Stelute de ianuarie februarie 2007 (5)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liuda1 spune:

Neatza la pranz...

ce fac fetele? Somatzi?

NEWS ALERT - astia de la meteo s-au razgandit... cica sambata duminica sant 19-20 de grade... deci eri erau 14 pentru sambata duminica, azi sant 19-20, pana duminica poate mai schimba spre 25! Deci sa punem baza in ei... daaa!!!!!

Copil la gradi, io la munci cu drag si spor

va pup si revin cand revin, cand prind pauza,...

Mergi la inceput

cica la telefon
- buna ziua sant de la firma CUTARE (unii de ma bombardeaza cu faxuri cu publicitate ca fac ei nu stiu ce marketing... neinteresant, nu ma intereseaza) vrea sa vorbeasca cu cineva la resurse umane
raspuns
- azi nu mai e nimeni la resurse, revenitzi peste doua saptamani!!!!

bei, ce caut io aci, am treaba pana peste cap...
si io am papat si m-am bagat la vorbaaaa,
fug ca altfel e baja!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Azi vorbeam cu fetele si le intrebam cum sunt ele si ele raspundeau "frumoase" si eu ziceam "si mai cum", etc. Si la un moment dat au ramas fara epitete si eu le dau un indiciu "sunteti...ca acadelele" si Alice raspunde "facem carii".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Ce tare e Alice!!!

Apropo de alergii,Lucas e pin de bubite mici pe tot corpul.Nu stiu ce sa fie ca nu sunt rosii ci doar multe si marunte.Nu il deranjeaza deloc,doar ca m-am speriat cind l-am vazut plin.
Maine mergem la dr ca azi a fost la o zi de nastere cu motto Pirat.Asa ca am amanat dr ca nu putea sa lipseasca.A fost tare fain pentru ca au tebuit sa caute diferite comori dupa indicii.Mi.-a placut ideea.
La final au primi toti certificate de pirati autentici.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

hahaa Alice cu cariile :)))

LUCAS o avea varicela?

pe langa PLOPII fara sot...trec zilnic pt ca sunt in parcul din fata casei si cateva stradute ,toateblcourile,pana in strada principala(LALA stie) zici ca ninge.E totul o fulgaraiala..cum aici nu a nins deloc,acum parca e zapada.
copiii se arunca in mormanele de fulgi,spre diperarea mea
nu am unde sa ma bag.
doar ca nu deschid geamurile.le deschid seara,la orele astea.ziua deloc.

ma duc cu copiii mai departe la joaca,dar tot pe aici ne intoarcem.
in scara blocului,jos la usa ,e un mare morman de fulgi ,probabil se aduna acolo cand se deschide usa.ca ii baga imediat vantul-

in seara asta am facut paine din aia cu lapte+scortisoara+zahar,data prin ou si prajita.aici le zice torrijas.

joi inainte de Pasti,a murit un roman care locuia aici in cartier,a cazut de pe un acoperis.a lasat doi copii ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

neata

sa ma laud, am luat 5 kg frumoasa recuperare, nu?

in rest suntem ok cu totii. eu ma simt acceptabil, chiar bine, seara imi e inca cam rau, dar nu vreau sa ma mai plang. cand ma gandesc in ce hal am fost, acum sunt "parfum"

pupici, o zi buna

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Hele imi inseninezi ziua cand vad ca esti bine!
bucura-te mami de sarcina ... e ultima, nu!?

apropos de copii mai multi..
eu sunt socata pe bune de faptul ca un barbat alege sa-si paraseasca sotia cu care are 3 copii...pentru o femeie mai tanara cu 20 de ani decat el...si sa mai si declare fara scrupule asta
oare ce resorturi fac sa se petreaca astfel de lucuri???

Alice ca de obicei cu replica!

Dana curja pe voi sa mergeti la party cu bibite, fara sa intrebati un medic.
Sa ne pui poze daca o sa aveti un grup de prieteni dalmatieni.

liuda sa ne tii la curent cu privire la vremea de week end ca sunt maxim interesata / descindem spre munte.

