Stelute de ianuarie februarie 2007 (5)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Hristos a Inviat!

cucuieteee la apel!!!!

haideti la cafelutza!!!

sper ca v-a priit sarbatoarea aceasta

noua, da!

super Lucas! conexiunea absolut fireasca in mintea lui
(dupa vorba.. 'a vazut prea multe filme'

si Teo a comis o zicere, dupa ce a invatat la gradi si desigur l-am indoctrinat si noi acasa despre toate povestea oualelor rosii si cum e cu Hristos... duminica ne vedem in parc cu niste prieteni care i se adreseaza primii

Hristos a Inviat, Teo!

raspuns copil:
Da, stiu!

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">pur si simplu MAMA

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liuda1 spune:

ADEVARAT A INVIAT!!!

DAAA, asa e... Si Diana intreaba "cand se mai termina Pastele, ca m-am saturat sa tot anuntz pe toata lumea ca Invie Hristos"

Deci, incepem saptamana de munca... hai santetzi gata?
Diana incepe saptamana la un loc de joaca, cu grupa... sarbatoresc si ei ce nu au sarbatorit!

La cafea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

Hristos a inviat!

mai inatai sa va spun ca m-am distrat cu perlele lui Lucas, Diana si Teo niste dulci! astia mici sunt incredibili. si eu ma mir de al meu cate perle scoate din el.. sunt cevaaa!!

Maryela tu cum te simti?

acum sa va spun ca m-am umflat de friptura de miel si cozonac si kiwi si capsuni. a fost ca in visele mele cele mai frumoase. asa ca sunt fericita ca am putut manca! am gustat si din salata de beof si drob si a fost ok, nu mi-a fost rau.
a, mi s-a facut rau duminica sera de la ... suc de portocale (facut in casa). eu nu stiu, fata asta are niste preferinte extrem de stranii .. or fi combinate si cu gastrita mea, habar nu am. cert ce ca sunt ciudata, cine ma aude se uita la mine, nu ii vine a crede

pupici, o zi buna!!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Adevarat A Inviat!
Si eu la cafea, inca, m-am culcat tarziu, pt ca ieri dupa masa ne-am trezit pe la 6. Miscare am facut destula, am si bagat la ghiozdan, dar a fost frumos. Un Paste in familie, liniste, zambete, mancare buna. De maine merg si piticii la gradi, vineri plecam si noi la munte. Vremea vad ca nu tine cu noi, zice ca se strica in wkd. Vom vedea!

Asa ca azi la muncami-e o sila
o sapt usoara sa aveti!

Lala cum sunteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

hai,reveniti-va
din betii

Aici iar e frig,vreo 17º,innorat,si muuulti fulgi din aia de plop saude ce sunt...aia de produc tuse,stranut...zici ca ninge.cum am parcul aproape,in perioada asta nupot sa deschid geamurile.
Sofia a inceput cole azi,s-a dus vacanta,nu stiu saracuta cum rezista pt ca s-a culcat foarte tarziu azi noapte,din cauza ca am dormit mult toti 4 pe zi...pana seara.
Ma gandeam sa nu o mai duc azi,dar ea vrea mult la cole,nu mai rezista acasa!

sa vad cum fac fata afara in fulgaraia asta..cred ca vom fi cu mucii sir toti

obositor rau Pastele asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1980 spune:

Va pup fetelor!
Am revenit si eu cu forte proaspete cica!
Nu mai pot, vorba Aelitei, obositor rau Pastele asta! Cu pregatiri intai, care chiar mi-au facut placere si au iesit ok, apoi cu musafiri, cu deplasari, la nasa lui Radu, la tara la sotul meu, apoi ieri au venit si finii pe la noi... incat azi dimineata m-am trezit cu o ameteala si o durere de cap ca dupa o betie crunta! Si nici macar n-am baut!
Dar una peste alta, am petrecut bine, am fost cu cei dragi, a venit si fratele meu la noi!
Ce simpatici Teo si Lucas cu zicerile lor!
Albinutzza, ce fain de voi ca mergeti la munte, abia asteptept sa ne mobilizam si noi la o iesire, mie Predealul imi place maxim! Si zona Branului-Moeciu.
Aelita, ce pacat ca s-a stricat vremea la voi. Am avut la Bucuresti niste zile absolut superbe, cu soare si cald, am fost prin parc si apoi ieri la tara am stat in tricou! Chiar a tinut cu noi vremea! Ce tare Sofia cu cole, bravo ei ca ii place sa socializeze! Cat despre plopi, detest si eu puful ala, e tare iritant pentru caile respiratorii, pentru ten!
Hele, ma bucur ca ai putut servi si tu din preparate traditionale! Si fetita ta zici ca are preferinte stranii! Sa dea Domnul sa fiti sanatoase si sa nu se pastreze pretentiile prea mult si dupa nastere, sa nu-ti dea de furca in privinta mancarii!
Lala, sper din suflet ca sunteti bine, zi-ne si noua 2 vorbe despre voi! Sanatate multa si orice ar fi sa treceti cu bine peste!
Scz daca am uitat pe cineva, va pup pe toate si ne mai auzim!

