Ianuarie - Februarie 2011(30)- Paste fericit!!!
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
Magnetism79 spune:
Hristos a inviat !!!
in sfarsit acasa, mai plec la Gruiu pe vineri. Am petrecut de Sambata dupa amiaza pana ieri seara, am zis ca nu mai scap vie cu niste mese intinse si altele. Mancarea am suplimentat-o ieri ca ramassesem fara provizii, dar a fost primul an in care am gatit si eu ca lumea, cozonacii i-am facut au , tiramisu doua tavi s-au mancat de parca nu ar fi fost, 4 pulpe de miel la cuptor , ciorba nu mai zic( asta a facut-o Doamna Ileana cea care ma ajuta mereu in bucatarie si care are grija de casuta de vacanta, plus drobul si ouale vopsite tot de mine facute. Multa mancare dar s-a mancat toata, deci inseamna ca a fost buna.
Maine si poimaine plus Sambata se spala, calca si toate cele doar Vineri nu ca e Izvorul Tamaduirii.Am primit si cadou de Pasti, niste toale eu si copii, niste bijuuri de argint eu si cel mare a primit o periuta de dinti electrica pt copii de la mine.
Mirela cand vin haintzele , stii ceva?
Fetelor a mea fifi are 7 kg si nu are inca 3 luni de-abia pe 2 mai le face, sper sa nu fie o grasuna ca nu vreau asta. Referitor la greutatea bebeilor fiecare are ritmul lui si propria lui schema de crestere, de ex noi nu am resimtit pana acum nici un puseu de crestere , ne-o fi ocolit cine stie? Cert e ca nu trebuie sa intram in panica daca nu face aia si aia.
va pup ma duc la treburile mele.
Mami de Bogdanici Pogonici
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
fragrant8 spune:
multumim gabiv; da, am prins curaj la torturi de acum; mi-am luat si "scule", asa ca oi slabi la sf asteapta...noroc ca pe mine hobby-urile astea nu ma tin prea mult; m-am mai apucat de croitorie intr-o vreme si 2 fete de masa si 3 fuste mai tz, a disparut interesul...
la voi a trecut raceala?
a facut careva dintre voi cursuri de "hot yoga" (yoga la temp de cca 40 grade)? nu stiu ce efect ar avea asupra lactatiei; cursul nu e f intensiv, deci nu cred sa fie probleme cu acidul lactic din lapte, dar ma intreb numai daca transpiratia excesiva nu afecteaza cumva lactatia...
Mimo spune:
Hristos a inviat!
Mamici, daca puteti, redirectionati 2% din impozitul pe 2010 pentru copiii nascuti prematur. Detalii aici: http://www.salvaticopiii.ro/index.html. Multumesc. Luca Alexandru, mica mea comoara
gabivalceanu spune:
FLAGRANT, eu n-am auzit de hot yoga...
Deci asa, te speciealizezi in torturi, cu accent pe o... desi, dupa ce bobinezi citeva, cred ca poti muta accentul...
Raceala a trecut, slava Domnului, miine ii facem si noi Ilincutei (la trei luni fara o zi) vaccinul de doua luni.
Sophie e bine acum? a scapat de mucisori?
Pupam,
G
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/florintunde/florintunde.jpg)
florintunde spune:
Multumesc pt sfaturi..in specialpe gabivalceanu..am impresia ca esti o fata cool
..mereu esti pozitiva
.
Adevarul e ca Eu sunt buna la dat sfaturi dar sa le aplic la mine..deloc.Sufar de depresie...azi mi-am dat seama..mereu ma stresez din orice..n-am chef de nimic,si iara n-am chef de nimic.
Buba a fost plangacioasa toata ziua.Am fost la padure ,la niste prieteni.A trebuit sa merg singura cu copiii 30km..Pentru prima data am mers singura cu amandoi..curgea apa de pe mine.Dar am ajuns cu bine la locul unde ne astepta tati si de acolo am mers cu o masina toti.
