Stelute de ianuarie februarie 2007 (5)
Raspunsuri - Pagina 19
Biribu spune:
Buna fetele, intru sa va salut ca de citit v-am mai citit.
Eu is ocupata cu muncile agricole ca daca am curte cica-i musai sa pun o floare doua si s-a ajuns la gradinarie in toata regula, mi-am dezbobinat spinarea cu astea. Acuma daca nu-mi ies rosiile sa vezi tragedie
Aelita condoleante, cu intirziere greu e cind esti departe, stiu si eu cum e, bunica mea a murit cind eu eram aici si n-am avut cum sa ajung...
Albinutzza refacere rapida Mariei!
Lala sa va fie de bine concediul! Vreau si eu un copil ca al tau , macar o zi .... ce vise, sa-mi imbratiseze si ai mei frigiderul
va pup
Mami de doi mici
"If you believe everything that you read, better not read"
lala77 spune:
Ce fac doamnele????
Noi veniram de la turci si l;e-am gasiit pe toate cu susul in jos.Asa ca azi inca n-am apiucat sa despachetez ca a trebuit sa fac eu munca lor de o sapt. Nici nu-mi vine sa cred ca am terminat,ha.
Haha, Biribu, nu cred ca-ti doresti asa ceva. Pe mine ma dispera efectiv. Totul se rezuma la mancat/baut.Pe plaja i-a spus Liudei ca "malea e salata ca bunza".
Si stateam cu fetele mari la coafor sa le faca cozi africane si Anna tot cerea bomboana. Si fiindca insista si eu ma crizam deja, ii zic sa mearga sa si-o ia si sa ma lase in pace ca habar n-am de care bomboana spune ca eu n-am asa ceva. Si se duce catre un fel de dulapior care avea un maner la usa ca o biluta micuta cafenie.Ea credea ca aia e bomboana.Si i-au curs balele vreo ora la ea.
Saraca de ea tot cerea morcov si eu ii aduceam morcov...Tot asa cateva zile. Si apare George la masa intr-o seara cu cartofi prajiti si sare Anna :"ute mami, mocov"Ea spunea asa la cartofi.Si eu ii tot aduceam morcov ras.
Plus ca ea termina mancarea ei, manca desert, apoi baga mana pe la altii-de aici un cartof, de acolo un castravete, inca putin rahat...Vai de burta ei.
Asa ca nu va doresc. Eu nu stiu cum s-o fac sa nu m ai bage in ea ca poarca si tot astept sa faca si ea mai slaba si ea parca tot se patrateste.
Albinutzza, m-a luat cu tremurici cand am citit! Bine ca s-a terminat.
Biribu, spor la gradinarit!!!
Alinuk, tare as vrea sa ajung dar nu am cum ca pe 2 plec iar la mare si am o gramada de treaba pana atunci. Imi pare rau!
Dar cand ma intorc, trebuie sa merg sa-mi scot o aluna si poate tratam operatia cu ceva cafeluta.
Lore, sper ca sunteti mai bine!
Lori,
Maine depun o porcarie de proiect si cat m-or tine aia pe la usi, promit ca va pun poze.
Acum fug sa fac baie la fete si sa le culc ca de maine gata cu vacanta.Pup!!
Albinutzza spune:
Lala, bine ati revenit! Ce povestesti tu de Anna, parca o vad pe Maria mea pe la 1,6an la mare. Tot asa, frate manca cot la cot cu noi si tot mai cerea. Si asa a tinut-o pana acum vreo luna, cand fata mea a inceput sa se subtieze, sa scada burta, sai abe talie. Nu mia are kef sa manance. Si o las in pace! Are 25kg de mai bine de un an!
Bafta azi si asteptam poze
Liudaaaaaaaa
liuda1 spune:
neatza!!!!
hai fatucile la cafea...
Daaaa, Lala are dreptate, cumva, adica io prefer una ca Anna decat una ca Diana... mai ales acum 2 ani dadeam o avere pentru un schimb din astaaa... Tragedia mare este altaaa, nu ca ar manca, ci ca beaaa, adica cine bea, face si pish, v-am zis io, iar Anna bea mult, si pampers nu vrea ca e fata mare, si uite asaaa, ajungi la disperare cand auzi din douj in douj de minute "veau pish"!!! Lala e mama eroinaaa, la cate drumuri spre WC a facut... si nu a facut ca trenu'...
aaa si e urat cand le e foameee, e o mare tragedieee...
Oricum asta a fost vacantza de vis a Dianei, ca a mancat paste de 2 ori pe zi... deci, realizatzi!!! Ca daca ziceam ca nu sant oricum le vedea la altzii in farfurie, ca are radar la macaroane... Asa ca am lasat destrabalareaaaa... la pranz si la cina pasteee, uneori de doua feluri in farfurie...
