Stelute de ianuarie februarie 2007 (5)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lore1980 spune:

Ramona, sanatate multa bolnaviorilor tai! Scriam in acelasi timp cu tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1980 spune:

LA MULTI ANI!!! pentru toti copilasii nostri, sa fie sanatosi, sa aibe noroc in viata, sa fie veseli mereu si sa aibe parte de tot ce e mai bun in lume!
Si o dedicatie pentru ei - O lume minunata
http://www.youtube.com/watch?v=rIL8_T7R6-Q&feature=share
O zi frumoasa tuturor si succes Alinuk!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liuda1 spune:

FETLEEEE

LA MULTI ANI DE ZIUA NOASTRAAAA
LA MULTI ANI DE ZIUA COPIILOR NOSTRI!!!

VA PUPA SI VA DORIM O ZI FRUMOASA! MULTA BAFTA PENTRU ORGANIZATOAREA NOASTRA ALINUK!

multa sanatate copiilor bolnavi - helenutza si Ramonaaaa!!!!

distractie placutaaaa si pupatzi-va comorileee, iubitii si alintatzii acum cand inca mai stau la pupat si alintat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

LA MULTI ANI, LA MULTI ANI tuturor copilasilor! inclusiv astuia mic care tzopaie in burta mea. azi si-a primit cadoul inaintea lui frac-su: o friptana de miel pupa-l-ar mama pe el, ca asa o sa ii zic, mielu' lu mami!!! bine, eu mananc si mult porc dar parca merge mai bine "mielutzul meu" decat "porcushorul meu". ha haaa debitez si eu , ce sa fac!

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

LA MULTI ANI COPILASI! LA MULTI ANI COPILARIE! LA MULTI ANI NOUA, COPIILOR DIN NOI

Hele, porcusorul meu nu suna bine, zi cu mieluselu ca suna bine:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

La multi ani, dragi copilasi!

Hele,
Daca o fi un grasunel sa vezi ce bine suna porcusor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Buna si de la noi si
LA MULTI ANI la toata pustimea!

Lala pai eu chiar imi doresc/ visez la un copil ca Anna ta
Da’ te si inteleg, normal ca nu vrei sa ajunga copilul obez. Insa eu cred ca daca ea face miscare suficienta se aranjeaza cind va creste un pic.

Liuda haha, paste de doua ori pe zi, marfa de vacanta pt Diana. La noi in mod normal se cere cam la fel chiar si de trei ori daca e posibil

Pitilache spor si tie la gradinareala! vad ca tot dupa memorial day plantezi si tu

Mai despre gradina eu nu ma pling, imi face placere ca doar altfel nu m-as baga, dar ma enervez daca nu obtin rezultate .
Aici sunt f multe animale desi suntem in oras, si trec prin ograda noastra tot felul de veverite, iepurasi si racooni, nu mai zic de pasarime. Mi-e ca nu ma aleg cu nimic dupa invazie. Sa vad cum ii pot combate.
Aseara era ditai iepurele in spatele casei si se indrepta victorios spre rasadurile mele de rosii.
Si-l vede fii-mea si incepe sa urle: a venit Iepurasul de Paste (easter bunny).... Si se repede sa isi gaseasca cosuletzul prin casa, fugea bezmetica, ca cica i-o fi adus iar oua
Cred ca am explicat cam prea bine povestea de paste

Va pup

Mami de doi mici

"If you believe everything that you read, better not read"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaa spune:

Hai si eu mai tarziu, "La multi ani!" tuturor copiilor. Ieri nu am apucat sa scriu, inca ma lupt cu diareea cu Iris, azi sper ca e mai bine.
Astazi ma mut cu gasca la mama (va dati seama in 2 camere, 3 copii si 3 adulti-ca sotu va dormi acasa in santier)pentru ca incep montarea centralei. Cateva zile va fi greu tare, nu cred ca voi avea timp de net.
Va pup si macar voi incerca sa citesc!

Poze

Ramona si Iris+ Larisa + Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Hristos S-Analtat!

Si noi prin zona, activitatile zilnice, asteptam serbarea Mariei. Sapt viit mergem si la control, Luca bazin la greu, ii place mult!

Alinuk cum a fost la party?

Liuda, Lala, Hele, Aelita...hai ca mi-a venit randul sa strig la apel

Cam atat, va astept la cafeluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

stati asa sa schimb capitol ca ati ajuns la pag 20,si va povestesc

Mergi la inceput