Stelute de ianuarie februarie 2007 (5)
Raspunsuri - Pagina 17
Helenutza23 spune:
bunaa
multumim pt urarile de Sf Ctin si Elena.
am fost la gratar si ne-am simtit f bine. ne-a udat si ploaia la final, spre bucuria copiilor.
ALBINUTZZA cum mai sunteti! am citit ca ati trecut de operatie cu bine. recuperarea cum merge?
22+
alinuk spune:
Hele
cu intarziere
La multi ani fata frumoasa!
sa te bucuri de burtica si sa fiti sanatosi cu totii
PS: de ce oare nu mai am nr tau in tel..!?.
da-mi un PM cu nr sa te bag, am vrut sa te sun sambata
aaa
Aelita strasnic Andres
vine ziua lui acush acush,.. sa zici aici la babe cand serbezi baietul sa nu ratam felia dew tort!
sa stiti ca nici eu nu i-am lasat la comp pana acum
au la gradi informatica, mai bine de jumatate din copii sunt la optionale la info...al meu nu
zic ca n-o ramane necomputerizat
deja il vad motz la comp de la gradi cand il mai deschide edu dupaamiaza (cred ca a invatat de la colegii...care dau si bani pe cursuri)
Lala pai bem fetitza cafeaua aia de 1 iunie?
hai sa profitam ca face cinste DC ul
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
www.desprecopii.com/info.asp?id=3114" target="_blank">1 IUNIE, party DC - in lumea copilariei macar pentru o zi!
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
alinuk spune:
Hele ti-am vazut burtica!!
esti o scumpa
si sa va fie de bine gratarelul, se vede ca v-ati distrat minunat
acolo unde sunt copii, atmosfera e plina de viata, veselie, voiosie... chiar daca sunt mai nazdravani sau uneori uita sa spuna 'te rog' sau 'multumesc'...
heloooooooouuu
duamnele dormiti?
haideti la cafelutza!
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
www.desprecopii.com/info.asp?id=3114" target="_blank">1 IUNIE, party DC - in lumea copilariei macar pentru o zi!
Nimic nu-i intamplator!
loremunteanu spune:
Neata!
Multumim de cafeluta! Buna, buna!
Eric imi face febra... acun dimineata 38.8... Diaree... acum bobineaza la stiksuri.... Astept sa treaca jumatatea de ora de la antitermic si sa vad cum stau lucrurile... De cateva zile o tine numai in 37.4 -37.7... Eu am vazut ca sparg caninii de jos...
Fug la ploduletz...
lala77 spune:
Salutare doamnelor!!!!
Alinuk, bem o cafea dar in liniste candva. De 1 iunie va fi agitatie mare. Eu ma intorc de aici, spal hainele, depun un proiect pe 30 mai si plec iar la mare, haha!
Va pupam de la turci,, unde e bine si frumos.Desi ma simt ca in Rusia de cati rusi sunt aici-si cameristele vorbesc tot rusa.Noroc ca am translator bun!
Azi vorbeau fetele despre limbi si Ali ce spunea ceva de "thank you" si Diana sare intepata "da'tu stii ce inseamna bogdaproste?"Era sa scuipam mancarea de ras.
Si evident toata lumea papa ca sa-i creasca tzatzele. Dpoar Anna se vaicareste ca ea nu vrea "tzatze uriase"
liuda1 spune:
ha ha m-a vandut dusmanul...
dap.. fromos la mareee, cam rusificatzi sant turcii, dar e bine si asa... asta invatza limba clientului... nu le sta in gat limba celui de vine la ei in tzara sa cheltuie niste bani!
nooo faza a fost mai tare...
Alice zicea ca thank you - inseamna multumesc
anna daca o intrebi - zice ca inseamna "tesi la loc mai lepede"
Si Diana ofticata ca ca tooata lumea stie tot a zis "da tu stii ce inseamna bogdaproste?"
nu vretzi sa stiti ce galagie ambulanta santem noi... le sta babelor mancarea in gat cand le cade norocu'sa le fim vecine de masa...
deci fereascate sfantu sa stai langa noi la plaja, ca te omoara cu galagia si ingroapa in nisip... (si unii stau la umbra cu cartea in mana... pana ne plantam noi alaturi), si la fel e cu masaaa... si nu va zic ca dupa ce mancam trebuie interventzie serioasa pentru a curatza locul... (Anna strange dupa ea, eri lingea papucul... pardon prajitura cazuta pe papucii de plaja)
helenutza - la multi ani cu intarziere!!!
albinutza - astept vesti!
pupici!
bebebia spune:
Super vacanta! Sa va simtiti bine, doamnelor! Normal ca fetitele ies in evidenta, au cu ce!!!!!
Si noi mergem in Ungaria unde aproape toti inteleg macar, daca nu si vorbesc romaneste.
Sanatate puilor de Albi si lui Eric.
La noi inca nu a trecut complet tusea. Dar speram, am doua nopti dormite. Bia merge de luni la gradi. Acolo vrea ea sa fie prima in absolut tot ce face.IAR la ai mei, mama avea ieri o strambatura cand am intrat, m-a salutat intr-un tarziu ca"trebuie sa gasim o metoda , ca daca Bia nu ne asculta, noi nu o putem convinge, nici in brate nu o putem ridica". In fine, acasa Bia doarme totdeauna singura, fara comentarii majore, la timp. la ei cica face galagie, vrea doar cu bunicul, adoarme dupa 2 ore!!!! de fatait in pat- zice ca o tot bazaie bunicul si cred asta.Ei rad cand Bia ii loveste sau le spune ceva urat! Noua nu ne face asa ceva.