Asera o intrebam ce vrea de mancare, cica "paste" ... zic uitaaaa, sa nu le vad... s-a terminat... ai mancat maica cat pentru un an...
Oricum ne-a priit bine, caci asa si-a mai taiat din tabieturi.. (dimineatza cerea doar iaurt, acum baga orice... ca de acolo nu vazuse iaurt)
doi... s-a mutat in patul ei, in camera ei, singura de buna voi... caci ea la mare a avut pat separat, si a fost incantata (preferintza ei a fost sa aiba pat separat cu parintzii in camera), asa ca mi-a cerut acasa sa dpoarma separat! Nu vretzi sa stiti ce ochi am avut, nuu?! Ca nu ma asteptam... ba chiar sa nu vina inapoi ... mare treaba...
si multe altele, nu!!!
pup... e mesaj scris de dimineatza si am uitat sa trimit
pitilache spune:
Vin eu Liuda la cafea, desi cam tarziu! Poate o prind pe cea de maine pana la urma, totusi!
Liuda si Lala sa va fie de bine vacanta la mare!! Abia astept sa vad poze cu cele trei cucuiete!
Lore cum mai sunt copiii? Multa sanatate! Si Mariei, Albinutza!!! Am citit prin ce ati trecut! Ma bucur ca s-a rezolvat si sper sa nu mai aveti probleme de acum inainte!
Aelita tu cum mai esti? Cum a fost de petrecerea lui Andres! Ai ditamai domnisorul de-acuma! Sa va traiasca si sa fie sanatos!!!
Hele felicitari pentru baietel!!! Cum mai este burtica? Cum te mai simti? Ai trecut deja de jumatatea drumului, nu-i asa? Horia ce zice de fratior? Cred ca e super incantat ca va mai avea inca un partener de joaca!
Noi suntem bine. Isa creste, face din ce mai multe prostilatii... noroc ca acum ca a venit vremea calda stam tot mai mult prin curte si are loc de desfasurare! A venit si tataie in vizita pentru o luna si are pe cine sa mai calareasca un pic!
Biribu si eu tocmai ce am plantat in w/e rosii, castraveti, etc. in gradina. Te inteleg perfect cu spatele, asa ca poti sa te plangi linistita!! Productie frumoasa!
Alinuk pe la ce activitati ai mai fost cu baietii? Ai reluat rolele?
Va pup si va doresc o saptamana frumoasa!
alinuk spune:
ma da io vad ca nu va e rusinica deloc deloc ..asha
pai ne povestiti de vacantzuri aici
far' de o poza? sa admiram si noi piesaje minunate si copii pe masura!!!
ia de ne puneti sa ne delectam, va rugam noi frumos!
PS: e bestiala faza cu imbratisatul frigiderului
Pitilache merci de intrebare
Noi de acum, am cam inchis sezonul activitatilor de interior: gen concerte, teatre, locuri de joaca
in we asta de ex a fost superb in Cismigiu, au fost multe manifestari, s-a serbat ziua copilului
In sez asta, cat ne permite, profitam de parcuri (da! role!), mergem la munte
iar curand descindem si noi spre vacantaaaaaaaa
yupiiiiiiii
Lala hai ca te astept la cotitura cu cafeaua aia
Aelita ce mai faci? ce fac copiii?
Biribu ca mai treci pe la noi.
Si nu te plange! Fii fericita ca ai acea minunata gradina si ca te poti dedica unei activitati frumoase.
Si rosiile... nu ies!? astan este
stii tu cum e...pana in varful piramidei, frumos e drumul!
hai sa ne pui si matalutz niste poze cu gradina
sa-mi tineti pumnii pentru maine
am emotii pt evenimentul DC la care de vreo luna ma straduiesc
..dar stiu, ca acolo unde's copii... nu se poate sa nu iasa o petrecere strasnica!
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
www.desprecopii.com/info.asp?id=3114" target="_blank">1 IUNIE, party DC - in lumea copilariei macar pentru o zi!
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
Helenutza23 spune:
buna fetelor!!
sunt si eu prin zona. copilul un pic bolnav dar nu e grav, ne facem bine.
Roxana merci!
eu sunt ok, nu ma plang dar nici nu ma laud
burtica creste cu drag si spor, bebe are tot mai multa forta, il simt din ce in ce mai zdravan.
pupici
23+
loremunteanu spune:
Neata!
Sunt scurta ca sunt intr-o pasa proasta... nimic serios, doar fara chef asa...
Despre copii... Roni e mai bine, maine, poimaine trebuie sa ajungem iar la orl sa vedem urechile si daca e ok il si vaccinam...
