Ianuarie - Februarie 2011(30)- Paste fericit!!!
Raspunsuri - Pagina 7
Irinukaaa spune:
\\\ ADEVARAT A INVIAT!!! ///
Pupam mamici scumpe si bebelini dragi!
Am revenit si noi pe-acasa dupa atatea zile de absenta. A fost asa bine sa fim inconjurati de prieteni si de familie... ca n-as fi mai plecat.
M-am tot gandit la voi, la faptul ca acum un anisor abia ce aflasem ca sunt graviduta si nu contenesc sa multumesc Domnului pentru minunea care ne-a dat-o.
Ma bucur mult ca "v-am cunoscut" si ca mi-ati fost alaturi in acest timp.
Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul
florintunde spune:
Inca o zi petrecuta la bunici..azi a fost mai cald..numai bun de plimbare
Gabi;nu mananca tot din tzatza..mai pot stoarce..si mai am inca una plina..dar nu vrea sa manance mai mult ..nici din tzatza cealalta..ar manca in fiecare ora..Si isi suge pumnii non-stop.
De asta ma gandesc..de ce nu poate sta mai mult intre mese?
nu se satura?sau numai atata e capabila sa manance?
..offf nu stiu..ma balbaiin fine
iau galactogil si sper sa am mai mult lapte.
----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta
roxx26 spune:
Buna seara, fetele!
Ne-am adunat si noi de pe drumuri...tare frumos a fost sa stam cu familionul si prietenii dragi! Sper ca v-ati simtit bine zilele astea, cu cine si pe unde v-ati dorit fiecare!
IRINUKA...asa e, s-a implinit un an de cand am inceput odiseea...ce trece timpul! Va aparea odiseea de ian-feb 2012 in curand!
Pupici multi pt toata lumea!
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei
Mitsu-bishu spune:
Am revenit si eu! Cam pustiu pe aici, acum ma plang ca nu am ce citi
gabiv, , tu ai fost azi reminderu' meu pentru vitamine, nu-s prea consecventa, trebuie sa marturisesc! Se cunoaste diferenta. Deja sunt ca noua! Asa ca recomand cu caldura!
Am vazut si eu poze cu ingerasi dulci de Lorich!
Am mai vazut ca vorbiti de amintiri - eu nu v-am citit chiar de la inceputul odiseei, dar si pentru mine este o zi speciala azi, peste vreo 12 h se implineste un an de la conceperea lui Aaron
Ooof, tunde, iarasi problemute! Mai, ce incercata mai esti si tu! Nu stiu daca am mai zis, dar cand ai avut prima data episodul ala cu fifi, cand nu o intelegeai de ce se zbatea la san, si erai disperata, ai spus atunci niste chestii, nu stiu daca iti mai amintesti... Ceva de genul ca altele beau si fumeaza si alapteaza... Si copilu' bea si e bine merci... Pe mine tare m-a marcat asta (ma incadrez la fumatoare) si ... M-am gandit de multe ori ca NU MERIT si poate era mai bine sa nu fi putut eu sa alaptez si sa mearga "darul" asta la o alta mamica, mai devotata, asa ca tine Sper sa nu zgandar, nu vreau sa te oftici si mai tare... Of, nu mai stiu ce sa spun
misssexy spune:
Buna seara fetele
HRISTOS A INVIAT
Cum v-ati distrat de pasti?
Noi am stat acasa,nu am plecat nincaieri ,caci sotul a lucrat sambata si duminica pana la 17.Abea luni a fost liber,asa ca am profitat de vremea super frumoasa(28 de grade) si am facut plaja
Despre luatul in greutate la bebei,nici a mea nu ia destul,ia cam in jur de 150 gr pe saptamana.De mancat ,mananca doar dintr-un singur san la o masa,tot la 2 ore.Rar cand rezista si cate 3,5 ore ,asta daca suntem pe afara.In rest e toata ziua cu mainile in gura.Daca ar putea ,ar fi in stare sa-si bage amandoi pumnii in gura.
Seara,prima trezire este la 5 ore ,si apoi tot din 2 ore se trezeste.
Despre certurile cu sotii....,si eu m-am certat zilele astea su soata.Ma tot bate la cap sa-i dau fetei LP,si eu nu vreau.I se pare lui ca nu mananca suficient.Pe langa asta a mai vb si cu maicasa,care-i tot baga in cap ca nu stiu cine cutarescu de la ea din oras,ai da lui ficasa si LP si LM,si are fata 7 kg la 3 luni,pe cand ficamea are doar 5,300 gr,si ca vezi domne ca e slaba.I-mi vine sa-i bat pe amandoi.
Voi ce parere aveti?La 3 luni,are suficiente kg?
