Stelute de ianuarie februarie 2007 (5)
Raspunsuri - Pagina 16
alinuk spune:
ofer cafelutza cu alintaroma
Alibi ne gandim la voi!
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">pur si simplu MAMA
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
Helenutza23 spune:
ALBINUTZA tin pumnii sa scapati rpd si usor! bafta!
ha haa BEBEBIA cica buni si hormonii daca te intineresc
milodiiiieeee ALINUK ce scumpi sunt!
bine-nteles ca si DIANA cu obsesia ei pt tzatze este de-a dreptul pur si simplu!
am fost ieri la gineco si suntem ok, a fost o discutie pe marginea ecografiei morfologice de saptamana trecuta. suntem bine.
azi ne serbam, eu la servici, copilul la gradi. maine e sf ctin si elena.
22
alinuk spune:
fetelor va invitam la party pe 1 iunie!!!!!!!!
mare party mare
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=164002
va rog care doriti sa veniti sa va inscrieti acolo la subiect
PS: acum intelegeti de ce am fost eu mai rara per asta cu scrisul si raspunsurile pe aici, da??
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">pur si simplu MAMA
Nimic nu-i intamplator!
lala77 spune:
Albi, sper ca sunteti ok!
Alinuk, super idee!!!!Daca stiam ,mergeam sa vad si eu ratustele in seara asta ca tot am fost prin zona!
Doamnelor, eu plec!!!Incerc sa mai intru de acolo dar nu stiu cum e treaba cu netul la ei.Si oricum trebnuie sa alerg dupa doua maimute singura ca tati nu veni cu noi. Asa ca, sa fiti cuminti!!!Ne "vedem" curand!!!
Albinutzza spune:
Suntem bine, totul a decurs fff bine. Beleau a fost acasa, ca l-am gasit pe Luca cu diaree si voma
cand am timp intru sa va povestesc.
Liuda stai calma ca totul e simplu si trece rpd
loremunteanu spune:
La multi ani, de Constantin si Elena!
Hele, sarcina usoara si nastere usoara!
Albi, sanatate multa!
aelita spune:
La multi ani Constantinilor si Elenelor !!
La multi ani,HELENUTZA cu pui in burta!!
calculatorul...Andres deschide orice,sta pe la spatele meu si retine imediat tot,a invatat si cum se conecteaza la internet,pt ca am scos conectarea automata ca sa nu intre pe laptop cand vrea el.Si nu,nu il las decat sa isi puna ceva muzica la you tube ca e disperat,mai ales pe Ale ale ole -melodia francezilor de anul trecut de la Eurovision.sau melodia pe care a cantat-o Sofia la serbare asta iarna.sau sa isi bage nasul in poze si-n video cu ei...stie sa micsoreze,mareasca pagini,toate clicurile existente ! si cateva litere,acum isi baga cautare pe you tube cand nu vreau sa ii dau.
JOCURI???pai ce-am innebunit sa ii arat asa ceva?aia imi mai lipsea ! nuuuu,cateva minute cat isi pune muzica si la revedere,ca de asta nu mai scapi! nici nu il las,nici nu il invit,dar cu ochii aia cat semafoarele se uita cand fac ceva si m-a spart ce memorie are !!!
conectarea la internet,consta din multe clicuri si ferestre la mine,luat simbolul ala din bara,si acolo citesti ce zice,iti deschide pagini peste pagini,de unde apar multe retele si eu o aleg pe a mea ...face tot! a vazut odata la mine.si ochii aiaaaa !!!!!
Sofia ii zice lui sa ii puna ceva muzica.sau la tv,il roaga pe el sa ii dea desene ,ca ea nu stie canalele(canalele s-au schimbat de multe ori,si din 38,40 si nu mai stiu ce numere grele avea pe care le retinea,acum are 19 si restul eu nule mai stiu ,el le stie ,canale de desene.cand il las.clar ca pitesc telecomenzile.inainte blocam telecomanda la un buton,pana cand am vazut ca asa ii facea el lui Miguel,ca sa nu ii schimbe canalul)
la combina muzicala la fel,isi pune discul lor cu muzica de copii,apoi aud ca imi pune discul meu,stie el ce imi place mie...
v-am spus ca a descoperit TENIS la tv?si l-a declarat sportul preferat !,si de atunci a retinut canalul nr 15,si da mereu acolo sa vada daca mai e tenis,si intr-o seara a dat de GOLF !care i-a placut la nebunie si ala..doar tot cu mingie mica e.si asa se uita de concentrat,si tipa in spaniola "nu a castigat !!! nu a intrat in gaura !!! "
inutil sa va mai spun ca nu ma uit la asa ceva !!!
a cerut cadou racheta spatiala!!!
de undeeeeeeeeee???n-am de unde,clar ! daca oi gasi intr-o zi,ma fac racheta.deocamdata l-am pus sa aleaga intre ELICOPTER care zboara pe sus,sau TRENURI mergatoare.a ales Elicopter,si Sofia a zis ca si ea alege trenul cadou pentru ea de ziua lui Andres.simplu "cadoul meu de ziua lui Andres ".mai zici ceva?
aelita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Albinutzza Suntem bine, totul a decurs fff bine. Beleau a fost acasa, ca l-am gasit pe Luca cu diaree si voma cand am timp intru sa va povestesc. Liuda stai calma ca totul e simplu si trece rpd Luca (iulie 2005) Maria (februarie 2007) |