Eric e pe antibiotic, pana la urma, ca incepuse sa harcaie si sa tuseasca cumva... azi e prima zi cand n-a mai tusit cand s-a trezit... pana acum tusea, pana vomita, aproape...
In rest, ok...
Ma termina Roni care ma intreaba de 10 ori pe zi cand mergem la bacau...
In linii mari, cam asta....
Aaaaaa
Am fost la Zoo... A fost aproape un fiasco; mai calc pe-acolo peste vreo 5 ani... Nu i-a placut deloc (lui Roni, ca lui Eric nu-i pot cere prea multe); s-a plictisit repede...
Am ajuns la lupi, nu ca vrea la maimuta... maimuta asta e prea mare (cimpanzeu), vreau in alta parte... uite jaguarul! ce mare e!! vreau acasa... hai sa vedem papagalii din desene, vreau afara... uite paianjenul.... cand plecam... uite crocodilul... ce mare e.... hai sa vedem leul... ce mare e, nu mai vreau aici... calul, etc...
Am mai fost cu o familie cu un baietel si au avut de-o grija amandoi sa se certe pe pufuleti si pe surprizele din pungi...
ramonaa spune:
Uite si noi pe-aici!
Bifam 2 copii bolnavi de sambata noaptea: Robert cu o indigestie si herpangina si Iris cu o indigestie mai lunga decat a lui Robert. Sambata noapte pe la 23 a inceput Robert cu voma si plans ca il doare burta. Bun, schimbat asternut si pijama, linistit copil, pe la 2 a.m. hop si Iris cu varsatura pe mine, pe pat etc. Schimbat alt copil, asternut. A doua zi masina de spalat in functiune. Nu stiu de la ce a fost pentru ca sambata Robert a fost toata ziua la tara iar Iris cu mine, copiii au mancat diferit. Robert s-a stabilizat mai repede, dar s-a plans ca il doare gura, avea febra 39,2. Iris a continuat cu oarece varsaturi, spre seara a facut si ea febra dar mai mica. Luni fuga cu copii la homeopat. Seara Iris a inceput si cu scaune diareice foarte urat mirositoare. A fost moale si mofturoasa. Acum si-a mai revenit, incepe sa pape, nu mai varsa, mai are scaune moi dar e muuult mai bine. Robert e bine, maine merge la scoala, e si el pe homeopate.
Pe scurt asta am facut noi in ultimul timp. Miercurea trecuta am fost cu Robert in excursie cu scoala si a fost distractiv. El a fost super incantat, desi in mare stia obiectivele.
Fetelor, Liuda si Lala, bine ati venit din vacanta! M-am amuzat si eu de perlele printeselor. Misto gasca!
Aelita ce faci?
Lore1980, Biribu, Hele, Alinuk, Loremunteanu, Pitilache va salut pe toate
Ma intorc la spalat ca mai am asternut de asta noapte de la Iris. De la miezul noptii pana pe 2.06 dimineata nu voi avea apa deloc , va dati seama? Si vineri incep actiune centrala de apartament.
Va pup!
Poze
Ramona si Iris+ Larisa + Robert
Lore1980 spune:
Buna!
Lore, sa treaca pasa proasta cat mai repede! Ma bucur ca sunt mai bine copilasii cu sanatatea. Iar tu, sa ai si tu grija de tine pe cat posibil!
Hele, sanatate multa pentru Horia! Si pentru tine, si sa-ti fie cat mai usor cu sarcina!
Alinuk, succes maine! Si sunt convinasa, la cat esti tu de riguroasa, ca toate vor merge ca unse si ca va iesi un eveniment pe cinste. Se fac si poze, nu? Sa ne arati si noua cateva!
Pitilache, bravo tie pentru preocuparile legate de gradina. Sa ne mai delectezi si pe noi cu frumusetile de pe acolo, atat copilasi, cat si plante. Tin minte ca ai o gradina superba, din pozele de pe BC. Ferice de voi ca aveti o oaza de liniste si verdeata!
Biribu, la fel, sa-ti fie de bine gradinaritul!
Lala, spor la toate, mai ales ca e timpul scurt pentru alte pregatiri de plecare! Pupam fetele vrednice si mancacioase si frumoase!
Liuda, bravo pt Diana cu noul obicei cu dormitul. Si tie spor la treaba, presupun ca ai de recuperat la greu. Si totusi poate mai gasesti un pic de timp sa ne delectezi si pe noi cu povestile tale si sa ne inseninezi ziua cu stilul tau de a reda intamplarile din viata voastra!
Aelita, te pupam si sa fie sanatosi frumosii tai, si voi pe langa ei!
Albi, sper ca sunteti bine si voi. La fel si Ramonaa, Dana, Bebebia, sper ca n-am uitat prea multe persoane!
Va pup si o zi frumoasa va doresc!