Stelute de ianuarie februarie 2007 (5)
Raspunsuri - Pagina 18
loremunteanu spune:
Albi, ma bucur ca lucrurile au mers bine. Sanatate multa in continuare. Mie regulile alea de nu tipat, etc mi se par imposibile, cel putin in cazul nostru...
Luca ce face?
Noi am fost la dr...
Roni are otita la ambele urechi (imi scapa acum termenul... sunt urechile nitel rosii); am fost la orl.. l-a si aspirat in urechiuse... oricum are antibiotic o saptamana sirop de tuse si puf puf pt nas, si apoi trebuie mers din nou sa-l vada de la orl si daca-i bine o sa faca si vaccinul de 4 ani...
Eric are mucisori si o gramada de dinti care ies... deocamdata e pe puf puf in nas si aerius si daca se agraveaza mi-a dat si antibiotic... De aici febra si diareea... Am vazut masea care sparge acum sus si cine stie ce mai are, ca la el cand, ies, ies mai multi dinti odata...
Sunt trista ca a murit un unchi; sotul matusicii noastre preferate...
Fug la nani, ca azi noapte n-am dormit, ca s-a plans roni de ureche...
Albinutzza spune:
Lore mlt, la noi a tinut ca i-am explicat ca daca tipa o va durea gatul.
AAA si o chestie, ne zicea dr ca polipii au fost imensi, de-asta a si durat 10minsio ca amigdalele la fel sunt f mari si treb urmarite!
Luca e bine, a fost rau in wkd, de duminica a inceput sa-si revina. Azi am fost si la bazin, recupereaza cu mancarea acum
Lore, otita seroasa?!
loremunteanu spune:
Nu seroasa... care apasa.... nu stiu termenul... imi scapa...
A zis ceva de genul... aici e usor rosu... si aici putin...
Congestiva... mi-am adus aminte...
alinuk spune:
Albi ma bucur ca v-ati luat o piatra de pe suflet
bine ca a trecut si sper sa fie bine pt Maria.
Liuda...treci la raport!
am auzit ca a venit fomeia aia
vreau si eu un contact
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
www.desprecopii.com/info.asp?id=3114" target="_blank">1 IUNIE, party DC - in lumea copilariei macar pentru o zi!
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
liuda1 spune:
buna seara!!
alina la cine te referi? aaa la Elis? da e acasa m-a sunat, eri, alaltaieri, nu stiu cand, ca m-am pierdut.... contact decat numarul mamei ei, daca nu ai da un mesaj, am rouming , si ti-l trimit!!!!
da deci, asta e vestea, Elis e acasa!
albinutzzaa - maicaaaa ce bine ca e bine!!!
Macar ai scapat, asta a mea daca mai surzeste direct o rezolv!!!
acum e bine...
lore - multa sanatate!
altceva ce... ca e bine, in concediu e chiar bine!
e calc si frumos, si copii papaciosi si pisaciosi... a Lalei!!!
a mea de o saptamana e calare ped pasteee, haha dap se poate, atata all inclusive.
la lala e mai greu, caaa vorba aia cine mananca mai si beaaa, cine bea face pipiiii cine face pipi o freaca pe mama la cap mereu ca vrea la budaaaa.... nu vreti sa vedetzi fatza Lalei cand zice vreo una ca vrea sa-i zica cevaaaa, numai de pishat sa nu fieeee....
Anna ar fi desperarea mea daca mergeam acum doi ani cu ea la Mare, cand diana nu manca mai nimic... asta e copil din ala extrema Dianei! Pentru un desert face orice
pupici...
alinuk spune:
neatza!
la cafelutza care mai sunteti pe aici
vad ca ati dezertat in vacante..all inclusive
brava natiune!
ma bucur cucuiete pentru voi, ca sunteti cu gashutza fain frumos
bravo!!!
va imbratisam cu drag si sa aveti zile faine
pup
PS: da-mi un sms cu numarul, cand ai un mom liber
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
www.desprecopii.com/info.asp?id=3114" target="_blank">1 IUNIE, party DC - in lumea copilariei macar pentru o zi!
Nimic nu-i intamplator!
