Pufi ian-feb 2010 - LMA Ayanna ! (17)
Raspunsuri - Pagina 3
Loredana71 spune:
Simplicity,iti urez si eu cu mare drag la multi ani,sanatate multa si sa ai parte numai de bucurii,suna clichee,dar chiar asta iti doresc si din inima!Astazi am si eu doi sarbatoriti dragi,cumnatul meu si nepotul meu
Hristos a inviat!
Astazi a fost tare frumos,am mancat impreuna,a fost si sotul acasa pana dupa amiaza,in seara asta lucreaza...A fost o zi calda,sotul meu a gatit o friptura de miel,e una din cele 3 dati pe an cand gateste,desi e bucatarA iesit....wow,delicioasa!Am mancat si am mers apoi in parc,era plin ochi de lume,la picnic,la plaja,la jucat diverse,foarte frumos...Am lasat-o pe Lara prin iarba,ce fericita mai era,isi lua cate un avant,era asa haioasaA fost tare fain...
Sper ca ati petrecut si voi frumos!
Legat de carnita,asa stiu si eu,ca este toxica carnea de pui de animal,aici intra purcel de lapte,vitelus tanar,miel,etc...Si nu doar pentru copii...Dar,desigur,daca e o exceptie...Eu Larei nu i-am dat miel,mi s-a parut prea greu pentru cum mananca ea...Oricum,daca a mancat o data,nu se intampla nimic....
Va pup!Dupa sarbatori sper sa am mai mult timp sa pot sa mai dau si eu raspunsuri pe la lume,ca acum citesc si nu retin nimic
Ruxita spune:
Noi... o zi anosta, ca toate celelalte... nu avem nashi, fini, cumetri, parinti de vizitat, nici macar prieteni de familie (nu atat de apropiati)... niste ciudati, nu?
dar am fost in parc... si ne-am jucat cu ... tiganushi! Lui Kay ii place buluceala, unde vede gramada de copii acolo si el (spre deosebire de "pretenul" lui care se fereste de alti copii, speriat, circumspect, plangacios)... si cum ziceam tiganushi! au tabarat pe noi vreo 4 copii mai colorati si ne-am jucat cu ei... pashnici, nepretentiosi, fara incidente...
si o fetita (tigancusha)... tricou, pantalon scurt, desculta... ma roaga doamna urcati-ma si pe mine in leagan... leganati-ma si pe mine mai tare... si o striga pe maica-sa care maica-sa statea la ceva distanta si fuma tigara dupa tigara si se intretinea cu un tip (nu parea tatal copilei)... si-i zicea mama vino sa ma dai in leagan ca si eu sunt copil mic (sa fi avut vreo 4 ani)... maica-sa ignore total...
si la un moment dat copila a vrut sa faca pishu... nu a cautat un loc mai ascuns, si-a dat chilotasii jos si a facut pipi mai in laterala unei banci si ... hm... si-a expus popoul... maica-sa era chiar langa ea... ignore total... cine s-o invete pudoarea, manierele... copila asta sigur va fi victima vreunui pedofil... poate chiar a concubinului mamei...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Loredana71 Simplicity,iti urez si eu cu mare drag la multi ani,sanatate multa si sa ai parte numai de bucurii,suna clichee,dar chiar asta iti doresc si din inima!Astazi am si eu doi sarbatoriti dragi,cumnatul meu si nepotul meu Hristos a inviat! Astazi a fost tare frumos,am mancat impreuna,a fost si sotul acasa pana dupa amiaza,in seara asta lucreaza...A fost o zi calda,sotul meu a gatit o friptura de miel,e una din cele 3 dati pe an cand gateste,desi e bucatarA iesit....wow,delicioasa!Am mancat si am mers apoi in parc,era plin ochi de lume,la picnic,la plaja,la jucat diverse,foarte frumos...Am lasat-o pe Lara prin iarba,ce fericita mai era,isi lua cate un avant,era asa haioasaA fost tare fain... Sper ca ati petrecut si voi frumos! Legat de carnita,asa stiu si eu,ca este toxica carnea de pui de animal,aici intra purcel de lapte,vitelus tanar,miel,etc...Si nu doar pentru copii...Dar,desigur,daca e o exceptie...Eu Larei nu i-am dat miel,mi s-a parut prea greu pentru cum mananca ea...Oricum,daca a mancat o data,nu se intampla nimic.... Va pup!Dupa sarbatori sper sa am mai mult timp sa pot sa mai dau si eu raspunsuri pe la lume,ca acum citesc si nu retin nimic Lara |
wow, bucatar! care gateste foarte rar acasa...
imi place locul de care povestesti... un loc frumos pentru crescut copii... vreau si eu...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Ruxita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui nyny
Dar nu e musai sa apara hematoame sau carne vie. La noi se vedea cate un colt de masea (ca un punct alb) si in cateva zile spargea si gingia. Exact ca la dinti. Mamica fericita de Mara si de David |
sorina, nyny, ana_g mersi de clarificari... la Ela chiar nu mai tin minte cum i-au iesit si mai ales cand... sper ca nici la Kay sa nu prea stiu... cand sa ma uit, sa fie deja iesiti...
simplicity spune:
Sorina,Dece,Alexa,Ana,Ruxita,Adina,Bea,Lorex,Alicredo,Loredana va multumesc frumos pt urari,ganduri bune;multumesc inca o data tuturor pentru cuvinte asa frumoase,ca mi-ati fost alaturi sufleteste,virtual de ziua mea.
