Copilasi de Iulie - August 2004 * 70
Raspunsuri - Pagina 9
roxanaz spune:
noi facem cam 6 ore cu tot cu lalaiala de pe drum, constanta-busteni. de obicei ne oprim sa mancam in ploiesti, plus o intindere de oase, un pp, din astea.
szivarvany spune:
Sunt asa de entuziasmata, asa de mult mi-ar placea sa aiba Giulik o vacanta adevarata dupa 4 ani pe zero ...
Eu ma ofer sa stau dupa copii, ajutor de bucatar zilnic, de`astea, neavand alte trebi
Edit sa zic: de perioada inca nu stiu, am inca multe chestii de care depind
Corina, imi pare asa de rau pt ce i s-a intamplat mamei tale, stiu cum e, dar la tine e mai greu ca esti asa departe Sper sa gaesti o solutie buna si ea sa se recupereze foarte repede
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
Andries spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Sunt asa de entuziasmata, asa de mult mi-ar placea sa aiba Giulik o vacanta adevarata dupa 4 ani pe zero ... Eu ma ofer sa stau dupa copii, ajutor de bucatar zilnic, de`astea, neavand alte trebi Edit sa zic: de perioada inca nu stiu, am inca multe chestii de care depind Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela _"Meglio sole, che mall`accompagnate !" |
super!
pai verifica cu sefii perioada, o saptamana n-o fi foc!
Andries
szivarvany spune:
Nuuu, nu e vb de sefi & colegi, in 13 ani e prima data cand imi aleg io prima o perioada o merit, da ?
Mai aveam un plan de iesit din judet, sa vad ce zice prietena mea daca o las balta, mergeam noi doo mamicile si cei 2 copii de-o varsta (poate ati mai primi un copil istet tot productia iulie 2004 si mamica profa de sport ?)
Si mai astept sa mi zica dadaca exact cand vrea concediu ca vine fi`sa din State si inca nu a confirmat perioada ... ar fi ideal sa pic pe perioada aia de 2 saptamani
Andries spune:
Daria, eu nu vad vreo problema, sa avem lista de confirmari si apoi ne organizam.
Cori:
www.cag.ro
si alicia medical www.ingrijiriladomiciliu.com
despre astea doua stiu ca se ocupa cu referinte, dar nu stiu cat costa (imi e teama ca sunt scumpe, dar sincer nu stiu). Despre femeie ti-am povestit dincolo experienta noastra. Sanatate!
Andries
amironeanu spune:
Salut!
Corina, multa sanatate mamei tale!
Andries, si noi vrem, Stefi + Matei (3 ani si 8 luni), Andrea si Catalin. Oricare din cele doua saptamani, la noi singura problema e ca vrem si la mare si sper sa ne ajunga concediul. Si ne oferim sa ajutam si noi la distrat copii.
Am si eu nevoie de un sfat. Mobila la copii in camera va fi fag cu verde avocado si nu stiu ce culoare sa fac peretii. I-as face un vernil, dar mie frica sa nu o dau in bara cu verdele de la mobila. Ceva sugestii?
Vazut poze cu Eva si Patrick si Ilinca si Ionut, mi s-a facut dor si de mare si de relaxarea de la tara. Of, vreau si eu bunici cu casa si curte.
A, si am uitat sa o laud si eu pe Stefi care a invatat sa mearga pe bicicleta fara roti ajutatoare. Nu vroia nici macar sa incerce, apoi verisorul ei mai mic a invatat intr-o zi, si-a pus si ea ambitia la incercare si a reusit!
ina32 spune:
Le-am povestit la ai mei despre tabara si au fost incantati, asa ca daca se organizeaza incepand cu 6 august venim si noi cateva zile. Vineri (5 august)ne intoarcem de la mare si am sta de sambata pana pe marti. Din pacate eu nu pot mai mult pentru ca trebuie sa ma intorc la munca.Ne bagam si la bucatarie si la drumetii, in functie de ce e nevoie.
bunny spune:
Eu n-am suflat nimic de tabara , ca imi aprind paie in cap daca nu ajungem. Ca fiecare avem deja niste planuri - dar in principiu de pe 6Aug suntem in Bucuresti ( venim cu masina ...citeva zile al Balaton la prietenii de familie) si apoi sa vedem ...depinde cind se decide tabara cite zile stam - eu l-as lasa si o saptmina , numai sa nu mi-o pun pe mama in cap ca venim 2sapt si o sapt copilul e plecat ... sotul si el din politete vrea sa stea si el cu soacra () . El se intoarce mai repede in Londra cu masina noi urmeaza sama decid cind cu avionul. Trist ca de dupa 20aug ptreturile sar rau de tot - cu banii astia plecam in vacanta si cu hotel - dar asta e .
Deci..suntem ptr .. luam o pensiune pe linga 'gasca' ... parca vad ca al meu isi ia sacul de dormit si cortul si doarme in gradina numai sa fie cu copii ( cum a zis si Andries) . El e obisnuit cu cercetasii de aici - dar englezii au reguli ca pina la 8 ani sa nu stea afara in cort, sau fara parinti mai mult de 24h ... asa ca se bucura si ptr un sleepover de 24 h - dar cind o sa-i spun de citeva zile...va imaginati! eu in copilarie si tinerete tare am mai umblat pe carari de munte si inca imi place.
o saptamina buna
roxanaz spune:
neata doamnelor
la multi ani Mitzu!!! sa fii sanatoasa, fericita, iubita, sa te aprecieze familia.. si sa te asculte
deci vad ca balanta inclina spre a doua saptamana din august, nu? adica 6, sa incepem sambata.. ptr mine e bine.
Mani, eu am facut prostia sa ii zic ieri si...?? a inceput sa stranga jucarii si sa faca bagaje. si tragedia de pe lume cand i-am explicat ca de abia dupa ziua lui se intampla. nu prea m-a dus capul, recunosc
Andreea M eu cum sunt fan pereti albi... nu zic alta culoare (am eu un fix :))
pup iu all!
szivarvany spune:
Mitzu
Eu sper din tot sufletul sa venim, nu i-am zis nimik Giuliei ca nu vreau sa o dezamagesc.
Inca depind de nshpe factori
Dar vreau sa mergem