Mergi la inceput

aoleu tacetzi cu plopul ca ma ia depresia... io nu am vazut in viatza mea atatea plopi... acum va zic asa ca faza, peste tot plopul s-a cam taiat, in tzarile europene, adica nu a fost atata de mult protejat de auroritatzile de mediu!!! Pentru ca este destul de periculor, este o sursa puternica de alergii, la copii, la batrani, mai ales asmatzicii sufera tare! Ce mai, in unele tzari e considerat periculor si nu il gasesti prin orase...
Pe cand in Romania se face atata exces de zel... aveam in curte 6-7 bucatzi, la birou, apoi nu vretzi sa stiti cat ne-am chinuit ca sa-i scoatem... Problema era ca eram batrani, pe jumatate uscatzi, periculosi la vant, si plantatzi candva pe langa cladire! Cu timpul au crescut, radacinile ne strica pavajul, caci ieseau afara. Unul era uscat 80% adica mai avea 3 crengi mai verzi in varf... am zis sa-l taiem, caci putea cadea peste oameni, cladire si normal ca am fost denuntzatzi! Veni protectia mediului, amenda, ca cica trebuia sa anuntzam, sa facem studiu, evaluare, si sa ne obligam sa replantam la fiecare copac taiat 6-8 copacei ... NEneee, e plop, alergen, uscat... nu conteaza... Deci daca cadea peste om tot noi raspundeam, ca trebuia a avem grija! Exista echipa care curatza copacii uscatzi in oras, dar nu au voie pe proprietate privata, deci nu ti-l poate taia nimeni, decat tu - dar cand pui mana sa o faci vine protectzia mediului si iti da amenda...
Pana la urma i-am scos noi, dar a durat... mult!
apropo
noi avem norma, pe an sa cheltuim 70 de milioane pentru copaci, pomi, si alte chestii verzi, care ii ai sai sau nu - banii, trebuie sa-i cheltui, ca vine protectzia mediului sa le prezint facturile drept dovada, ca am investit 70 de milioane, nu ne intreaba nimeni daca ne permitem...

Abia astept sa inceapa si la noi perioada ... insuportabil puful ala!!!!

Helenutza ma bucur pentru tine ca ai mancat
apropo de pretentzii,
noi de pasti staturam la vreo 6 mese, nici nu stiu cate, ca am colindat...
Copilul nu mananca nimic... adica mancarea de Paste nu e pentru ea, nu tu snitzele, nu tu salata beof, nik...
mancase rosii dintr-o salata si... apa, apa, apa.
la o masa au fost si niste crevetzi... Diana prima data a fost cam confuza,k dar daca am insistat si am mancat si eu, a gustat... i-au placut si a papat vreo 4 bucatzi mari... Si cum manca ea asa, imi zice "mami, de acum inainte la felul doi potzi sa-mi dai numai crevetzi din astea?"
Radea toata lumea de ea, ca au vazut-o asa ciufuta la mancare, ca au incercat sa-i ofere una alta, apoi au renuntzat (catalogaa drept "alintaturaaa") in schimb creveztii ii vrea la fel doi in fiecare zi...

bre cum se strica vremea... ce avetzi abia s-a incalzit, ce stricat... nuuu, va rog io, nuuu! cand? in WE? eu vroiam sa ma duc la tzara la mormant de blajini...
ia sa caut pe net... ca voi imi stricatzi planu'...

Mergi la inceput

haolewu, chiar se strica vremea, avetzi dreptate....
fac ca ANDRES acum NO No si NOOOOOO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Nu-mi spuneti de plopi ca acus ma apuc sa stranut si nu ma mai opresc. Sunt alergica la puf, rau de tot. Acum de cand cu pastilele stau bine. Adica din mai pana in sept iau xyzal. Daca uit o zi, am pus-ostranut la fiecare 3min, ma inrosesc la fata,. ochii rosii si curg, nasul e varza...si lista continua. E naspa rau! Chiar de ce nu i-or taia ca numa rau fac, nici macar umbra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Neata!!!

Suntem bine ,doar ca mami e bagata pana in gat in niste chestii. Ca trebuie sa depun un proiect in cateva sapt.
Alice a facut febra moderata-max 38.5 , asa ca am dus-o la gradi, unde nici n-a mai facut.

Am zacut de Pastele asta...Asa ceva nu credeam ca pot sa fac. Am dormit intr-o zi vreo 4 ore; a fost bine.
Au venit niste amici pe la noi si o tipa care e educatoare si e gravida-va naste cam in max o luna.Si Alice ii spune :"in ultima vreme, toate educatoarele pe care le cunosc sunt gravide; totusi tu cred ca esti mai gravida decat educatoarea mea".

Si nasul meu se stramba la puful de plop.Nu fac prea rau, dar ma enerveaza.

Ma duc sa scol copiii ca e 7.30. Azi am program de gradinarit ca gradina mea de la casa n-o duce prea bine; asa ca merg sa scot lalelele din necazuri.Mai intru cand iau pauza. Va pup!!!!O zi buna!

Mergi la inceput