aelita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Albinutzza Seara buna fetele Mi-am gasit si eu un pic de timp sa va scriu, si sa citesc si ma prapadesc de ras cu aventurile la turci. Nebunie! Destepte fetele voastre Hele, la multi anis a fii sanatoasa si sa ai o nastere usoara si un bb sanatos! Liuda, sa-ti zic de operatie. Ne-am dus dimineata la 7 si ceva, ne-a luat sange, ne-a trimis sa ne schimbam, copilu in piciama, mama cu papuci. Si-apoi am urcat pe sectie unde am asteptat 3 oreIn fine, sectia arata f bine, totul e nou, renovat, asistentele sunt super ok. Apoi pe la 10 a venit dr anestezist ne-a explicat ce si cum, ca le da intai un siropel care ii amestete si apoi la sala le pune o mascuta pe fata si gata. A venit asist i=a dat siropel, in 2 min era "beata" si la 10.25 a luat-o. A plecat sprijinita de asist, pe picioarele ei, ca ce sa ridici tancusorul in picioare, eu am lasat-o la usa dinspre blocul operator, f senina, nici nu s-a uitat inapoi, si mi-a zis ca ia pus o mascuta roz pe fata. Si in 10min era la mine. Dormea inca. Aici incepe greul practic, care a durat fix jumatate de ora. A venit asist de la sala, a trezit-o, mi-a expicat ca se scoala greu, ca treb urmarita respiratia, trebuie sa sufle nasul, ca are o jena in gat si ii doare nasul. Intr0un final s-a trezit, eu m-am cam speriat ca aveam senzatia ca nu se mai scoala, in fine nebunie de-a mea. Si era f nervoasa, orice ziceam ea zicea NU, dadea din picioare, mai tipa, mai plangea ca o doare gatul/nasul, i-a curs un pic sange combinat cu mucozitati, dar sincer eu ma asteptam la ceva mai mult, dar nu. E super putin. A avut senzatie de voma, dar n-a vomat! E f important ca atunci cand e perfect constienta sa bea apica, dar nu mult o data. Cate o gurita, cate putin tocmai ca sa nu vomite. Dupa ce-a baut si apa, s-a uitat iar asist la ea, a vazut ca e ok si i-a dat nurofen. A protestat putin si in 5min dormea bustean. A dormit o ora jumat dupa care s-a trezit direct in fund, mi-a zambit si m-a intrebat cand plecam acasa. Nu-si aduce aminte nimic din jumat aia de ora! Asta a fost tot, la ora 1 ieseam pe poarta spitalului. Cam asta e, sunt ceva restrictii dupa, dar nu cine stie ce: lichide multe, mancare fluida (piure, sote, mamaliguta) nimic care sa racaie gatul, sa sufle nasul, spat asta nu ne-am dus la gradi, n-are voie 2-3 zile sa alerge sa tipe, sa fuga, sa intre in contact cu pers bolnave. De sforait mi-a zis clar ca mai sforaie si chiar infundata 2-3zile de la operatie. De azi noapte n-a mai sforait. Respira normal, nu mai are muci, s-au curata urechile, nu pots a zic ce mizerie i-a curs din urechi. Cam asta gata ca am umplut pagina. pupici Luca (iulie 2005) Maria (februarie 2007) |
Lore1980 spune:
Buna, fetelor!
Albinutzza, ma bucur nespus ca a trecut greul pentru voi. Va doresc din suflet sa fie de bine si sa nu mai aveti probleme!
Liuda, Lala, tin sa va spun ca m-am amuzat copios de printesele voastre, ma bucur ca va simtiti bine si sa va fie de bine concediul! Va asteptam cu jurnalul complet de calatorie!
Aelita, sper din suflet ca uteti bine cu totii, am vazut ca nu prea ai mai avut timp sa ne scrii. Probabil ca esti din nou cu toti copilasii si e greu cu timpul. Dar totusi spune-ne 2 vorbe de fiecare dintre voi cand mai prinzi vreo fereastra. Speram ca nu te-am suparat cu ceva!
Bebebia, imi pare rau sa aud ca aveti probleme. Sper din suflet sa fie doar o pasa proasta si sa treaca, astfel incat sa va simtiti in largul vostru. E pacat pentru Bia si pentru voi, pe de alta parte stiu cat de greu trebuie sa-ti fie cand ti se arunca anumite lucruri aiurea, dupa ce si asa te imparti in 20.000 de parti ca sa fie bine. Va doresc tot binele!
Lore, condoleantze in primul rand! Apoi va doresc sanatate multa si sa treaca repede la Roni boala, iar la Eric sa iasa maselutze, dintisori fara sa va mai chinuie! Te pup si rabdare multa si tie, si lui Cornel!
Alinuk te admir pentru dedicarea ta in anumite cauze, sper din suflet sa putem ajunge si noi la petrecerea de 1 iunie. Nu stiu inca exact. Esti foarte tare cum te imparti tu si cum iti organizezi timpul. Te felicit si te admir pentru asta, inca o data. Cat despre Elis, ma bucur enorm pentru ea. Si te rog din suflet, daca reusesti sa iei legatura cu ea, poate ne spui si noua cateva cuvinte. Te rog sa-i transmiti gandurile mele bune, ii doresc din suflet sa se adune si ma rog sa-i dea Dumnezeu putere sa inceapa un nou drum, alaturi de familia ei minunata. Si speram ca incet, incet, cand isi mai revine, sa ne mai bucure si pe noi cu prezenta pe-aici. Stiu si cred ca trebuie sa-si puna ordine in multe lucruri, dar trebuie sa stie ca m-am gandit si m-am rugat pentru ea tot timpul. Ii doresc tot binele din lume pentru sufletul mare pe care il are!
Pupici tuturor, imi pare rau daca am uitat pe cineva, neintentionat!
AAA... Dana te intrebai cum de tin minte cui ce sa raspund, nu tin. Dar merg inapoi la mesaje ca sa stiu care fata ce a scris! Pupici!
lala77 spune:
Haha, ajungem acasa si Anna vede frigiderul: "fijidelul meu dlag! vau bunza, vau Danonino, vau cacaval...mamica, de toate vau eu!"
Albinutzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lala77 Haha, ajungem acasa si Anna vede frigiderul: "fijidelul meu dlag! vau bunza, vau Danonino, vau cacaval...mamica, de toate vau eu!" http://community.webshots.com/album/568109497amcroS anna-rebecca-02.10.2008 alice-mihaela - 21.01.2007 |
Cat e de tareeee!!!!