Stelute de ianuarie februarie 2007 (5)
Raspunsuri - Pagina 15
bebebia spune:
la multi ani, Alinuk!!!!
SA ne traiesti, sa fii sanatoasa si mereu optimista! Sa fiti fericiti alaturi de minunatii copilasi!!!!
Dana, fotbal, oau, super! Deja sporturi de barbati!
Hele, buni si hormonii! Daca te intineresc cu 10 ani.....
Liuda deja e anatomie curata....
ramonaa spune:
Alinuk sa fii fericita si sa ai parte de o viata cum iti doresti alaturi de cei dragi!
Noi suntem bine, fara boli. Bantuim pe afara, Robert a descoperit mersul pe bicicleta fara roti ajutatoare si dupa ce merge cu ea, fuga la antrenament la sala. Seara e lat.Larisa pedaleaza si ea cat poate, oricum e mai bine decat anul trecut cand caram bicicleta degeaba. Iris alearga vesela dupa astialalti doi.
Iunie va fi incarcat, cu trei serbari si o excursie. Robert doua -serbarea abecedarului si serbarea scolii, si Larisa una. Saptamana viitoare merg cu Robert in excursie asa ca am treaba multa.
Va pup si va doresc o zi minunata!
Poze
Ramona si Iris+ Larisa + Robert
alinuk spune:
cucuiete
haideti la cafelutzaaaaaaa
dragele mele va multumesc din suflet tuturor
pentru gandurile frumoase de ziua mea
sa va zic de Andu
Aseara dupa baitza,ne giugiuleam si inainte sa il imbrac, face un 'partz rezonant'.
il intreb amuzata: "ce a vrut sa fie asta?" (ma asteptam sa zica ceva gen 'patz' sau 'poops' ca mai retine ceva cuvinte in germana (una dintre bunici vb in germana cu ei... mor de ras cand ii aud, ca astia mai raspund si ei o combinata)
dupa o ezitare de cateva sec, raspuns copil: "o milodieeee"
am facut cercetari sa vad daca ii spusese cineva asta, cica nu! a fost 'creatia' lui
ne-am amuzat copios!
si voi nota asta in carticica lui
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">pur si simplu MAMA
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
liuda1 spune:
Neatza!
hai si io la o cafea, daca oferitzi!
Alinuka - n-ai zis cum a fost!!!!
Daconst - mi se pare rezonabil ce ati discutat! In principiu desene servim acum destul de putzin ca nu stam pe acasa, in schimb iarna cred ca e ratzia crescuta la toti, ca stam la barlog...
Jocuri pe calculator - nu se stie la noi ce e astaaa Io nu deschid calculatorul acasa pe motiv de timp si pe motiv ca observasem ca se muta madam peste mine si il acapara... asa ca mi-am pus net pe mobil, si butonez asa!
Astfel Diana e cam in urma cu tehnologiaaaa!!!! ca se discutase si la gradi, ca au lectzii de calculator, si cica unii opereaza mai bine ca educatoarea - zic sigur Diana nu e aia ca ea nu stie nici butonul de oprire de la mine... Are timp o viatza, ca daca ii simte gustul il descopera in 2 saptamani as se face...
In general eu cred ca depinde de materialul copilului... sant unii de le plac telefoanele, le place tehnologia, se baga, cautaaa... calculatoare, DVD... etei io nu am din astaaaa! Diana n-are treaba nici cu telefonul, sa caute la jocuri la poze, nici la DVD nu se baga, ea zice daca vrea desen, nu o intereseaza sa bage mana sa vada cum e, ce e, unde se bagaaaa... pe cand altzi copii cand vin la noi direct cu mana in DVD sant sa vada ce face fiecare buton... Cred ca si caracterul si felul si preocuparile astora mici difera tare
v-am pupat si am fugit!
Albinutzza spune:
Buna fetele
Maryela, imi pare rau pt cele intamplate DD sa-ti dea putere sa fii bine si sa treci cu bine
Alinuk, la multi ani! sa fii sanatoasa sa te bucuri de baietii tai
Noi suntem bine, un pic mucosi, cred ca de la AC din masina, ca am tot dat drumul, ca in sfarsit a venit varaMaine este "big day" la 7 treb sa fim la spital, ne operam, sunt cam terminata dar incerc sa fiu tare, sa nu simta emotiile mele. Am pregatit-o i-am zis ce si cum, acum sper sa fie bine, si scapam rpd. Sa va ganditi maine la noi!
Lore1980 spune:
Buna!
In primul rand, Albinutzza, ne gandim la voi maine, sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste clipe grele! Si Mariei sa scape repede!
Alinuk, la multi ani pentru ieri, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei trei baieti minunati care sunt in viata ta!
Le pup si pe celelalta fete! Sunt in viteza!
Maryela, un gand bun pentru tine si o rugaciune sa depasesti momentele cumplite prin care ai trecut!
bebebia spune:
ALBINUTZZA, sa va aiba Dumnezeu in paza lui, sa treceti cu bine peste incercare!!!!! Ne rugam pentru voi, peru sanatatea copilasilor !
loremunteanu spune:
Albi, ma gandesc la tine. Sa vii sa ne spui cum sunteti, dupa ce ajungeti acasa.
Danuta, foarte de bun simt discutiile. Lui Roni ii place foarte mult sa scrie litere la calculator. Nu se joaca niciodata; nu a descoperit jocurile si nici nu intentionez sa-i arat inca. Cand e el acasa, nici noi nu mai stam la calculator...
Am terminat blogul. Gasesti link, la semnatura (atelier).
Avem muci!