Cu suptul;nu stiu ce sa zic..suge tot aproape ..mai ramane un pic daca storc.Nu pot mulge nici un gr dupa.Trebuie sa fac rost de un cantar.Ma linistesc cand fac proba suptului..macar stiu daca mananca suficient sau nu...
Shubu;sa te faci bine!
Si EU SUNT RACITA..Am un cap maaaare..de 30 kg(asa simt).
Scuze daca am fost acra astazi
noapte buna
----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Shines/Shines.jpg)
Shines spune:
Buna dimineata!
Sa aveti o zi frumoasa!
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
anka-maria spune:
Neata! venii de la 7 la job, cred ca va imaginati de ce.
Ieri bubu a fost prima data la cresa, a stat 2 ore. Cand s-au dus ai mei sa-l ia era terminat de plans, avea ochii rosii, obrajii rosii si a suspinat o ora dupa. Suspina asa de tare ca se cutremuta tot. Deci fuse grea prima zi de scoala . Tantile alea isi tot cereau scuze, spuneau ca au incercat de toate, il si schimbasera desi plecase schimbat de acasa dar nah, e mic, mediul era complet nou, suzeta am uitat sa-i dam
. Azi se duce iar 2 ore si de luni se duce full-time. Sper sa reusesc sa le conving pe tantile alea sa le las salteluta lui de activitati. Pe aia e in stare sa stea toata ziua plus ca isi recunoaste jucariile, mirosul.
Of, sa vedem azi cum o mai fi.
Bine ca nu m-am dus sa-l iau eu, cred ca as fi murit de suparare sa-l vad asa de trist. Asta e, o sa se obisnuiasca el, n-are incotro. E cel mai mic din grupa lui. Toti ceilalti sunt peste 6 luni.
Nu se intoarce inca pe burta, n-a reusit niciodata desi se intoarce asa, pe o parte. Capul il tine foarte bine si corpul e mai teapan, nu se mai balangane. In schimb e maestru la prins jucarii si dus la gura. Pe licuriciul ala il prinde cu amandoua mainile de aripi si se omoara sa-l bage in gura. E foarte haios cum se concentreaza, scoate asa limbutza si o plimba prin gura, tot gandindu-se cum sa faca sa inghita licuriciul. Si zice foarte clar "ama" care repetat iese "mama" dar am mari indoieli ca ma striga pe mine.
In fine, nu-mi fac griji, olandezii sunt foarte relaxati, ei spun ca atata timp cat tu observi ca bebe face progrese, totul e in regula.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/florintunde/florintunde.jpg)
florintunde spune:
Buna dimi
Anka;saracutul..asa mila mi-e de El..imi inchipui cat va este de greu
Simo' multumim de cafa
Noi am inceput gradinita..
fug prin casa sa adun balamucul.. astazi am musafiri cu buba
pupici
o zi superba!TEODOR
----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/luciact/luciact.jpg)
luciact spune:
neata
cam liniste p aici...
unde sunteti fetelor?
anka bafta cu Luca, acomodare cat mai usoara
La multe lunite sarbatoritului de astazi Teodor
o zi frumoasa
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lorich/Lorich.jpg)
Lorich spune:
Neata
multam de
Am fost azi sa vizitez o gradinita de stat din cartier si am ramas impresionata!!! Superba!! O bate la fundulet pe cea prvata la care merge Robert, singurul dezavantaj e ca vor fi multicei in grupa; oricum eu sper sa-l "admita" pe Robert.
mai, ce mai zic ai vostri de colacei?? ca Ana...e deja peste!!!! Inoata, da din maini, din picioare, se impinge, se cracaneaza...face piruete, rade e nebunie!!!! Aseara i-am bagat drept bonus si 2 scufundari!!!
Anka neplacuta perioada, tin pumnii sa-i fie bine lui Bubu. Auzi, lasa-i, sa-i puna doamnele in patut si un tricou purtat bine de tine.
Tunde, Shubu sanatate!!!
La multe lunite Teodor!!!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011