Aelita te-ai inarmat cu ceva antialergic (zyrtec)??

haideti la

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">pur si simplu MAMA

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

Alinuk instinctul de conservare imi dicteaza raspunsul categoric "NU" la intrebarea ta. insa, stii cum e, mai bine sa ne ferim de raspunsuri din astea, mai ales in anumite probleme pt ca nu se stie niciodata

sa stii ca exact in dimineata asta vorbeam cu niste colege fix despre divortul sotilor borcea, mai exact despre cum poate un barbat sa plece de langa familia lui, de langa cei trei copii.
cum poate? raspunsul este simplu... se gaseste in structura lor genetica. la unii barbati a ramas la fel de primitiva ca la orice vietuitoare-mascul de pe pamant care vrea decat sa isi marcheze cat mai multe teritorii... la altii a evoluat, prin vointa, educatie, habar nu am cum. totusi raman la parerea ca undeva, ascuns bine de tot, un instinct din asta primitiv tot il au, nu e atrofiat de tot. asta e! oricum, mie nu mi-a placut niciodata acest borcea, pur si simplu numai cand il vedeam pe la teveu imi displacea... cu toate astea mi-a parut rau de sitiatia prin care au trecut recent, aceea cu asa zisa intoxicatie si problemele de sanatate pe care le-au avut. sincera sa fiu am crezut ca asta ii va aduce din nou impreuna. ea e clar ca isi doreste, cel putin asa mi s-a parut mie...

18+

Mergi la inceput

Neatza!!!

Heleee - bravooo, felicitari, hai ca nu e asa rau ... ca la inceput recupereaza fata noaastraaaa!!!!

Aelita - io am curtea la fel, numai plopiii... o a avem si in fund, ca asa am avut toti anii!

Daconst - o idee, - schimba detergentul, sau scoate balsamul, sau clatest de 2 ori, pe tot corpul e posibil sa fie de la haine... Mi-a facut asa Diana odata de la un balsam nou...

sa va anuntz ca copchilul meu este la reeducare, na!!! Am schimbat paginutza ca se cam prostise oleak mai mult si ma dispera!
Ca tot a stap acasa cu bona, cu racelile ei dese, ceea ce nu e semn bun!
ma tampea in masina, unde iese din scaun, pe rum, unde trebuie sa zic de 3 ori sa nu faca cutare lucru, ma dispera la birou sau stada cand lumea saluta si ea merge tzapana fara sa rapunda... si o cam amenintzasem ca o sa ma "fac rea" si asta am facut! Aseara cand a iesit din scaun in masina si DESCHIDEA GEAMUL - am oprit frumos (hahaaa, eram si pe centura) am deschis usa si am poftit-o afara! Afara, daca nu ma ascultzi aici ramai, gataaaa!!!! A facut ochii mari, de, pana acum doar amenintzam, acum o trageam de mana sa o las in drum si s-a cam speriat, ca nu prea mai era doar o amenintzare! S-a facut mica, pehntru fix 20 de minute, cand in METRO a inceput sa traga de carutz... zic odata sa inceteze (lovea oamenii), a doua oara mai apasat, a treia oara - am luat-o de o aripa si am lasat-o fix la un paznic din ala, si am anntzat sa o tzina in magazin, ca nu o mai iau acasa... (avea ochii broscoi)
Seara am fost suparata, n-am bagat-o in seama, si la culcare ii citisem morala din aia zdravana... cum ca mi-e rusine cu ea, nu o ma vreau copilul meu, ma face de ras, lumea o saluta - ea nu raspunde, ma supara in masina si o sa fac accident si eu nu vreau la operatzie, ca m-a saturat sa repet de 3 ori si ea sa nu ma bage in seama.... Io VREAU ALT COPIL, bla bla!
Asa ca azi de dimineatza nu am repetat e 10 ori sa se incaltze, si cine saluta oamenii, copii, parintzii la gradi prima? Diana! Deci, are efect! N-am ce sa-i fac, ca nu prea imi convine asa radcal, numai ca io nu suport copchil din ala dupa care sa alerg io ca disperata, si sa repet de 5 ori si ea nici sa nu clipeasca...
aaa, ce a durut-o cel mai tare ca io eri in excez de zel i-am promis, ca nu mai vede cadouri, jucarii, plimbari, nu o mai iau cu mine, o dau si pe TIA afara, pe motiv ca asa copil nu merita nimic!!!
Azi dimineatza ma intreba asa incet "o lasi pe Tia sa intre in casa?" hai ca o sa o las, daca o sa vad ca ti-ai schimbat comportamentul....

gata am fugit...

Mergi la inceput

Alinukoo nu te baza pe meteo de la mine, ca si eu ma bazez p atzii... de pomana! Ca ba erau 12-14 grade, pentru WE si cum arata 20!!!
Na, nu imi pare rau ca "s-au razgandit"!!! Ba chiar ma bucur... numai ca nu intzeleg cum isi fac astea meseriaaa? dupa cum bate vantu?

Mergi la inceput