Si ca tot vb de ea,azi printesa mea face 3 lunite
LA MULTI ANI ALESSIA,papa mama gurita ta frumoasa
V-am pupacit,fug la nani,ca imediat se trezeste.
Mami fericita de Alessia Timeea (26/01/2011)
https://picasaweb.google.com/100089500739033024696/ALESSIATIMEEA?authkey=Gv1sRgCOCh7pDuiJPGDg#
pufoasalaura spune:
la multi ani misssexy!
eu cred ca este in regula greutatea,nu mi se pare slaba.si eu sunt curioasa cat a luat ilinca,dar noi mai avem 2sapt. pana la 3luni.
la 2luni avea 4600gr./57cm,dar oricum,noi am avut un start mai slab avand in vedere ca la nastere a avut 2550gr.
Doloress spune:
MISSSEXY - spune-i soatei ca preferi ca fata sa fie fotomodel decat obeza. Si mai spune-i ca sfaturi de genul asta este in masura sa-ti dea pediatrul care a studiat n ani si a vazut n copii, si nu vecinul soacrei. Si al meu papa la 2.5 ore, rar de tot la 3 ore jumate. Daca incerc sa-i lungesc timpul, ma pedepseste imediat in sensul ca suge nervos si vomita tot dupa vreo jumate de ora, asa ca trebuie sa-l pun iar la san si apoi stai cu el mult si bine pana se formeaza repede alt lapte.
Oricum, esti in Belgia, cred ca pediatrul iti zice ca a luat foarte bine si sa continui tot asa, nu-i asa? Ca occidentalii sunt mai relaxati in legatura cu greutatea.
AMKA MARIA- voiam sa te incurajez, se rezolva toate incet incet, o sa intrati intr-un ritm, intr-o rutina. Eu eram ca lovita de tren in prima saptamana de servici. Aveam impresia ca numai cat alerg toata ziua. Si noaptea piticul continua sa ma trezeasca. Dar m-am obisnuit treptat. In plus s-a nimerit exact atunci sa faca piticul gastro, nu manca nimic decat tzatza si eu cu tzatza plecam la servici. Am dat vreo 15 telefoane in prima zi. Pana la urma doborat de foame a acceptat un biberon pe la ora 12 cand eram hotarata sa ma invoiesc si sa ma duc acasa (din prima zi!!) Si uite asa s-a invatat si cu biberon, si sa adoarma fara tzatza la pranz si fara mine.
Shines spune:
HRISTOS A INVIAT!
poftiti la ..gata cu concediul
sper ca ati petrecut bine si nu ati papat prea mult
noi ne-am intors azi-noapte (desi nu era in plan sa mergem nicaieri).
am stat de sambata seara la o pensiune din Moeciu cu multi dintre colegii mei si ai sotului,aceiasi pensiune unde am petrecut luna de miere,multe din concedii..a fost frumos,linistit,aer curat,soare.
am fost vreo 15 pers..si totul a fost surpriza pentru ca nu am stiut.
Edu a fost cuminte,se pare ca din puseul asta ne-am ales cu niste tipaturi..da tipaturi nu gluma. cand rade da in tipat de bucurie,si-a descoperit vocea si acum exerseaza de dim de la 6 e tare dulce si imi place cand ii aud vocea de mor.
azi iesim in oras,o sa fac pachetele de mancare si merg cu sotul meu sa impartim de pomana catorva persoane sarace.
toata mancarea noastra a ramas neatinsa.
Va pup,sa aveti o saptamana frumoasa
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
mirela2 spune:
neata si cristos a inviat
am ajuns si noi aseara acasa dupa 5 ore
am facut 30 km in 2 ore, tare aglomerat a fost
s au plictisit motanii de jale, n au plans foarte tare, dar destul
aseara a fost criminal, au urlat de jale
nush ce i cu ei dar de cateva zile urla seara de zici ca nu i adevarat
ce o fi asta??????
Robi s a potolit in carut, dar Razvi a urlat o ora, pana a obosit si a adormit si el, la mine n brate evident
am inceput sa le dau cereale de 2 ori pe zi, seara si dimineata, cate o masura, nu tot timpul plina,
manca ceva de speriat iar
sa fie vreun puseu? dar urletele de la ce or fi???
nu mai stiam ce sa i fac
luni seara pe Robi l a potolit mama, dar Razvi pana nu si a facut numarul,nu a vrut nik, pana la urla, l am pus in scoica pe sala casei, ca era mai racorica si dai si leaga si a adormit intr un final
si ca sa fie treaba treaba, maine avem vaccinul de 4 luni
aaaaaa.......azi facem 4 luni
a trecut timpul si au crescut motanii mei
pupi fetelor
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)