si ea musca! PS: vine si la noi H&M la toamna cica alicredo, Bea si toate ftele, va pup si va doresc petrecere frumoasa! _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
o fi parerile impartite?
http://sanatate.acasa.ro/dieta-nutritie/beneficiile-carnii-de-miel-539.html
eu stiam de carnea de miel ca e buna! (ceea ce era suficient), dar mi se pare logic ca dupa o perioada de post prelungit sa se manance carne de miel, probabil cea de porc ar pica mai greu... si articolul spune ca ar fi chiar foarte buna si pentru copii - sursa importanta de proteine pentru copii aflati in perioada de crestere.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Ruxita spune:
mda...
http://www.bucatarul.ro/Articole-Culinare/63/Carnea-de-miel-pro-si-contra.html
si buna si nu prea...
eu stiu doar ca-mi place foarte tare! M-am cam saturat de porc, pui, vita... nu inteleg de ce nu se gaseste in comert carne de iepure, de ratza, de gasca, de caprite/tzapushor...???
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui lorex Anul trecut am petrecut noaptea de Inviere aici, pe forum, cu Andrelina!....ce vremuri... Asa...Ruxita...eu din cate stiu carnea de miel nu-i buna nici pt adulci.Cica e cam toxica, nu-i maturata...mai trebuie cercetat.. Nu-ti recomand o Inviere la o manastire ca iese cu calcat in picioare si senzatii claustrofobe doar daca gasesti ceva uitat de lume sau o bisericutza de la tzara! Sorina, felicitrai pt cele 10! Noi inca nu l-am trecut! Miremia, si bobitzei ii plac maslinele, insa eu n-am avut curaj sa o las s-o bage toata in gura, o tin eu si ea musca! PS: vine si la noi H&M la toamna cica alicredo, Bea si toate ftele, va pup si va doresc petrecere frumoasa! |
Lorex...
Noi nu mancam never carne de miel si oaie, deci nici iris nu a primit...
Pe de alta parte, stiu ca firma plasmon avea borcanele cu omogenizate de carne diverse, de iepure, cal, miel...si alte ciudatenii, recomandate destul de devreme....undeva intre 4 si 6 luni. Borcanele cu carne de cal am avut si eu de la ei, prin decembrie...i-am dat, in amestec cu spanac...e ok...nush daca am facut bine sau rau...
Edit: borcanelele sunt liofilizate din carne, nu carne ca atare, ceea ce e putin diferit, presupun, ca si continut proteine/grasimi, fata de o carne preparata in casa......
alicredo spune:
La multi ani Simona.
Sa fi fericita,implinita,sanatoasa,norocoasa,sa fi rasfatata de sot ca pana acumm sa treci cu bine peste toate examenele vietii si sa iti vezi minunea cu ochii in fiecare zi.e prea mult? Sa ne traiesti.Te iubim mult ptr ceea ce te defineste pe tine ca persoana,ptr ceea ce esti
La multi ani Simona.
edit:plec la nani
din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
ana_g spune:
buna!!!
da, o zi foarte frumoasa azi!! la cat mai multe asa
despre capsuni....daca nu face alergie la ele, nu ar fi alta problema. si eu am inceput sa-i dau, chiar daca nu-s alea romanesti, mici si parfumate, ma multumesc si cu ce se gaseste la ora asta. cu iaurt i-am dat, o sa incerc si cu smantana.
carnea de miel...ar trebui mielu sa fie mai maricel, peste 10 kg cica, altfel carnea e plina de nu stiu ce, greu de digerat. de ce nu se gasesc si altfel de carnuri pe piata in mod obisnuit, in afara de pui, porc si vita?...nu stiu, probabil astea se cresc mai usor, cred. ca si laptele de capra de ex, care e f bun si hranitor, pt astia mici mai ales, alternativa la cel de vaca, dar caprele nu se cresc usor si probabil nu-s atat de productive ca vacile.
am aproape 2 saptamani de intarcat si am uneori momente de nostalgie....s-a intamplat intr-o noapte sa se trezeasca plangand/urland si saracu, pe cand il tineam eu in brate leganandu-l, cauta tztza cu ciocu deschis, ca puii de pasare......greu m-am abtinut....problema era de fapt faptul ca se tot trezea peste noapte, ca suptu de noapte buna nu ma deranja, asa, de cand l-am intarcat, doarme toata noaptea, intins, pana dimineata, cu f mici exceptii care oricum se rezolva in 2-3 minute de leganat.
ruxi, nu e obligatoriu hematon la eruptia maselelor. stefan nu a avut, iar carnea vie de care tot vorbeam....nu e chiar asa groaznic cum suna, depinde de caz. va doresc maseleala usoara!!
_
mama lui Stefan, pui scump
nyny spune:
citat din mesajul lui Ruxita acum am simtit si eu maselutzele in toate 4 partile!!! se simt la mana colti tari! de coloratii nu e nimic dubios inca... cand apar hematoamele si carnea vie??? -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Dar nu e musai sa apara hematoame sau carne vie. La noi se vedea cate un colt de masea (ca un punct alb) si in cateva zile spargea si gingia. Exact ca la dinti.
Mamica fericita de Mara si de David
nyny spune:
Salutare...
Zi grea pentru noi, foarte foarte obositoare. Copiii nedormiti, alergati toata ziua prin casa... dupa o repriza de scandal au picat lati. Pe Mara n-am vazut-o niciodata atat de obosita. Efectiv dormea in timp ce manca . Toata ziua si-a facut de cap, a mancat aproape numai dulciuri, iar acum inainte de culcare i se facuse foame. Abia astept sa se termine sarbatorile sa terminam si noi cu iepurasii de ciocolata, oua Kinder... si asa ma departe. Si cu obiceiul asta al nostru de a merge la nasi de Craciun si de Paste trebuie sa facem ceva. Ne intindem la masa prea multe ore... epuizant si pentru copii si pentru noi.
Mai avem un hop maine, cand vor veni finii la noi. Bine ca suntem acasa si cat de cat pot sa respect programul copiilor.
Ma duc sa ma hodihnesc... daca pot...
Noapte buna.
Mamica fericita de Mara si de David