Eu am avut o zi tare simpla si frumoasa alaturi de sot si Ariana,am avut parte de liniste sufleteasca.
Va multumesc inca o data si va pup!
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit."
Loredana71 spune:
Simplicity
Ruxita,si eu am descoperit azi o masea in gura Larei,fara nici o carne vieNimeni nu poate spune cum va decurge procesul de maselire hihi...Fiecare copil e diferit...Sper si eu sa fie la toate cate mai are de avut la fel,sa nici nu stiu...Si sa fie si la voi la fel!
E intr-adevar foarte frumos parcul in care am fost!Uite aici imagini,e un parc faimos:
www.google.com/search?tbm=isch&hl=it&source=hp&q=planten un blomen&btnG=Cerca immagini&gbv=2" target="_blank">Planten un Blomen Hamburg
sorina_bz spune:
Buna de dimineata, frumoase doamne!
Vad ca nu este cafea, asa ca va servesc eu cu una calda...
Simply...ma bucur pentru ziua frumoasa si plina de liniste sufleteasca!
Nyny...sorry de agitatia de ieri...poate azi, ca sunteti acasa, va fi ceva mai bine!
Ruxita...Sa dea DD sa fie asa cum iti doresti...sa iasa maselutele lui Kay fara sa stii!
Loredana...frumoasa tare ziua voastra de ieri, si parcul e absolut superb! Felicitari pentru maseluta iesita fara maraiala!
Ana...sorry de nostalgia pt intarcare...dar e o parte buna, totusi, faptul ca doarme asa bine Stefan!
La noi e tare frumos afara, cum a fost si ieri, de fapt, asa ca o sa bagam plimbari...
I-am dat ieri la Iris oua sa ciocnim...nu pot sa descriu in ce mare fel le-a smotocit si le-a strans......noroc ca am fost inspirata, si-am pus pe pat o fatza mare de masa... In cateva minute, copila era acoperita de ou, din cap pana in picioare...A fost haioasa tare!.. Incerc sa pun ceva poze mai tarziu, daca ma va lasa, ca e treaza iar de la 6.30, si plina de treaba!
Pup you all, si o zi minunata sa aveti!
decenuela spune:
neatza fetili...haideti la coffe fierbinte...
io am luat o gura mare ca mai imi pocnea ranza privind prcul din hamburg...superb...
noi....ca de obicei de sarbatori...mancare....si iar mancare...nu am la cine sa ma duc...desi as avea dar cred ca sunt cam salbatica...asa ca am petrecut in sanul familiei...la un moment dat am plecat pt 5 min sa vada nu stiu ce iaz cu pesti JM...si mi se facuse un dor de duca de am aj la tg neamtz....aiurea...sa bem o coffe...
ruxita m-au distrat putin postarile tale ( ana-fura )..ce sa zic in bucuresti se pierde mult din farmecul sarbatorilor...
aici..la tzara...emotia sarbatorilor e alta...ai mei au postit tot postul...( desi s-au certat precum chiorii..asta e alatceva)...s-au pregatit aceleasi bucate pe care le stiu de-o viatza...apoi...pasca si cozonac care sunt adevaraciuni...
nu pot sa spun ca pt mine au acelasi farmec ca alta data....dar oricum....
azi mi-am propus sa o luam din loc....as fi vrut numai noi 3 dar...nu se poate....sunt si ai mei dornici de...duca..asa ca voi incarca masina....si go...
e bine si frumos..insa...astept saajung acasica...la lucurile mele...
sa aveti o zi superba
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Loredana71 Simplicity Ruxita,si eu am descoperit azi o masea in gura Larei,fara nici o carne vieNimeni nu poate spune cum va decurge procesul de maselire hihi...Fiecare copil e diferit...Sper si eu sa fie la toate cate mai are de avut la fel,sa nici nu stiu...Si sa fie si la voi la fel! E intr-adevar foarte frumos parcul in care am fost!Uite aici imagini,e un parc faimos: www.google.com/search?tbm=isch&hl=it&source=hp&q=planten un blomen&btnG=Cerca immagini&gbv=2" target="_blank">Planten un Blomen Hamburg Lara |
foarte frumos parcul! fantani luminoase ...mmm... ceva similar (dar evident mult mai modest am vazut in Craiova... o amintire pretioasa...
nyny spune:
Buna dimi...
Merg 2 cafele...Sorina, Dece sarumana. Noapte putin agitata, se stie. Era si normal dupa ziua de ieri...
Loredana m-au dat pe spate pozele. SUPERB parcul.
Sorina plimbari linistite azi. Tare Iris cu ouale. Si noi l-am prins ieri pe David facand acelasi lucru, doar ca pe furis.
Dece frumos ati evadat voi ieri la o cafea (banuiesc ca singuri). Mai avem nevoie si de d-astea...
Simply felicitari pentru ziua frumosa de ieri.
Va multumesc pentru raspunsurile legate de carnea de miel
Ma duc sa pregatesc masa. sa aveti o zi frumoasa.
Mamica fericita de Mara si de David