Mama e iar ciufuta. La ea ma pot astepta oricand la faze de genul asta: ba ca nu se mai ocupa de Bia, ba ca nu mai gateste, acum nu mai gateste nici pt tata.Ieri parca omorase fata pe cineva, asa urat se uita la noi toti. Are doar 60 ani si nu mai lucreaza de vreo 12, e super comoda. Pe noi ne tinea bunica, vaduva, luni intregi, ne facea de toate, pe langa casa, animale, camp, ne mai si dadea bani. mama cere bani, eu duc toata mancarea gatita, toate fructele, iaurturi, sunca, s.a, normal ca e si pt ei.....
As duce-o la o gradi privata, cu program prelungit, dar inca nu se trezeste tot timpul la olita. La noi merg eu si o pun pe olita la ora 16, la mama.....
Va pup, iertati-ma pt atatea lamentari..
aelita spune:
LORE multa sanatate!
LALA SI LIUDA morr de rasssssss!!!! cu bogdaproste m-ati spart!! si cu galagia !! mai lipseau ai mei si fugeau rusii cu turci cu tot de-acolo!!!!
BEBEBIA ce descrii tu acolo nu-mi place.normal sa nu fie bine copilul,sa fie rebel,in asa atmosfera! in cazuri din astea e mai buna o gradinita,acolo or sa o puna la pishu.vad ca si asa tottu te duci sa o pui,la bunica...o vad pe mama,cand zicea ca ii plezneste inima cu nepotul...insemna ca eu cu 4 chiar mi-a pelznit hahaaaa .cenaiba,in doi nu pot cu un copil??cand incep bunicii cu "potoleste tu copilul,fa ceva !" e deja buba mare,de acolo e un cerc vicios si nici copilul nu va mai asculta,nici bunicii nu vor mai avea rabdare,si iese un balamuc!
LALA SI LIUDA,MAI POVESTITI-NE!
Albinutzza spune:
Seara buna fetele
Mi-am gasit si eu un pic de timp sa va scriu, si sa citesc si ma prapadesc de ras cu aventurile la turci. Nebunie! Destepte fetele voastre
Hele, la multi anis a fii sanatoasa si sa ai o nastere usoara si un bb sanatos!
Liuda, sa-ti zic de operatie. Ne-am dus dimineata la 7 si ceva, ne-a luat sange, ne-a trimis sa ne schimbam, copilu in piciama, mama cu papuci. Si-apoi am urcat pe sectie unde am asteptat 3 oreIn fine, sectia arata f bine, totul e nou, renovat, asistentele sunt super ok. Apoi pe la 10 a venit dr anestezist ne-a explicat ce si cum, ca le da intai un siropel care ii amestete si apoi la sala le pune o mascuta pe fata si gata. A venit asist i=a dat siropel, in 2 min era "beata" si la 10.25 a luat-o. A plecat sprijinita de asist, pe picioarele ei, ca ce sa ridici tancusorul in picioare, eu am lasat-o la usa dinspre blocul operator, f senina, nici nu s-a uitat inapoi, si mi-a zis ca ia pus o mascuta roz pe fata. Si in 10min era la mine. Dormea inca. Aici incepe greul practic, care a durat fix jumatate de ora. A venit asist de la sala, a trezit-o, mi-a expicat ca se scoala greu, ca treb urmarita respiratia, trebuie sa sufle nasul, ca are o jena in gat si ii doare nasul. Intr0un final s-a trezit, eu m-am cam speriat ca aveam senzatia ca nu se mai scoala, in fine nebunie de-a mea. Si era f nervoasa, orice ziceam ea zicea NU, dadea din picioare, mai tipa, mai plangea ca o doare gatul/nasul, i-a curs un pic sange combinat cu mucozitati, dar sincer eu ma asteptam la ceva mai mult, dar nu. E super putin. A avut senzatie de voma, dar n-a vomat! E f important ca atunci cand e perfect constienta sa bea apica, dar nu mult o data. Cate o gurita, cate putin tocmai ca sa nu vomite. Dupa ce-a baut si apa, s-a uitat iar asist la ea, a vazut ca e ok si i-a dat nurofen. A protestat putin si in 5min dormea bustean. A dormit o ora jumat dupa care s-a trezit direct in fund, mi-a zambit si m-a intrebat cand plecam acasa. Nu-si aduce aminte nimic din jumat aia de ora! Asta a fost tot, la ora 1 ieseam pe poarta spitalului.
Cam asta e, sunt ceva restrictii dupa, dar nu cine stie ce: lichide multe, mancare fluida (piure, sote, mamaliguta) nimic care sa racaie gatul, sa sufle nasul, spat asta nu ne-am dus la gradi, n-are voie 2-3 zile sa alerge sa tipe, sa fuga, sa intre in contact cu pers bolnave.
De sforait mi-a zis clar ca mai sforaie si chiar infundata 2-3zile de la operatie. De azi noapte n-a mai sforait. Respira normal, nu mai are muci, s-au curata urechile, nu pots a zic ce mizerie i-a curs din urechi. Cam asta gata ca am umplut pagina.
pupici